-
:o)
Já teda navrhnu něco sám. Co si člověk neudělá to nemá. Téma je: "Co jsme dělali, když jsme byli malí"
Možná špatný téma, ale zato hodně obsáhlý. *1*
Určitě se tu najde něco na zlepšení nálady. *3* -
-
Re: :o)
Tak to ti řeknu hodně stručně a rychle: "Jak si to mám sakra pamatovat?" -
-
Re: Re: :o)
No pardon, já nevěděl pani čarodějnice, když už je vám 650 let, že si nebudete pamatovat nic. *15*
V tom případě asi odfičim a budete si tady hrát samy. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
No jako jak si mám pamatovat co sem dělala jako malá se soustředím na současnost a že toho je ... -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
No tak nevadí, navrhni sama téma, něco z tvojí současnosti, když toho máš tolik. *1* Že se ti tim přepsala minulost. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Se mnou můžeš mluvit o čemkoliv. Ale nezaručuju že na to budu normálně reagovat. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Momentálně mám v hlavě jenom jednu věc, ale o tý s tebou asi mluvit nebudu ... *15*
-
-
-
-
-
-
...
Změna témata, nebo se neznám ... už takle mám podělanej den ... -
-
Re: ...
No dobře, obraťmě list. Navrhněte někdo téma. *3* -
-
Re: Re: ...
Bla bla bal bla bla??? *7* -
-
Re: Re: Re: ...
Vtipný, opravdu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Taky bych řekla... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*13* *13*
-
-
-
-
-
-
Recenze GL
Pokud se chcete nasrat, nebo spíš té kritice zasmát, tak si můžete přečíst jednu recenzi na iDnes. *15*
http://kultura.idnes.cz/recenze -z-avril-lavigne-se-stala-princezna -prumernosti-pir-/hudba.aspx?c=A110 324_191734_hudba_jaz
A mně pořád bylo divný z čeho mi každej den praskaji brejle. A ona za to může Avril, to její Push. *15* *15* -
-
Re: Recenze GL
vzdyt to sou uplny kraviny co tam pisou *8* Avril ma pekny hlas a ty jeji pisnicky jsou fakt nadherny tak nevim co tam melou za kraviny *16* -
Sráči zkurwený najít je a zabít ... *10* -
-
Re: Re: Recenze GL
Vlkodlaka na ně *3* *16* -
-
Re: Re: Re: Recenze GL
bazuku a přímo k palici!!!! *16* *16* *16*
-
-
-
Hje by mě zajímalo, který kkt aubožák to psal! hej tvl!!!! držte mě! takové kidy, by se měly trestat!!! Boooože!!! Ti lidi dneska vážně hudbě nerozumí! Ale totálně!! Poslouchají se totální sračky a jak už je něco pořádného, tak nad tím ohrnují noc! Kkt vy*ebaní!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Co k tomu víc dodat, přesně takhle to dneska bohužel funguje, všude samý debilové. *15*
Jednou sem viděl někde napsáno:
"Je těžké býti debilem...konkurence je veliká!!" A je to pravda *1* -
-
Re: Re: Re: Recenze GL
Svatá pravda!
-
-
Přesně *9* *9* *9*
-
-
-
xD
Jako Michela vtipný to bylo, ale řekla, bych že nepatří k tvým nej výkonům ... ale jinak dobrý ... *15* -
-
Re: xD
Michela na to odpovídá:
Njn, nemůžu pořád sypat esa z rukávu *15* Vtipy budou postupně docházet, vždyť sem toho napsal už přes třicet. *1*
-
-
Káťa a Škubánek – část první
Jednou krátce před Velikonočními svátky, byli Kačka se svým Brodym na procházce. Vyšli si spolu do města na trh. Brody jí tam koupil obrovské velikonoční čokoládové vajíčko.
Po příchodu domů dala Kačka svoje vajíčko od Brodyho do ošatky na stůl. Brody jí tentokrát udělal obrovskou radost, stejně jako když si udělá bahenní koupele do trenek a Kačka to musí drhnout na valše.
V noci když už oba Brody i Kačka usnuli, se z vajíčka začalo cosi klubat. Ráno když našla Kačenka vajíčko rozbitý, chytil jí obrovskej vztek a zároveň lítost, co se to s jejím vajíčkem od Brodyho stalo. Kačka si nejdřív myslela že čokoládový vejce sežral v noci Brody, Brody byl totiž náměsíčnej a často v noci žral jak bagr, většinou vyluxoval celou ledničku. Vždycky když Brody zbaštil takovou hromadu jídla, patřičně se z toho i posral. Proto je Kačka tak známá s tím svým praním. Kačka se tedy šla podívat do lednice, jestli i tentokrát Brody řádil.
Když otevřela lednici, klepal se v uvnitř zimou jeden malinkej pejsek. Takové roztomilé stvoření. Kačenka vzala pejska k sobě do náručí a povídá, Chudáčku můj malinkej, už je to v pořádku, maminka Káťa se o tebe postará. Kačenka mu dala jméno Škubánek. -
Káťa a Škubánek – část druhá
Starala se o něj líp než o Brodyho, dokonce Brodyho vykopla z manželské postele a navezla k sobě Škubánka. Brody musel chudák spát na zemi a klepat kosu. Brody Škubánka od té doby co ho Káťa našla v ledničce, nesnášel. A jak se později dozvíme, měl pro to dobrý důvod.
Uplynulo již 14 dní, co Škubánek našel svoji opatrovatelku a terapeutku Kačku. Ale právě dnes v noci se budou dít takové věci, na které nikdo ze zúčastněných do smrti nezapomene.
Škubánek byl totiž vlkodlak, který se pravidelně za úplňku proměňoval. Úplněk měl nastat právě dnes o půlnoci.
Škubánek spí jako obvykle vedle Kačky. V tu chvíli kdy se začal proměňovat, Kačenka nic netušila. Vlkodlak Škubánek vstal z postele a jde si do kuchyně pro porcovací kinžál, už úplně vidí jak si na Brodym a Kačce pochutnává. Sliny mu tečou proudem. Vlkodlak Škubánek ale zapoměl že Brody spí vedle jejich postele na zemi. Omylem Brodymu dupnul na krk. Brody začal ječet jako siréna na poplach.
V tu chvíli z postele vylítla i Kačka, co se děje? Oba už vědí kolik uhodilo, budou mít co dočinění s vlkodlakem. Brody bere na vlkodlaka lampu z nočního stolku. Kačka zase bejsbolku ze skříně. Vlkodlak Škubánek povídá. „Kačkonoši a věčně posranej Brody, vy jste mi dvojka, no tak pojďte do mě“. -
Káťa a Škubánek – část třetí
Kačka s Brodym se na Škubánka společně vrhli, vlkodlak ale uhnul, zavěsil se na lustr a rozbil žárovku, najednou tma. Kačka chytla vlkodlaka za ruku a začala ho mydlit pálkou hlava nehlava. Tumáš ty zmetku…. Později se ukázalo že to nebyl Vlkodlak, co chytila, ale Brodyho chlupatá ruka. Kačenka rozmlátila Brodyho na hadry, takže teraz si bude muset s Vlkodlakem poradit sama.
Vlkodlak se Kačence schoval pod postel. „Vylez lebo ťa zabijem“. Křičí pod postel Kačenka. Z pod postele pouze jako odpověď slyší. „Naser si! Dámo“. „No počkej, vemu si na tebe mokrej hadr“. Začíná zuřit Kačenka. Vzala si mokrej hadr a začala s nim rajblovat pod postelí. Vlkodlak ale Kačenku kousnul do ruky. Ruka jí v mžiku zčernala jako Mikešovi. Pokud vlkodlaka do rána nezlikviduje, ruka jí upadne.
Vlkodlak Škubánek mezitím vyklouznul z pod postele a zamknul se v kuchyni. To už Kačence přetekl pohár trpělivosti a začíná jít do tuhýho. Kačenka chtěla dveře vykopnout, ale zůstala jí tam noha, zaseknutá ve dveřích.
Díra byla dost velká, tak Kačenku napadlo že tam prostrčí hlavu a podívá se, čo tam ten vlkodlak robí. Jen co lehce nakoukla, přistál jí vedle hlavy sekáček na maso.
Kačenka si s vlkodlakem už nevěděla rady. „Brodyho sem zabila, budu muset zavolat svoje přátele.“ Povídá. V úvahu připadala pouze Telefonistka Hanče, která bydlela nedaleko. -
Káťa a Škubánek – část čtvrtá
Hanče vzala s sebou na pomoc Kačce volejbalovou síť. Pokusí se toho vlkodlaka chytit sama. Kalkulátoristka Hanče spočítala, že by síť měla stačit.
Za pár chvil už Hanče klepe na dveře u Kačky domu. Tak kde máš toho raracha? Ptá se. Pojď za mnou.
Zamknul se tady v kuchyni, a když tam strčim hlavu vždycky na mně něco přilítne.
Zvědavá Hanče se taky musela přesvědčit, tak nahlídla do kuchyně. Vlkodlak ale neváhal ani vteřinku a vyslal Hanče dělovku svoji chlupatou tlapou. Hanče odlítla, prolítla dveřma od hajzlu a skončila hlavou v míse do které Brody udělal předtím nadílku.
To už bylo na Kačku moc, právě vzala zákon do svých rukou. Čapla tu volejbalovou síť chytila Vlkodlaka Škubánka za ocas. Točila s nim po kuchyni, dokud se mu nekrútila kebule. Potom ho zabalila do sítě a hodila do řeky. Takže nakonec vše dobře dopadlo.
THE END -
-
Re: Káťa a Škubánek – část čtvrtá
Míšo, já mám dost! xD Fakt dobré! :D
-
-
:o)
Právě píšu příběh *15*
Jmenuje se to Káťa a Škubánek, a kromě Kačky tam bude samozřejmě i její Brody a Hanka. *1* -
-
Tak to už těším! :D -
-
Příští se bude jmenovat "Prokletí domu chobotnic" a bude to opravdu horor! *15* *5*
-
-
Super *4* -
-
Elis tam záměrně vynechám, aby to zase nebrala jako urážky. *5* *8* -
-
Re: Re: Re: :o)
njn Elis má teď blbý dny byla nemocná a nemá náladu a když jí někdo uráží tak to sere jí aj mě ... !!! Vím že to nemyslíš zle, ale no nic ... *3* Rači jí vynechávej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Nojo to ji radši budu vynechávat, protže bych se zase s ní dostal do křížku. Zase by začala stávkovat nebo by mě dala k soudu. *15*
-
-
-
-
-
Prosím prosím prosím ...
Prosím, dejte mi hlas ... moc prosím ... jsem tam jako ♥♫♥ AshleynQa ♥♫♥
Moc, prosím, slibuju, že budu o5 hlasovat pro The Paranoid a pro všechno (avril se nepočítá a je samozřejmostí)
Děkuji moc všem kteří mi dáte hlas ...
http://blogisekzuka.blog.cz/1 103/sonb-1-kolo *4* -
-
Re: Prosím prosím prosím ...
Míši, můj hlásek tam už dávno máš a už 14.3. jsem tu psala, že vám moc děkuji za pomoc ve starteru a že to TP vyhráli! Jenže na to nikdo nereagoval ... ale co už.... -
-
Re: Re: Prosím prosím prosím ...
Míšo, dal sem ti tam hlas. *3*
Ale ta zkratka SONB *15* To je soutěž o nejlepší blog, nebo jak? -
-
Re: Re: Re: Prosím prosím prosím ...
jj soutěž o nej blog a díky mooc *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosím prosím prosím ...
A to ten blog s fialovym pozadím, ten je přímo tvůj? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosím prosím prosím ...
Zvýší se mi návštěvnost a dostanu takový pozornosti od té blogerky, že budu mít prostě víc lidí na blogu a no asi nebloguješ ale pro mě je to důležitý chci dostat na blog víc lidí ... *4*
A že tě Ashley nebere mě je fuk ... já jí miluju ... *3* *3* -
Máš to tam pěkný, ale je to jenom o Ashley, takže mě to zase až tak nebere *1*
Co dostaneš když vyjraješ, nebo když postoupíš? *4* -
Joo, ten je můj ... *4* Mám ještě i o Avril, ale jak nemám počítač tak ho nemůžu rozjets takže ten bude až o prázdninách funkční *3*
-
-
-
-
-