Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hovno titulek

Kačko, před chvílí nebo kdy já nevim, si mi poslala tohle:

"Tak to je drsné! :D Jsou dobře vychcaní! :D:D:D

oo dobře ty! Pošleš mi ji pak prosím? .... Jéé tak to je bezva! :-)"

Už si ale nepamatuju o čem jsem ti vlastně psal, v odeslaných vzkazech to nemám. *10* Takže ani nevim na co si odpovídala. *1* Co ti mám pak poslat? a co je bezva? *15* *8* Do vzkazů ti psát nemůžu, protože mně to vždycky odhlásí.
    • Re: Hovno titulek

Míšo, tys psal, že skládáš další hudbu tak to bylo na to. :-) ... Jiank máš ode mě mejla a můžem si psát na fb, páč tu se dostanu jen zázrakem! :-/////
      • Re: Re: Hovno titulek

Kačko, aha už vim. To jsem psal že skládám, ale moc jsem se k tomu zatim nedostal *1* Učil jsem se ten průvodcovskej text. A ještě k tomu jse byl včera na výletě *3*
        V neděli jdu na Svatou Horu, budu mít druhou premiéru, takže mi držte palce, abych se neztrapnil :D
        Potom ti to pošlu, to je jasný. *3*
        • Re: Re: Re: Hovno titulek

Aha, tak až to budeš mít, tak pošli. :D Děkuji! :-*
          Se někdo má! :-) U nás je ted pout, tak tu bude kámoška na noc, se těším! :-))) ... Držím ti všechny pěsti a palce co mám! xDDD ... jo a ty tvé nadpisy nemají chybu! xDD
          • Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

Všechno bude. *1*
            Kačko, když tam bude u tebe kámoška přes noc, to můžete vyvolávat duchy. *15*
            Jo díky, a ty nadpisy, to je teprve začátek. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

S kamárádkou přes noc, to se vyvolávání duchů přímo ponuká. *15* Ale co já vim, co máte za plány. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

Fáájn xDDD
              Proč bychom měly vyvolávat duchy?! :D:D:D
  • :D

Vážení administrátoři, nebo co za kojoty, to tady má na starosti. Vim, že si to tu stejně nepřečtete, ale něco Vám řeknu. Serete mě *10* *15* *15*
    Ten váš technickej problém trvá už víc než 10 dní. *8* *5* Fušeři. Nedá se tu normálně nic dělat. *13* Pozadí fialový jako pozadí krávy Milky. *1* Spravte to už konečně! *15* *15* *15*
    • Re: :D

Dobře ty!!!! :D:D:D Dobře jsi jim to nadal! Plně s tebou souhlasím, páč já díky ním tady vůbec nechodím, bo se tu nedá vydržet!! Všechno je tu podělané! Zprávy přeházené, celé šuré! Od tebe mi to přišlo jako od neznámého a nemohla sme na ni odpovědět, takže sem musela najet na tvůj profil, abych ti mohla napsat! Ted mě to odlásilo opět, takže na hovno i celý podělaný systém!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10*
      • Re: Re: :D

Kačko, jak můžeš vědět že jsem to psal já? Jsem se tam nepodepsal, to mohl napsat kdokoli jiný. *15* *15*
        Asi napíšu dotaz, nějakýmu administrátorovi, schválně co z něj vypadne. *15*
        Můžeme se přesunout na jinou diskuzi o Avril. Jedna je na lidé.cz. Ale tam je to opravdu jen o Avril, *15* K tomu tam píše jeden bohničák a nesmíš tam použít jediný sprostý slovo, okamžitě tě bloknou. Já bych se tam asi dlouho neohřál. *15*
        • Re: Re: Re: :D

Míšo, tebe nejde nepoznat! xDDDDDDDDDD .... Na lidech.cz už nemám profil! :D Psali mi úchylové o sex, tak díky, ale na tohle nemám nervy! :D .... Tak to bych se tam neohřála ani já! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ale těm adminům napiš! :D
          • Re: Re: Re: Re: :D

Já na lidé.cz profil mám, ale nechodim tam. *15* Nedával jsem tam ani fotku, ještě aby mi jí někdo hodnotil *13* *1*
            Úchyláci co si psali o sex, to je dobrý *15* *15* Tam je to akorát pro ně. *1* Nemaji do čeho píchnout a to doslova, tak hledaji na lidech. Já už tam nejdu *1*
            Adminovi jsem napsal, ale asi se mu to moc nelíbilo, tak mi ani neodepsal. Ale četl to.
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D

Tak to jsi dobrý! xD Já tam měla jednu jedinou, pak sem se nasrala a zrušila sem si celý profil! xDDDDDDDDDD
              No to je fakt super, nemají do čeho píchnout, si zabil! xDDDD
              To je kojot! :D Tak doufám, že když neodpověděl, tak že s tím aspon něco udělá! :D Nedá se to vydržet! :-/
  • thenilly96

:)

hlesujte pro Avril http://mag.sky.it/mag/musica/mtv_to p_sex_stars_2011.html
  • vterinka

Katy Perry ft. Avril

http://www.youtube.com/watch?v=h92j zphV8IM
    toto je zajímavá kombinace. xD
    • thenilly96

Re: Katy Perry ft. Avril

celkem pekny ale neni nad originalni WTH *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Katy Perry ft. Avril

Mě se to ale vůbec nelíbí buď jedno nebo druhý ale takhle fuj ... *15* *9* *13*
  • thenilly96

AD

http://www.youtube.com/watch?v=TpNo OwVnGjA&feature=related
    • alliet

Re: AD

Poněkud staré,ale pořád dobré. *4*
      • thenilly96

Re: Re: AD

Tj. Ja sem se nudila tak jsem projizdela youtube a libila se mi ta pisnicka
  • vterinka

thenily96

Ty se jmenuješ Krista? ... Kolik ti je jestli se mohu zeptat?
    • thenilly96

Re: thenily96

je mi 15 *3* a nerikej mi Kristo *16* jsem Kiki nebo Týna *15*
      • vterinka

Re: Re: thenily96

no pron, já se jen ptala jestli se tak jmenuješ ne jak ti mám říkat xD ... děkuji :-) .... tak vítej mezi námi! ;-) .. já jsem Kačka
        • thenilly96

Re: Re: Re: thenily96

jo to jsem postrehla *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: thenily96

*pardon xD ...... tak já kdyby náhodou :D
  • thenilly96

Ach jo!

Tak se nikdo na moji reklamu nechytil. Tak asi se zase vratim k uloze ticheho pozorovatele *3*
    • vterinka

Re: Ach jo!

Ale ne! Zapoj se k nám! ;-) .... Aspon budem mít nového člena. :-) Zatím mě nic nenapadá s čím bych se ti svěřila. :-)
      • thenilly96

Re: Re: Ach jo!

Tak to je dobře, že nemáte žádný problémy. To by chtelo o pár smajlíků víc *1* *1* *15* *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Ach jo!

Tak problémy jsou vždy, ale už je neřeším. :-)
  • thenilly96

vyspovidejte se

jestli by jste chteli nekdy vyspovidat tak mi klidne napiste a ja vam klidne poradim. jsem takova online farářka. a oslovujte me svatá Nilly ( nebo taky muzete Kiki ) *15*
    • puspuspusinka

Re: vyspovidejte se

Jo bacha to je moje farářka xDDD Nejlepší xDDD Prej spovědnice otevřená ... xDD
      • vterinka

Re: Re: vyspovidejte se

Já jsem taky tvá zpovědnice xD ale to ty víš :D:D:DD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: vyspovidejte se

No tak ty budeš otec ctihodný *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: vyspovidejte se

Tak chlapa ze mě udělej ještě! :D Ti děkuji pěkně :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: vyspovidejte se

Vůbec není zač xDDDDDDDDDDDDDDDD
      • thenilly96

Re: Re: vyspovidejte se

ooo dcero, náruč boží je ti vždy otevřena *4* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: vyspovidejte se

Óooo ... matko ctihodnáá *15* Děkuji *15*
          • thenilly96

Re: Re: Re: Re: vyspovidejte se

nn matka představená *15* *15*
  • vterinka

Takže .... :D

My máme ve škole studentskou radu kde se projednávají různé věci atd. a ke konci se kámoška ptala jestli máme nějaké návrhy, dotazy nebo nápady na něco. Tak já sem za ní po hodině zašla a zeptala sem se ji jestli by se mohla zeptat, jestli by ve škole nemohl být koncík RD nebo TP a ona mi řekla, že se klidně může zeptat, takže uvidíme jestli to projde přes vedení školy nebo ne! Takže drž pěsti! ;-) Chtěla bych tam spíše TP .. už jsem se ptala i Martinky jestli by to šlo, tak až to bude 100%, tak se ji mám ozvat. Takže jsme zvědavá jak to dopadne. Doufám, že to nikdo nezamítne! :-/
    • puspuspusinka

Re: Takže .... :D

Nooo pááni xD To mi máme taky radu ... xDD Asi zajdu jestli nechtěj pozvat Avril *15* *15* *15* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: Takže .... :D

Nooo :D tak to klidně můžeš zkusit, ale nevím jak pochodíš. xDDDDDDDDDDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Takže .... :D

Hele... tak to ti rovnou řeknu ... ti tu vyvěštím budoucnost ... hooodně blbě ... myslím že nepochodím vůbe . ... *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Takže .... :D

Tvou budoucnost vidím stejně! :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Takže .... :D

už to tak vypadá :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Takže .... :D

A sou z nás asi dvě věštkyně *15*
  • puspuspusinka

...

"Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL!"
    • vterinka

Re: ...

Krásné! :-* .... Ale já doufám, že to tu ted hodíme aspon trochu do normálu! ;-) .. co ted děláš? Jak jde škola? :-)
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Škola je trapná *15* *15* Čeština mě sere... úča si na mě zasedla... kluci mě serou a já jim dám facku a ona hned Michalo nedělej tu bordel nebo tě zapíšu do třídnice a já na ní fajn *15* *15* A celá třída výtlem *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

To mi povídej! Kdyby to šlo, tak bych se na ni nejraději vykašlala! :-/ .... Tak to máš dobré no :D .. Proč si na všechny zasedají češtinářky? :D Kámoška si tež stěžuje, že si na ni zasedla češtinářka a druhá tež. :D Co vy s nima máte? :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Češtinářky sou vždycky krávy *15* *15* *15*
            Jako nejlepší ... Dan a Miroun dělaly kraviny a já sedím za nima a dělám si cvičení co nám nadiktovala a teď kluci nehorázně sraly úču a ona začala řvát no tady zase debilové co nedávaj pozor a jenom kravnou a pak máte něco umět už mě fakt totálně vytáčíte viť Michalo ... A já na ní takový pohled a k tomu ... JÁÁÁ??? *15* *15* No jako celá třída měla výtlem a učitelka z toho mýho já taky vybuchla *15* A hned po mě seřvala Brabiho a on si šel chudák celej seřvanej sednou když sme se mu smáli až z toho sama ta kráva dostala výtlem *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

To je dobrá teorie! :D:D:D .... no nazdar! :D tak to máte o zábavu postaráno! :D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit