Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Duet

Jo a když sme u těch duetů, tak Avril opravdu nazpívala duet ale na s Gagou ale s Travie McCOy ... na ten se fakt těším, protože Billionare je krásná písnička ... a jinak
    Pokud jde od BST tak nevim jestli to víte, ale Avril Lavigne zatím potvrdila jedenáct koncertů ze světového ,,The Black Star Tour" v Asii. Podle nejistých zpráv zpěvačka vystoupí v polovině září v Brazílii - Rio de Janeiro, Porto Alegre a Sao Paulo.
    Jako teď bereme v Zemáku Brazílii a já řekla že se chci podívat do Ria, na karnevaly a vůbec a hned holky že jedou se mnou ateď tam chci o to víc ... *15* *15*
    • vterinka

Re: Duet

uff.. to se mi ulevilo! a doufám, že přijede i k nám na turné! ♥ Ted už bych šla a nezájem! ♥
    • kvatro

Re: Duet

Tu Travie McCoyot neznám. Jak to teda ten duet bude s ní vypadat netušim, ale aby to zase nedopadlo podobně jako s Rihannou. *9* *5*
      K tomu Black Star Tour, jsem zase slyšel někde napsáno že na podzim má přijet do Evropy. No uvidíme. *3*

A že nás vemeš s sebou na ten karneval? my tam chceme taky. *3* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Duet

Když si to zaplatíte a mě taky, tak Vás tam vemu hned *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Duet

OK uděláme sbírku do kasičky. Složíme se ti na benzín, nebo na co jezdí to tvoje koště. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Duet

Já chci letadlem ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Duet

Já bych toho chtěl... *15*

Jak chceš, tak letadlem. *3*
  • puspuspusinka

...

Lidi, to je blbost už od vidění Avril a Lady Gaga, nedavno řekla že se směje textům popových zpěvaček a teď by s ní zpívala duet?? A navíc myslím, že Avril má stejnej názor na LG jako my, doufám teda že jí neobdivuje ... A že je chytrá a na duet s Gagou nikdy nepřistoupí ... *3* Jakoo nemůžu říct že sem věděla že je to Apríl nevěděla ale ani sem tomu nevěřila ... No a co jinak jak se tu máte??
    • kvatro

Re: ...

*3* Snad jste tomu někdo nevěřil, že je schopná ten duet nazpívat.
      Já když sem to četl poprvý, tak přesně vim co sem řek. "No to si dělá prdel".
      Kdo tomu věřil půjde do kouta ha hanbu. *15*

Míšo, my se tu máme fajn. Ale mohlo by to tu být lepší, možná by stačilo kdyby si zvýšila svoji návštěvnost. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Proč jáá?? Na mě tu nikdo závislej neni ... Já tu nejsem otvírák a zavírák ... A jestli nevíš, zase tak moc zvýšit návštěvnost nemůžu ... a stejně bez Hanči Werči a Áji už mě to sem ěnjak nebaví ... já chci aby sem chodily taky ...
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Taky pravda... *15*
          Ale jsetli to bere každý takhle že návštěvnost sám zvýšit nemůže. Tak to tady potom taky tak vypadá, jako po vymření. *15*
          Nejlepší by bylo, aby sem chodili všeichni jako kdysi, jak někdo z toho celku vypadne, tak už to neni ono.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

No fajn ... jako sorry, ale mě už to nebaví jenom ve 2-3 ... chci sem zpátky všechny ... celou svojí praštěnou rodinu ... všechny ... *9* *9*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Já chci taky všechny zpátky, ale jak to udělat?
              Jak to tu vypadalo den před Silvestrem a na Slvestra, tak o tom si můžeme nechat jenom zdát. Ale třeba to někdy ještě přijde.
  • sharpay1995

:D

nevím jestli už o tom víte, nebo ne.., ale asi ano... ale i tak... co říkáte na to, že Avril zjevně nazpívala duet s Lady GaGa..? :D :D *14*
    • vterinka

Re: :D

fůůůůůůůůůůůůůj no tak to bude hrůza! Je mi to jasné už ted! .. Tak to sem teda zvědavá :-/
      • kvatro

Re: Re: :D

*15* Žádnej duet s lochneskou Avril mít nebude, na avrilonline.org si trochu z lidí vystřelili, stejně jako kdysi já z Vás. Bylo prvního apríla. Aspoň já sem to tak pochopil.
        A kdyby náhodou nedejbože ten duet nazpívali, tak potom bude mít Gaga druhej duet, pro změnu ale se mnou. Respektive s mým pohrabáčem. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :D

To jsou blbé fory! :D ... no to si dovedu představit! xD
    • xkostex

Re: :D

coze? fakt jo? no twl
  • vterinka

Sum 41

Ahojky, tak nwm jestli to víte nebo ne, ale Sum 41 mají new cd a je celkem dobré! :-) Takové rockové, fakt skvělé! ♥ .. Tady odkaz: http://sbm.sum41.com/
    • puspuspusinka

Re: Sum 41

No super ... mých 1113 songů v iPodu už zelo prázdnotou a Sum41 poslouchám takže šup s nima do iPodu *1* *1* *1*
      • vterinka

Re: Re: Sum 41

mých něco přes 3000 písní v ipodu tež zelo prázdnotou xD .. a už je mám skoro stáhnuté :D ... ted celekm slušně zapadají do stylu, co poslouchám :D
  • puspuspusinka

Ahojík :-)

Tak jak je??? *3*
    • vterinka

Re: Ahojík :-)

no ahoojky xD
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-)

Zdááár *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Ahojík :-)

cauu no skvele konecne sem byla venku a zuzooo co ty? *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-)

No šupa den ... a hádej co sem dělala po škole ve městě ... *15* *15* Jako já dneska měla dost ... a nejvíc ve škole o bižuli *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Ahojík :-)

to netusim oslavovala si zes dostala 3ku? nebo behala po meste jak silena to nevim povidej
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík :-)

Nee... *15* Byla sem s Elčou a Bohušem ... *15* *15* *15* A pak Elča musela jít jakoby domu ... *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-)

twl tak kdybys rekla hned ze to sou dlazdicky tak to pochopim ale kdyz reknes kocici palice tak jak mam vedet co to je?
            • puspuspusinka

No to víš všem kočkám je tu ufikly *1* *1* Pakoo *1* *1*
            • xkostex

mame teda asi jen na jedny tretine ale mame *15* mmnt jaky kocici hlavy? to jim je usekly a daly tam nebo co? to sou surovci fuj!
            • puspuspusinka

Wole vy máte na náměstí trávu??? *1* *1* *1* *1* No mi teda ne mi tam máme nomrální asfalt a kočičí hlavy *1* *1* *1* *1* A povlusaly sme hlavně kašnu *15* *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* *15* tak tos mela zuzo odpoledne ja ho stravila cekanim *15* jo a skoda ty coly no ale aspon ste zalily travisku bude hezky rust a bude mit prichut cola ala z huby vyflusnuta
            • puspuspusinka

No tve ale kdybys jí viděla ... *15* *15* Ona jéééjda oni už jsou 3 hodiny no to je mi pozdě, Vám dvěma asi nebude vadit když Vám odejdu na autobus víte no to no my vlastně jo no jedeme k babičce tak ahojky a užíte si zbytek dne ... *15* *15* Pak mi ještě řekla miluju tě obejmula mě a už zdrhala a ještě se tak jako otáčela se zářivým úsměvem a když zalezla za roh tak sme vyprskly smíchy a pak sme si šli koupit coca colu sedli sme si na lavičku a povídaly si no a teďka já tam z něj chcípala smíchy a pak přišel Kitty Davídek a to už sem umírala *15* *15* S těma dvěma bejt najednou už nikdy nemůžu ... coca cola nakonec neskončila ve mě ale byla vyprskaná před lavičkou i Bohušu jí tam prskal *15* *15* *15*
            • xkostex

jakoby? to zname chtela vam nechat imtimco doufam zes toho vyuzila *3* *15* *15*
  • vterinka

Bravo

Ahojky všichni, i když je to tu opět jak po vymření, tak vám oznamuji, že v zítřejším Bravu má být rozhovor s Avril, nebo něco o ní xD aspon to píšou :D
    http://www.bravo.cz/cislo-7-201 1/989-nove-bravo-je-tu
    • kvatro

Re: Bravo

Bude se tam prej psát rozluštění proč se Avril s Deryckem doopravdy rozešli. *1*

To chci vidět jak to Bravo všechno ví. *1* Pravej důvod vědí akorát oni dva.
      • xkostex

Re: Re: Bravo

oni si zas neco vymysli jako vzdi *15* no ale co stejne si ho dojdu koupit
        • vterinka

Re: Re: Re: Bravo

Tak pro mě je to třešníčka na dortu, bo je tam rozhovor s The Paranoid, Black veil brides a plakát Mira ♥
  • vterinka

Bezmoc

1.
    Špatně, špatně,
    vše je špatně!
    Půda se ti drolí pod nohama.
    Říkáš si, čím to je?

Re.:
    Hledám odpovědi na otázky,
    které jsou jen těžko zodpověditelné.
    Kolem mé hlavy
    létají otazníky, létají otazníky.
    Snažím se každý z nich uchytit
    a rozlousknout jej,
    ale úkol je to
    víc než těžký, víc než těžký.
    Možná se časem všechny odpovědi dozvím.
    Možná někdy ...

2.
    Bloudíš tímto světem
    a nevíš jaký je tvůj cíl,
    tvé poslání.
    Říkáš si, proč jsem se vůbec narodil?

Ref.:

3.
    Přibývaj ící čas tě ubíjí,
    kácíš se k zemi
    jako raněný v boji.
    Raněný v těžké boji se životem.
    Říkáš si, má cenu žít?

Ref.:

4.
    Ležíš na zemi,
    nic už nevnímáš.
    Naděje na vzkříšení
    je mizivá, je mizivá.
    Nyní říkáš si jediné, chci zemřít.

Ref.:

5.
    V posledních vteřinách
    se před tebou zjeví anděl
    a dá ti sílu žít, sílu žít.
    I přes všechna zranění
    jsi ochotný tento dar přijmout,
    tento dar přijmout.

Ref.:

6.
    Od té chvíle
    je z tebe nový člověk,
    nový člověk.
    Teď už máš chuť žít,
    tak si ji nenech vzít.
    Život se ti otočil,
    otočil naruby.
    Teď už si jen říkáš, chci žít, svůj život zlepšit.

Tak tohle jsem psala včera, když sem byla už totálěn nasraná na všehcno, co se v poslední době děje .... a divím se, že to skončilo tak, jak to skončilo .... asi to bude stejné jak mé myšlenky ... no nic ... tak snad se vám to bude líbit ...
    • kvatro

Re: Bezmoc

Ahoj Kačko. A mně se ta písnička líbí, takové trochu k zamyšlení *3*
      Ale neni to náhodou nějak moc dlouhý? *1* Na písničku. Tohle vypadá spíš jako nějaká obsáhlá báseň.

Až jich budeš mít 13, tak můžeš vydat Kytici č.2 *15*
      Místo "Karel Jaromír Erben" tam bude autor "Kačka Kike Fišer" jak jednoduché.
      • vterinka

Re: Re: Bezmoc

Děkuji :-) ... Taky sem si říkala xD ale víš co, Eminem tež nemá nejkratší písničky xD ... ale díky za tip :D
  • puspuspusinka

Prosím ...

Prosím o druhý hlas do 2. kola SONB

http://blogisekzuka.blog.cz /1103/2-kolo-sonb
    • vterinka

Re: Prosím ...

Máš to tam :-))
  • puspuspusinka

xD

O čemkoliv s tebou mluvit nemůžu ... s tímhle mi prostě pomoc nemůžeš, to je jenom pro holky téma ... jako že bych to rpobírala s tebou bych se musela zahrabat ... *15* A právě nejhorší je že ty nebudeš nomrálně reagovat ale zase z toho uděláš úplně něco jinýho ...
    • vterinka

Re: xD

Co se stalo??
    • kvatro

Re: xD

Tak to tě odkážu na tvoji terapeutku Kačenku, s tou si o tom popovídej. *3*

No právě že si ty myslíš že na to budu nenormálně reagovat, je tim že bych si z toho dělal spíš legraci, nebo to bral na lehkou váhu. Ne vždycky to tak musí se mnou být.
  • puspuspusinka

......

To je den ... vůbec nemám náladu ... *9* Na nic ... asi si něco nakopnu ...
    • kvatro

Re: ......

No já to věděl, že tu záměrně nechceš nic o tom psát. Blbost, že si nic nepamatuješ.
      • puspuspusinka

Re: Re: ......

sem trochu nepobrala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit