Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elis

Elis odpověď na tu sms: a ty se divíš? xD Klidně znova kdykoliv xD Jako mě stát nebude a Škoda že ta sobota nevyjde :-((((
    • xkostex

Re: Elis

nedivim vubec se nedim. njn to je skoda ale uz sem u taty dlouho nebyla
  • Elis

Elis nechte bejt ona nešíří žádný drby jen psala že je tu zmínka o mě a že sem nechodí ty se jí divíš?? Přídě si jako že jí tu nikdo nechce!!! A mě to taky tak příde!!!
    • xkostex

jo me nechte napokoji ja se kazdej den koukam co se tu deje a vecinou vubec nic a kdyz uz tak tu mate konverzaci do ktery se nehodlam motat a stejne to vecinou ani nevnimate uz me to tu fakt prestava bavit. a nedonasim jen sem mise rekla ze ji schanite co je na tom spatnyho? ja sem chodit nebudu a bude klid nikoho nebudu srat a vsichni budeme spokojeni takze zbohem
      • Re: Re: Elis

Jo to je fakt že tu Elis ignorujete když sem něco píše sice odepíšete ale nijak pozornost jí nevěnujete *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: Elis

Zase další výmysly. *16*
          Už na to dneska serte, jenom melete pořád dokola to, co neni pravda. *13*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Elis

moje řeč! Tež sem to chtěla napsat! :-/
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Elis

Jasně, já tě zcela chápu ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Elis

Napsal sem to takhle, protože to musel už někdo ukončit.
    • vterinka

Dovol? Jak nikdo nechce? .. Na to jsi zas přišla kde?! Tady je každý vítaný! I tu Alenku jsme tu přivítali, nic sme proti ní neměli, tak proč bychom měli mít něco proti Elis? Co to jsou zase za nápady? :-/
      • kvatro

Re: Re: Elis

Nikdo tady Elis nenapsal že jí tu nechce. *13* A to že jí to tak připadá, je pouze v ní. Dokud si sama bude připadat, že jí tu nikdo nechce tak to bude házet na nás.

Je to dávno ale sám sem si taky dlouhou dobu myslel že mně nikdo nechce, že se se mnou nikdo necehce bavit. Ale chyba byla na mojí straně.
        • vterinka

Re: Re: Re: Elis

hhmm.. zajímavá teorie, asi na ní něco bude :-)
    • kvatro

Míšo, ale to si psala ty sama, že ti Elis psala že tě tu drbeme.
      Kdo má vědět co ti Elis přesně psala.

Jo a až sem Elis přijde, tak ať nám řekne proč jí připadá že jí tu nikdo nechce? Ať se to vyřeší i s ní. *3*
  • Ehm

Ok! Tak sorry omlouvám se! Já jenom no rači nic... Koukám, že sem sem neměla vůbec chodit dřív píšu než se zamyslím, tak sorry, ale mě fakt přišlo jako že už tu nemám co dělat... A díky Michale že mě máš rád, ale myslím že si to ani nezasloužím ...
    • vterinka

Re: Ehm

Ale tak to Míšo vůbec není! Jen o tebe máme starost, protože tě máme moc rádi, ale to už víš, ne? ;-****♥
      • kvatro

Re: Re: Ehm

Takhle to přesně je, jak píše Kačka. *3*
  • Nazdar!!!

Dejte mi pokoj! To se musíte i vy do mě navážet?? Nikde nelítám denně dojdu že školy ve 4 a pak Du makat na sad az do 7 a pokud nevíte tak mám zaracha na kompa až do prázdnin... Chodila jsem sem v týdnu Kdyz sem se učila na tátovi kompu ale ted uz mi to nedovolí nikdy sem se tu na nic nevykašlala jako někdo a na nic se nevymlouvám sem tady na iPodu protože mi psala Elis že mě tu drbete!!!! Jako vy mi taky nevěříte tak fakt díky!!! Nikdo nic nevíte tak se tu do mě nenavážejte!!!
    • vterinka

Re: Nazdar!!!

My se do tebe nenavážíme, my jen máme o tebe starost! ... Ve škole jsi tu skočila na chvíli, tak se nediv, že se o tebe bojíme! A kdo říká, že ti nevěříme??? Když ste předtím něco řešili a tys řekla, že jsou to ženské problémy, tak sem se ptala, co se děje a nikdo nic, tak jako! .... My bychom věděli, oc s tebou je, kdybys nám to řekla! .... a kdo se tu na to jako vykašlal? .. Tíms mysllea mě? Já se tu na nic nevykašlala! Já tu chodím každý den! ....
      • Re: Re: Nazdar!!!

Tady nikdo neříkal že ty, to vím taky, že ty ses na to tady nevykašlala já myslela jiný případy... A jako Sorry, ale Michal řekl vzpomínejme na dědství jako já fakt netuším co bych řekla o svým dětství a vzpomínky s kámoši jsou rozdíl... A jako to že tu píšete že se jenom vymlouvám Atd. Mi přídě jako že mi nevěříte! A jinak jako já Vás tu nepřišla buzerovat je mi blbě a ležím v posteli a hádat se tu s vámi je to poslední co právě potřebuju!! Všechno mě teď sere a když tady o mě máte takovou starost tak proč mi třeba nikdy nenapíšete taky bych přišla na iPod kdyby ste napsaly Elis a Hanča napsaly! Ale o to vlastně ani nejde já ani nevím proč sem ještě lezu!! Stejně tu jenom kazím náladu jak koukám no nic rači du
        • vterinka

Re: Re: Re: Nazdar!!!

aha, dobře no .... aha, tak já nwm, určitě máš nějaké hezké zážitky z dětství, na které ráda vzpomínáš! ;-) ... jéééj, jak kdybys nás neznala! :-/ ... tak promin, že nás nenapadlo ti poslat sms at tu přijdeš :-( ... a taky se s tebou nechci hádat! Máme tě rádi a jestli tě něco trápí, tak se nám svěř!
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!

Míšo, mně to napadlo ti chtít něco napsat. Ale nikdy k tomu nedošlo, protože tady ta nedávná diskuze s tebou opravdu nabyla dojmu, že tě to tady s náma nebaví.

Prostě to byla jenom chyba v komunikaci. A hádat se tu s tebou rozhdoně nechceme. *13*
    • kvatro

Re: Nazdar!!!

Ahoj Míšo. *15*
      Takže za prvý, my se tu do tebe nenavážíme! My máme pouze starost co se s tebou děje, víš. *3*

Krakonošova sojka neboli Elis, ti to zase všechno musela vyklopit. Vy jste dvojka. A najednou se tady objevíš. *1*
      A jestli si sem teď přišla nás buzerovat, tak na to taky zvědavý nejsme. *13*
      A to ještě neni všechno co sem chtěl napsat...
      • vterinka

Re: Re: Nazdar!!!

a jééje, Míša se naštval .... :-/
        • kvatro

Re: Re: Re: Nazdar!!!

To si uhodla.
          Víš mně to prostě naštve, už jenom proto že mám Míšu rád. A tohle její navážení, že jí nevěříme a tak, mně dostane do ouzkejch protože to neni pravda. Hodně si zakládám na spravedlnosti a tohle mi prostě přišlo nespravedlivé.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!

Jasně chápu tě, taky mě mrzí, že si tohle o nás myslí. :-( Vždyt to není pravda! Máme ji moc rádi! :-(( ... a Elis má co donášet, když tu chodí raz za uherský rok a sotva tu něco nepíše! :-/ ... Kdy tu naposled byla? A ještě šíří takové drby. :-(
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!

Jo, to si vychytal!
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!

Elis se přidala k tomu takovýmu obecenstvu, který tady všechno sleduje a jen co se tady něco šustne už si hraje na "Poslušně hlásím" nebo spíš poslušně bonzuju. *5*
              A Elis neber to zase jako urážku, nemyslim to špatně.
  • video

http://a-lavigne.blog.cz/1104/avril -twitter-71-avril-at-taronga-zoo-in -sydney

mrkněte na videjko je to vtipné *1*
  • kvatro

:o)

Sledujete někdo z Vás Československou superstar? *3*
    Já sem sice řikal že je to blbost, že se na to koukat nebudu, ale prostě mi to nedalo se na ty smeifinálový kola nepodívat. *1*
    Můj favorit je Gabriela Gunčíková, někde se už o ní stačilo psát že je to česká Avril Lavigne, a já s tim souhlasim. *3* Ostatní mi připadaji jako amatéři.

Když zpívala Send Me an Angel, tak by ste si ji klidně s Avril spletli. *15*
    • vterinka

Re: :o)

Jasně že sleduju! :-) ... tak vidíš! :D:D:D ... Tak to máme stejný názor! Já Gabce taky fandím! Úplně nejvíc ze všech! ♥ .. Pak Bětce, Monči, Martinům, Lukimu, i Petrovi .. :-)
      • kvatro

Re: Re: :o)

Jojo *3* Tady je to jjeí video který mě úplně dostalo.
        http://www.youtube.com/watch?v=S9CzYXZXMcU

Gabča to musí vyhrát! *15*
        Jinak Habera přijde o to čo má v medzinoží.
        Tak nějak to povedal. *15*

Radost by mi udělalo kdyby zpívala něco do Avril. *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

Vím, co myslíš, já si včera stahovala všechny 3 její písničky! :-) ... On by o to přišel, kdyby nepostoupila do finále, měl na mále! xD ... joo to by bylo bezva! ♥ ... v sobotu zjistím, co bude v neděli zpívat :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

To zjisti. *3*
            Já sem třeba taky něco zjistil, a to že lístky na finále mají stát litr. *5*

Řikal sem si že se podívám kolik to stojí, případně že bych se šel taky podívat. počítal sem že to bude stát kolem dvou stovek *15* *15* *15*
            A ono za nejlevnbější lístek bych vypláznul 990 Kč. Zlodějna to je! *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

jo aha :D dobře zjistím, pak ti dám vědět. *3*
            • kvatro

Nene, máš zjistit to, co bude zpívat v neděli. *3*
            • vterinka

Co mám zjistit? :D ... Cenu lístků? .. vážně? Kámoška je měla na semifinále zadáčo .. taka pálka! se zbláznili ne??? ... tak to je teda pálka!
  • kvatro

:o)

Ahoj všem *3* *3*
    pokud sledujete novinky, tak možná víte, že prodejnost GL v USA a ve světě je minimální. Nechápu *9*
    Zřejmě už je to ve světě s tou hudbou tak špatný, že nikdo neocení kvalitu.
    Zato v Japonsku je prodejnost velká, japonci to jsou moji lidi. *3* *1*
    Tak co vy na to?
    • vterinka

Re: :o)

Si děláš srandu ne?? ... Jako je to pěkný bordel!! .. Já si to CD chci koupit, ais se pro něj stavím do tesca, ale ještě tam nebylo. :-( :D .... Jo Japonci, naši lidé! :D .... Jo a já říkám furt, že ti lidi poslouchají totální sračky a pořádnou hudbu neocení!!
      • kvatro

Re: Re: :o)

Pokud tam to CD neměli, tak ho tam už asi ani mít nebudou. Nebo možná s ročním zpožděním. *15*

Si ho kup někde ve FM, nebo v Ostravě ve městě. *3*
        Abych se přiznal, tak já to CD taky ještě nemám. *5* Do Prahy sem si cestu zatim neudělal a tady u nás na sídlišti, radši ne. *15*
        Tady ty obchůdky s hudbou jsou deset let za opicema, "jaká Avril Lavigne? jaké Goodbye Lullaby?"
        Podobně sem dopadl když sem chtěl DVD TBDT 2007. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

Hej to mi neříkej! :D Mají tam i pitomou Majlinu apod. a TBDT tam kdysi tež měli, i Insomniac i Euphorii, tak proč by tam ted neměli GL?? :-/ ... však to Tesco je ve F-M :D ... nj, poohlédnu se :-) .... Tak aspon nejsem sama :D ... Uvažuju o tom, že si ho objednám z netu :D .. jen já tomu moc nevěřím :D .. tak to je hnus! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Ve FM máte Tesco, ale zřejmě nějak špatně zásobený. *15*
            Máte tam taky Billu, hned vedle nádru. Pokud si dobře pamatuju. *1*

S objednáním přes internet mám já dobrý zkušenosti. Ikdyž sem takhle nakupoval zatim jenom třikrát. Spíš bych se bál aby to pošta někde nezašila. *15*
            • kvatro

No tak jako proč ne. Ale vůbec netušim kdy, protože v nejbližší době to určitě nebude.
            • vterinka

Ty jsi vážně blázen! :D:D:D ... a nechceš si někdy zas udělat výlet k nám? :D Třeba do Ovy jen. :D
            • kvatro

No přijel sem tam tim posledním vlakem z Ostravy, kolem 1:00 *15* Ten plnej ožralů ze stodolní. *1* A čekal sem tam skoro až do rána.
            • vterinka

Kristova noho!! :D v kolik jsi tam byl, žes tak dlouho čekal??? :D:D:D
            • kvatro

Ve FM sem byl, to bude už dva roky. Sem jel na hrad Hukvaldy. Normálně přes Prahu, Ostravu a FM. Tam ve FM sem čekal skoro 3 hodiny na ranní vlak do ValMezu, tak sem tamudělal obhlídku okolí. *15*
            • vterinka

Ale dycky to tam bylo! :D ... jo máme .D .. kdys tu byl? :D ... No to já taky, ale to byly známé firmy aspon ... tak kdyby se někde zašila, tak by to byl jejich problém, bo já platím jen poštačce, nic předem!
  • vterinka

Hřbitov

Zdarec bando, kde jste všichni? Jakto, že to tu tak vymřelo, když to tu předtím tak žilo? ..... Míšo ml. ani ty už tu nechodíš? To se ti nestýská po Michalovi? .... Je to tu strašné! Už i na hunuse je viac srandy! *9*
    • kvatro

Re: Hřbitov

Kačko, to jsou dobré otázky. Proč to tu vymřelo? Proč sem nikdo nechodí?

Určitě ti zase lítají kolem hlavy otazníky, a že sou to otazníky pořádný. Sám nevim.
      Abych mluvil za sebe, tak mě se po Míše stýská. Že to tu s ní bylo fajn, to nemůže nikdo popřít.
      Zřejmě tady na to nemá čas, nebo spíš si ho neudělá.
      Po škole lítá někde venku... Kdo ví.
      Takový krásný počasí, proč tvrdnout u PC a psát na diskuzi? *15* *9*
      • vterinka

Re: Re: Hřbitov

No, to lítají! :-/ ... To si piš, že tu to s Míšou a tebou bylo fajn! :-/ ... Jestli si čas udělá nebo ne je druhá věc, ale spíše si ho neudělá, protže předtím, když chtěla, tak tu byla aspon na chviličku :-( ....
        • kvatro

Re: Re: Re: Hřbitov

Míša na nás nemá čas, prootže určitě někde randí *15* *1* Tatínek v tom prsty už mít nebude, nějaký zaracha. *13*
          Nedavno když tu bylo jako obvykle mrtvo, tak sem tu navrhnul téma a ona se z toho vykroutila. Potom že má zase nějakej problém, ale že se se mnou o tom nemůže bavit. Prej že jsou to "holčičí věci".
          Nabídnul se Míše, že si má o tom popovídat s tebou...

Pojedem se na ní podívat, čo sa robí. *1* Kde je ten zakopanej pes. *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Hřbitov

Žeby? :D:D:D .. Cože? Jak vykroutila? Co to je jako? :-/ .. Jo to sem četla a tys ji poslal za mnou, já se ptala o co go, ale nikdo neodpověděl. :-/ .. ale nedávno ste si tu dobře pokecali a zs nic, ted. :-( ..... Jooo! :D Dobrý nápad! :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hřbitov

Přesně! Nám se může vždy svěřit! :-)

Tajná zpráva jen pro Michala:

Dobře, v 5 ráno mě očekávej! :D

Konec tajné zprávy :D
            • kvatro

Nevim, nevim, asi neměla náladu. Ale vždyť ví, že se tady může svěřit. *3*

Následující řádek je k vidění pouze pro Kačku.

Za tou Míšou. Agentko Kačko, no to už aby jste vyrazila, já jedu až ráno.
              Souřadnice Míši domu :o)
              49°7'31.363"N, 14°8'20.765"E
              *15* *15* *15*
              Konec tajného vzkazu.
            • vterinka

Ccc ... co to je za výmluvu? Dyt tu předtím s Hančou a Alčou, ič jak se jemnovala, vzpomínaly! :-/ Nestalo se ji něco?? .... To jsou mi věci .. jako já mám taky dost svých starostí, ale že by zrovna ona něco takového napsala tobě se mi ani nechce věřit :-/
              JO JEDEM A OT HNED!! :-/
            • kvatro

To sem chtěl zavést diskuzi trochu do naší minulosti, ale Míša si prej nic nepamatuje. *13* *15*
              Prej má hlavičku plnou přitomnosti, a věcí aktuálních, kterých je prý až dost. *1*

OK Pojedeme Míšu proklepnout. *8*
  • kvatro

Bravo

Četl z vás někdo to Bravo?
    To jak se tam psalo, proč si vlastně Avril s Deryckem nerozuměli.

Zajímalo by mně na co teda přišli. *15*
    • vterinka

Re: Bravo

Psali tam, že údajně se rozešli kvůli nepřekonatelným rozdílům, ale že jeich společní kámoši tvrdí, že Avril ho opustila proto, že se s ním už nudila.... a zlomila mu tím srdce. Avril tvrdí, že se spolu nikdy nehádali a že pro ní Deryck stále hodně znamená. Je pro ní sále rodina. Deryck tvrdí, že když se s ním Avril rozešla, tak to pro něj byl doslova horor. Hrozně ho to zasáhlo a dlouho se z toho vzpamatovával. Pak že ji pomohl s tou deskou, že je pro něj hudba terapie a že Sum 41 mají new desku ana závěr řekli, že vždy budou přátely.
    • puspuspusinka

Re: Bravo

Ne, nečetla.
  • puspuspusinka

Prosím o hlas

http://blogisekzuka.blog.cz/1104/3- kolo-sonb#komentare
    Prosím o hlas v této soutěži, je to již 3. kolo ... a chtěla bych se dostat dál ... jsem tam jako
    ♥♫♥ AshleynQa ♥♫♥
    • kvatro

Re: Prosím o hlas

Máš tam teda ode mně hlas. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Prosím o hlas

Díky, díky, díky...
        • kvatro

Re: Re: Re: Prosím o hlas

Nemáš zač *3* Podle toho co sem viděl, to tak vypadá že shrábneš první místo. *3*
          Záleží ale kolik to má kol, ta soutěž. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Prosím o hlas

To se ještě neví kolik to má kol, ale já vždycky mám kolem těch 15 hlasů a ostatní nula a pak tam maj najednou 25-30 *9*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím o hlas

Blogů který vypadaji jako od malých dětí je hafo. *15*
              A ještě lepší jsou ty na kterých se píše to samý co na deseti dalších. Jednoduše zkopčit a vložit.

Tomu výherci se prej zařídí vyšší návštěvnost? Na to má, ta co pořádá tu soutěž určitě nějakej tajnej recept. *1*
            • puspuspusinka

Přesně!! Ta holka co vyhrává má blog jak malý dítě ...
            • kvatro

Ostatní jsou zřejmě víc aktivnější s prosbou aby pro ně někdo hlasoval. Budeš muset někde sehnat víc příznivců. *3*

O tom kdo má nejlepší blog, o tom to vůbec neni. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit