Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Něco víc about you? :D

Tak povídej Míšo! :D
    • puspuspusinka

Re: Něco víc about you? :D

Ty seš taky zprávná češka *15* *15* *15* Něco víc about you ... *15*

No, to co ještě nevíte se stalo měsíc před tím než jsem poznala Elis a Hanču a Kubu a vůbec tuhle diskuzi ... Byl to nejhorší měsíc v mém životě ... a taky nejhorší Vánoce ... roku 2009 ...

Byla jsem na dně pohádala jsem se s ex-nejlepší kamarádkou, a pokusila jsem se o sebevraždu ubližovala jsem si většinou jenom kamenem na žiletku jsem enbyla moc odvážná mlátila jsem se a ničila se jenom kvůli tý krávě co mi za to nestála *9* No a měsíc jsem kvůli tomu probrečela a byla jsem úplně na dně týden jsem byla i v nemocnici ... No a pak to přišlo s novým rokem nová naděje a nová nejlepší kámoška až dodnes Elis ... začala jsem sem chodit byla jsem taková uzavřená, ale rychle jsem se tu seznámila a všechny si zamilowala ... to je důvod proč vám říkám rodina ... *4*
      • vterinka

Re: Re: Něco víc about you? :D

Já dycky! :D a to bud ráda, že nepíšu slovensky a španělsky :D:D:D ... wow, tak ot jsem ráda, že to skončilo happy endem! ;-))))
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

No ano jsem *3*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

*4* ... jsem ráda, že se to tu uklidnilo! :-*** Mám tě moc ráda! :-**♥ *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

neměj obavy! ;-)
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

No tos neměla říkat, abys toho jednou nelitovala ... mě má rádo tolik lidí a já jím stejně dokážu jen ubližovat ...
  • puspuspusinka

Fajn !!!

Tak si to ze mě dostala!! Napsala sem ti do vzkazu všechno ... a je jenom na tobě jakej si uděláš obrázek ale lehký to není i když to možná tak bude vypadat ... *9* *9*
    • vterinka

Re: Fajn !!!

Děkuji, máš tam odpověd! ;-) ... Obrázek mám o tobě pořád stejný. Jsi milá, hodná a obětavá holka a správná kámoška, ale stejně nechápu jak tě tohle mohlo ovlivnit v tom, co se tu ted odehrává. :-(
      • puspuspusinka

Re: Re: Fajn !!!

To cos napsala myslím nejsem ... no rpotože teď patřím jenom jemu a snažím se mu pomoct, a prostě jsem jeho lék a pak když si du psát sem mám blbou náladu a myslím jen na to že mu nedokážu pomoc až dost že mu prostě nedokážu pomoc vůbec ... *9* *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: Fajn !!!

ale jsi! ;-) ... Tak to mě mrzí :-(( ... Ráda bych ti pomohla... :-/ .. No nic, můj názor znáš a držím ti pěsti a doufám, že se z toho dostane! ;-) ... Byla bych ráda, dkybys tu aspon občas chodila!
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Fajn !!!

Vždyť víš že o víkendech tu jsem ... jenom přes týden nemůžu ... *9* A ano tvůj názor znám a jediný co teď chce jsem já a žádnou jinou odbornou pomoc ... zatím se prostě snažímmu pomoc ... a dokud budu moct neopustím hoo ... budu tu vždypro něj ... *4* Ale pojďmě změnit téma, tohle je totiž torchu moc drsný téma ... *9*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Fajn !!!

No koukej povídat Bořku *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Fajn !!!

No, vím, že jste tu nedávno vedli s Míšou diskusi. :-) .... Jsem ráda, že aspon o těch víkendech můžeš! ;-) ... tak dobře, držím ti pěsti! :-))))) ... jo, máš pravdu. :-) ... tak ted třeba můžu říct já, co jsem dneska vykutila, mám? :D
  • vterinka

:-/

Míšo, tak teď jsi to zabila! Já už to nekomentuju, bo tohle nemá absolutně cenu!! Jne chci říct jedno. Když Vás vůbec neznáme jak tvrdíš, tak proč asi chci, aby ste se nám svěřili? Porč asi? Takhle bychom vás lépe poznali a věděli bychom o vás víc, taky by se vám třeba mohlo ulevit, ale ten největší důvod je ten, že jsme bývali jedna velká rodina! A přátelé na život a na smrt a ti se přece svěřují se svými problémy? Nebo snad ne?? .... Jo a taky ti strašně moc děkujeme za vděk! Není to tak dávno, oc se na tebe holky na diskusi Ash pěkně vysraly a ignorovaly tě! A ty nám ted napíšeš tohle?? Nám, kteří jsme vždy stáli při tobě?! Tak to ti moc děkujem! Jsme ti za to nesmírně vděční! a moc mě mrzí, že to skončilo tak, jak to skončilo! :-/
    • puspuspusinka

Re: :-/

Jo to máš pravdu ... *9* Ve všem ... *9* Uznávám, že máš pravdu ... *9*
      • vterinka

Re: Re: :-/

a nechceš si to rozmyslet?
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :-/

A co si mám rozmýšlet, zase sem se jednou chovala jak kráva a všechno zničila? Nemyslíš že už je trochu pozdě?? Já prostě taková jsem, jsem kráva dokážu si život jenom zničit a posrat ... *9*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-/

Kdybys chtěla, tak by se to dalo smáznout a jet dál! Být zase přátelé jakými jsme bývali! ... a nikdo neříká, že jsi kráva, to je zas jen to tvé sebepodcenování!
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-/

Ne, ale u tebe jsem si na to zvykla. :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-/

To není žádný sebepodceňování ale pravda ... tobě to snad příde normální to moje chování???
  • thenilly96

omg

omg to jsou tady zase hadky a obvinovani a to jsem sem shodila bych si mohla precist ty vase optimisticky prispevky a ted se tady hadate ze se na to nemuzu ani podivat *9*
    • puspuspusinka

Re: omg

Jo, to je fakt ... asi bych to měla smazat ... jako správný správce, protože to tu nemá co dělat ... *9* A mě to taky mrzí je to děsný ... ale už není cesty zpět, až moc jsem to tu podělala, než abych se vracela ... prostě už jsem tu skončila ... *9* *9* *9*
      • vterinka

Re: Re: omg

ale klidně se vrat! Nikdo tě nevyhazuje! ....
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: omg

Ne, nevyhazuje, ale já už tu nemám co dělat ... už si spolu nerozumíme, a cítím že mě tu nikdo nechce... *9*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: omg

ale prd! To není pravda, že tě tu nechceme! My tě tu chceme, jen ty furt meleš svou, že tě tu nechceme! :-( Nevím kde na ty bludy chodíš! :-(
      • thenilly96

Re: Re: omg

ale no taaaak to nemuzes udelat. sice te moc neznam ale myslim ze si celkem fajn a tim ze se tu uz neukazes taky nic nevyresis. staci se usmat a rict si proc tse se tak blbe hadali a popripade to vyresit..hlavne s usmevem *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: omg

Děkuju !!! *4*
  • The Last Song

Chci se rozloučit písničkou které ste mě naučily psát vy a Avril a ke kterým mi dodaly odvahu ...

Sbohem !!!
    Ptám se tě proč lidi upřímní nejsou
    Proč jsou zlý a snadno zapomenou
    Ptám se tě proč miluju tě mi říkají
    A při tom to upřímně nemyslejí
    Život je uz prostě takový
    A lidi jsou často nespravedliví
    Člověk být krutou sviní muže
    Ale i andělem co nikdy nelže

Láska nespravedlnost a bolest jsou
    Chcešli jedno bez dalšího neexistujou
    Všechno na sobě je připnuté a přilepené
    Jedno bez druhého prostě neexistuje

Cítím se jako motýlek co poprvé letí
    Když mi někdo řekne že má mě rád
    Cítím se jako kámen sám a pohozenej
    Když mi někdo řekne že k ničemu nejsem
    Miluju a nenávidím
    Věřím a nevěřím
    Chci si být jistá a nestojím o lži
    Ty tu ale pro mě jsi vždy
    Každý mě jen klame a podvádí
    Každý se jen se svou maskou předvádí

Cítím žal smutek a opuštění
    Ta hádka včera mě ale nemrzí
    Postavila jsem se na stranu svou
    I když pro vás možná špatnou

Nikdy jsem nebyla ničí majetek
    Vždy jsem byla spíš opuštěný statek
    Každý si přivlastnil duvěru mojí
    A hnusně jí později využil

Konec příběhu našeho
    Kapitola za námi se zavírá
    Byly jste přáteli i rodinou
    Ale závora už zámek svůj zamyká
    Nevěřím že konec nastal
    Ale jdu dál
    Ten Silvestr už je minulost
    A já cítím jen smutek a zlost
    Ale už konec nastal
    A já sbohem dávám

Sbohem!!!

Říkejt e si co chcete klidně to smažte :-( Ale takle se chci já rozloučit i když už mě tu asi nechcete!!!
    • vterinka

Re: The Last Song

Nikdo neřekl, že tě tu nechceme! Nikdo tě odsud nevyhodil! To ty ses tak rozhodla! ... Nemám k tomu více co dodat, nevím, co se stalo ve tvé hlavě ....
      • puspuspusinka

Re: Re: The Last Song

Já taky nevím co se semnou stalo jenom vím, že jsem se změnila od tý doby, co mám ten svůj problém ... ale to je fuk ...
        • vterinka

Re: Re: Re: The Last Song

No a je to tu. Svůj problém, se kterým se nám nechceš svěřit, tudíž my nevíme, co se ti odehrává v hlavě, případně jak ti pomoct. :-(
  • puspuspusinka

Ježiši Kriste!!!

Proboha co jste to tady vyváděly?? Tohle snad není možný ... *7* Tohle je fakt ujetý ... hádáme se tu jak malý děti kvůli kravinám ...
    Michale: Prosímtě nerozčiluj se tu nad Kajuškou, prostě je to moje kámoška a basta ... má mě taky ráda a naštvalo jí ta hádka včera tady co sem psala a tak napsala vlastní názor ... tak jí příště radši ani neodepisuj než abyste se tu hádaly !!! Mě se tohle fakt nelíbí ... nemám ráda když padají takový slova :-((

Kajuško: Děkuji za zastání ... A prosím ... neřeš to tady už to nemá cenu ... tohle už nezachráníme ... už je to tu prostě na nic ... Já už sem nechci chodit protože už mi vadí jak se Elis kvůli Vám trápí atd. Vy si možná myslíte, že sem se zbláznila a že sem blbá a kráva nebo co a víte co myslete si co chcete ... mě už je to jedno ... ANO změnila jsem se ... jsem jiná než na Silvestra ... už je to minulost a já jsem se prostě změnila a už NIKDY NEBUDU PROSTĚ STEJNÁ !!! Kajuška a já sme prostě kámošky a podle Vás na mě možná má vliv, ale já sem s ní ráda... a když se tu mezi sebou takle prostě neshodnete tak mě už to nebaví ...

P.S. AVRILKU BUDU NAVŽDY MILOWAT JE TO MOJE ŠTĚSTÍ MOJE VŠECHNO AVRIL SE NEVZDÁM A NIKDY SE NA NÍ NEVYKAŠLU, ale tady jsem už nejspíš skončila ... takle už to dál nejde ... vypadá to že si Tu Kačko s Michalem spolu dobře rozumíte, takže mě ani jiný už tu ani stejně nepotřebujete že ... Tak ahooj ... tohle všechno mě fakt mrzí, ale už toho mám dost ... sem jiná a nechci se měnit ... !!! *9* *9* *9* *9* Jen je mi líto, že to takle skončilo ... protože to tu bylo fajn ... *9*
    • kvatro

Re: Ježiši Kriste!!!

Míšo tohle snad nemyslíš vážně? že se tady na to vykašleš.
      Zachránit se to tu dá, ale až začneš být zase sama sebou.
      Za všechno, za tohle může Elis. Bezdůvodně se kvůli nám trápí, ale přitom na tom má velkej a nezastupitelnej podíl právě ona. Stejně se trápí jenom na oko. všechny jjeí příspěvky nezůstaly bez odezvy, předchozí stránky diskuze jsou toho důkazem. Bezdůvodně na nás hází špínu, potom se ti s tim svěřuje, že jí tady ignorujeme. Přitom to vůbec neni pravda! Prostě tě tim zmaniupuluje proti nám, prootže si důvěřivá a všechno jí to sežereš. Včera když se to tu všechno probíralo tak tu Elis byla, ale ani na nic nereagovala, přitom se jednalo o ní. Elis je prostě srab, pokud jí trápí co děláme, tak se nám s tim má svěřit, jako kamarádi by jsme to spolu probrali.
      Ne, ona to jednodušše napráská tobě. Potom my samozřejmě nevíme co se děje, a ty nám to hned vrazíš, začneš obviňovat že ti nevěříme, že o tebe nemáme zájem atd..

Zamysli se nad sebou a nad Elis, jak to tady s ní skutečně je.
      A ještě jedna drobnost, slíbila si, že sem nikdy nepřestaneš chodit.
      • puspuspusinka

Re: Re: Ježiši Kriste!!!

Tohle si snad trochu přehnal nemyslíš?? Takle mluvit o Elis ... Já jí znám dýl jak Vás ... !!! Vím jaká je a taky vidím jak to tu je ... a to sem říkala, že se tu na to tady nevykašlu, ale boužel spousta se toho změnilo ... Já už sem chodit NECHCI, když ste takový ... !!!
        • kvatro

Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!

Míšo, to s Elis sem nepřehnal, akorát sem napsal co si myslim.
          No a když vidíš jak to tu teda je, tak nám to teda popiš, co se tu děje špatně, a vem si k tomu s sebou i Elis. Ať nám to taky poví.
          Chci vědět přesněj důvod proč se Elis trápí, to je důvod i toho proč sem nechceš chodit. Takhle to tady ukončit, kvůli takový pitomosti, to seš hodně dobrá. *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!

Vidíš to ... zase mě odsuzuješ ... kvůli pitomosti, mě to jako kvůli pitomosti nepříde ... *9* *13* Hele tohle nemá cenu, my sme Vám s Elis napsaly co nám vadí tvoje pitomý urážky a nadávky a rejpání,... Kačky "Svěřte se svěřte se ... My Vás ani pořádně neznáme píšeme si tu s Váma a nemůžu popřít že nebyla sranda bylo to tu báječný vždycky jsem se sem těšila o Vánocích i potom a myslela jsem si že jste por mě jako rodina a přátelé ... ale potom se to celý zvrtlo že je z Elis černá ovce a pak jiný narážky a Elis se to rpostě nelíbí prostě je citlivá ... A to Kačky svěřte se ... proč se máme svěřovat s věcma zrovna Vám ... nic pořádnýho o Vás ani nevíme ... jenom sme si s Vámi fakt užily krásný časy ... Ale tohle už fakt nemá cenu ... já už prostě takhle dál nemůžu ... jestli mě opravdu znáš jak tvrdíš tak asi uhodneš, že hádky ráda nemám a hádám se nerada ... Vždycky hledám racionální a lepší řešení ... ale tohle už řešení nemá ... Já už takle dál nemůžu ...
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!

Hm! Mysli si o mě co chceš! Sbohem! *9*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!

No Míšo, to si měla napsat rovnou že vám vadí moje narážky a rejpání.
              Včera se tu ale řešil jinej důvod, a to ten že Elis ignorujeme. Ignorování a rejpání je značně velkej rozdíl. Už nevíš co by sis dřív vymyslela, hlavně aby se to netýkalo Vás.

Ale pokud vim tak si to tady už psala, že ti to s Elis vadí. A já sem napsal že už Vás bezdůvodně urážet nebudu. je to tak max 3 týdny zpátky. Tak co zase řešíte? Zase to hoď všechno na mně, já sem tady s tim rejpáním začal.

"Nic pořádnýho o nás nevíme, skoro se vůbec neznáme". No když to bereš takhle.
  • kvatro

:(

Míšo, tobě dneska opravdu s prominutím hráblo. Tohle co si tu zase vymyslela vůbec neodpovídá skutečnosti, tak to nikdy nebylo. *13*
    Nepíše se tu jenom o mně že se vám po mně stýská. Mnohokrát jsme tu probírali kde je Hanka a Elis. Proč sem nechodí. Též neni pravda že tu Elis někdo ignoroval nebo že si tu s ní nikdo nepsal. Stará super Káťa a Michal, co to jako je? My dva jsme pořád stejní, nikdo se nezměnil. *13*
    • vterinka

Re: :(

No asi tak! :-((( ..... Vidím, že ta diskuse, kterou jsem tu dnes rozjela byla chybným krokem. :-/ .... Míšo ml. teda fakt mě mrzí ty tvé dnešní názory. :-( ... Doufám, že to byl chvilkový zkrat! :-/ .... Spíše chceme starou Míšu! :-(
  • Ujasnění

Tak píšu sem tohle a už Du nadbro pryč!!! Elis znamená pro mě všechno a vy že jí tu neognorujete jako Sorry ale furt tu píšete kde je Michal nebo se vám stýská po mě ale co Elis a Hanča a jiný ty sou vzduch?? Jako mě už tohle nebaví až se vrátí stará super Káťa a Michal tak dejte vědět protože já se loučím!!! Bez Elis tu prostě bejt nechci nedokážu být a lidmi který Elis ignorují a ona je kvůli nim smutná!! Jak sem řekla Elis je pro měvšechno a já o ní nechci nikdy přijít takže sbohem:-'(( Milovala jsem to tu i vás ale časy se mění a lidi jak se zdá taky :-(
    • vterinka

Re: Ujasnění

Prosím? Já asi špatně čtu! Jaká stará super Káťa a Michal? My jsme tu furt, ale zdá se mi, že tobě něco přplo v hlavě! :-/ Jako promin, ale tohle, co tu dneska píšeš se vážně míjí s realitou! a že si stýskáme po tobě ti vadí? Po mě si taky nikdo nesteskl a žila sem! ... A pokud bereš stest, za ignoraci, tak si pleteš pojmy! :-/ .... a projížděla sem si diskusi a na Elis se tu normálně reagovala! Nenašla sem jediný její příspěvek, který by zůstal bez odezvy! Dokonce se s ní Míša rozloučil na dobrou noc, takže! :-/// ....
      • kajuska4

Re: Re: Ujasnění

Ano Míša a Elis mají pravdu!!Já jsem si to tu četla,ignorovali jste všechny co tu jen napsaly jo a Michale už mně prosímtebe nepomlouvej a ani mně neznáš realně ju tak prosím,nemám ráda když mně někdo pomlouvá a ani mně nezná a ELIS A MÍŠU NECHTE NAPOKOJI!♥♥Jsou to náhodou NEJLEPŠÍ KAMÍ MOJE!♥
        • kvatro

Re: Re: Re: Ujasnění

No prosim, další rypák. *8*
          Vy jste učiněná svatá trojice, *4* *4* *4* vy jste nikdy nic neudělali, se nechte prohlásit za svatý. Zase my jsme ti co Vám provádíme to nejhorší. *5*
          Ale už mě ty vaše kecy opravdu nebaví *13*
          Kajusko ty radši nic neřikej, protože sem nechodíš takže víš kulový. A když už sem něco naškrabeš tak je to mimo mísu.
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ujasnění

Já že naškrábu??Ty hajzl* už mně nese* ju????!!Každý tě musí nenávidět a přestaň nevím kdo tu škrábe jako buzn* že??? *16* A nech nás napokoji a dávej si bacha na hubičku dítě ju??TADY TĚ NIKDO NEMÁ RÁDA JSEM SE PTALA VŠECH A KDYŽ MILUJEŠ AVRIL STEJNAK JÍ NEMÁŠ ANI RÁD TOHLE JE O NI DIZKUSE A HOLKY CHTĚLI ABY SI TU ONI PSAL A TY NEEE NEBUDU TRAPAS COOOOO SI BLBEJ! *13*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ujasnění

Já už na tebe reagovat nebudu, nemá cenu se dohadovat s blbem. Ty hubo sprostá.
            • kajuska4

Haha ale já mám víc kamarádů víš ty blbče a ignoruji tě! *15* Se ti musím smát:D
            • kvatro

Kajusko, toho hajzla sis mohla nechat od cesty. *8*
              Já že si mám dávat pozor na hubu, a co uděláš? S tim že píšu jako buzna si to taky posrala. Nemyslíš holka, že si nějak moc vyskakuješ. *16* Starej se laskavě o sebe.

A pokud řikáš že ses mých kamarádů ptala, a oni ti říkali že mně nenávidí, tak to chci slyšet od nich! Nemusim sem chodit natož tady něco psát.
              Tobě to nevěřím. Vyvoláváš tu akorát konflikty, a zhoršuješ tadytu už tak špatnou situaci.
  • kvatro

:o)

No a z naší diskuze je hromadná hádka... *9* *9* To nerad vidim. *13*
    • vterinka

Re: :o)

Tak trochu ... spíše jeden velký omyl a nedorozumnění! :-/
  • FAJN!!!!!!!!!!

Fajn seruna to seru na celej posranej den ... Já už seru na všechno ... Já už si fakt něco udělám ... DOBROU NOC !!! :-((((
    • kvatro

Re: FAJN!!!!!!!!!!

Ahoj Míšo, dobrou noc *14* *3*
    • vterinka

Re: FAJN!!!!!!!!!!

Ale notak, Míši .... Nic si neuděláš! Jestli tě něco trápí, tak se nás svěř, vždyt víš, že my ti velmi rádi pomůžem! ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit