-
Tričko
Sem si dneska koupila u Vietnamců Tričko s Avril xD Jupiiiiii -
-
Re: Tričko
to je hnus toto! :D:D:D ... pošli mi ho poštou, díky xD .... To mi připomíná, že já si dneska objednala new triko TP ♥ -
-
Re: Re: Tričko
Naser si dcero, tj jenom moje xDDDDD -
-
Re: Re: Re: Tričko
Mamimko nechovejte se k té naší dceři tekhle. *15*
Dej Kačence kapesný ať si to tričko taky koupí. Někde ve Vodňanech v podloubí, nebo kde maji ti Vietnamci svatostánek. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tričko
Naser si manžo xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tričko
No a potom, kdo taky koho uráží. *1*
Vypni motor, manželko! *1*
-
-
-
-
-
Re: Tričko
twl proc u nas nemame sikmovoky kteri prodavaj normalni veci? *9* -
-
Re: Re: Tričko
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tričko
miso cemu se smejes? u nas prodavaj jen sami napodobenini treba DC ktery vypada jak logo Dermacol nebo Etnies u kteryho znacka vypaqda jak trojzubec jo a misto Bilabong Bollabong atd :D *15* -
-
U nás taky Vietnamci prodávají normální věci, myslim *15*
To co je tam načmáraný nebo jestli to je napodobenina já neřešim. *1* Tričko jako tričko, ikdyž ho koupíš jinde, tak je stejně přivezený odněkud z Asie. *15*
A vietnamský tričko s Avril sem ještě neviděl, no ale když maji trička s pokémonama tak proč by tam nebyla i Avril. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tričko
V sobotu nebo neděli dám fotky na FB ;-)
-
-
Jžš xD
-
-
-
-
-
Ahoj ;-)
Ahoj. Jak je? :-). Lidi u Ash máme zvláštní diskuzi. Chcete někdy rodinu? A věříte v manželství?? Je to asi divná klást takový otázky, ale jako zajímá mě Vaše názory?! :-))) -
-
Re: Ahoj ;-)
Ahoj Míšo.
Já teda rodinu chci, už jenom proot že mám rád prostě klid domova. Takovej trochu domácí typ jsem. *1* A to s tim jestli věřim v manželství s tim i dost souvisí, takže ano, věřim v plnohodnotné manželství. *3* -
-
Re: Re: Ahoj ;-)
Kurwa zase máme stejnéj názor *15* *15* *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Ahoj ;-)
Ještě tady nadávej *15* Já za to nemůžu že máme stejnej názor. Stejně si to věděla dopředu že takovýhle názor napíšu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj ;-)
Jo tušila sem to xD A přestaň furt mluvit jako Edward to je děsný xD Mě ho fakt děsně připomínáš slovníkem xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj ;-)
No jako předevčírem sem viděl podruhý Twillight. *15* Ale ten Edward má opravdu slovník jako já. *1* Taky mně to napadlo.
-
-
-
-
-
-
:o)
Ahoj lidi. *3*
Tak jak se dneska máte? *3* -
-
Re: :o)
cau mam se blbe co ty? -
-
Re: Re: :o)
To se ani neptej, já sem se tady zeptal proto, abych měl aspoň trochu radost z toho jak se máte vy skvěle a fajn narozdíl ode mně. Protože mně, dneska všechno sere. *5* *16* -
-
Re: Re: Re: :o)
jakto?? dyt dnešek je upe bezva? -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Možná pro tebe. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Kolečko se polámalo... *15* -
co se stalo?
-
-
-
-
-
-
:D :D :D
http://www.videowired.com/watch/?id =3735474869
jako já nevím, ale myslím, že Avril předtím asi něco vypila..:D :D Fakt vtipné..:D -
-
Re: :D :D :D
omg ta je jasná! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :D :D :D
Takhle vysmátá, ta je docela v náladě. *15* No určitě si něco přihnula. *1*
-
-
-
Kdo se chce pobavit, tak může zavítat na vedlejší diskuzi o Ashley Tisdale. Míša tam vymejšlí takový plány. Dokonce se prej odstěhuje na Vysočinu. *15* -
-
No a co ... nech nás s Kajuškou bejt ... vadí ti to, že máme nějaký sny??? -
-
Už se zdá že sem zase protivnej.
Vůbec mi to nevadí jaký máte plány nebo sny. To je v pořádku, každý má svůj sen. *3* A dokonce Vám to i přeju ať se vám aspoň něco z toho podaří. -
-
No mě prostě vadí, když všichni jako můj táta nevěří v to že i já můžu mít sen ... *9* A hned ho odkopne jako kdybych měla každej náladu na něco jinýho a nikdy ze mě nebude někdo kdo má práci a rodinu, ale bezdomovec a to mě štve ... tohle si totiž táta myslí, a když reaguješ jako že je to sranda tak mi jeho slova připomínáš ... -
-
Já si ale o tobě nemyslim to samý jako tvůj táta. Já věřim že budeš v budoucnu budeš dělat velký věci, a v tvém snu tě popdoruju. Ale to že to co píšu ti to trochu připomíná, to co on řiká. Bude tim že sem trochu starší a vim jak to běžně funguje. Většinou takhle jednoduše ne. Jestli se tě ta moje narážka na to dotkla, tak mi to promiň. -
-
Ale já přece vím, že to jednoduchý nebude ... nikdy nic nebude jednoduchý ... všechno je složitý ... život je dlouhá cesta s překážkama a o to jde já chci bojovat a překážky zdolat já si chci v životě něco prostě dokázat a jak si řekl chci udělat něco velkýho, chci aby můj život nebyl bezvýznamný!!!!
Jinak v pohodě ... *3*
-
-
-
-
-
-
Kačko, jakou máš ty představu o svojí práci, až doděláš tu školu? *3* -
-
Míšo já ti ani nevím .... Prvně jsem myslela, že bych dělala v nějaké laboratoři, ale nevím jestli vůbec tu školu dodělám. xD Snad jo no :D ... Ale jako uvidím na praxi jak mi to půjde ... nebo jestli nebude lepší kdybych dělala něco jiného :D ... Teď nemám představu vůbec žádnou ... jak jsem řekla včera mamace "To co bych chtěla dělat, dělat nemůžu, protože bych se tím neuživila." :-(((( Takže fakt nevím, co budu dělat :-( .... Kdybych byla organizační typ, tak bych mohla zkusit třeba nco z managmentu "celbrit" třeba to co dělá Martina Zelinková. Ta se stará o promo a PR a kontakt s fans ... zařizuje nějaké akce, domlouvá podrobnosti a tak, ale přímo managerka není .. no ale nwm jestli bych na to měla .... -
-
Kačko, tu školu určitě doděláš. *3*
A co by to bylo, to co dělat nemůžeš, protože by ses neuživila?
Ten management celebrit nezní špatně *3*
Ještě když by tě to bavilo,a pokud nejsi vyloženě organizační typ, tak to zase tak nevadí, to se dá naučit chce to jenom trochu praxe. Ovšem právě ta praxe je to, co každej zaměstnavatel po pracovníkovi už chce aby uměl. Já bych mohl taky dělat všechno, ale mám "nálepku" mladej a bez praxe. Právě u toho vždycky narazim. Takže hodně štěstí až budeš taky vybírat. *3*
To jsou různý výberový řízení, prostě je to dlouhá cesta k takovýhlemu manažerování celebrit. -
-
Snad. :-) ... No, spisovatelka, to hlavně ... zpívat neumím, takže to se vylučuje, na hud. nástroj tež nehraju, takže hlavně ta spisovatelka.
No to je další vec, praxe. :-( ... No, uvidím, i tak děkuji! :-* ... Tobě taky přeju hodně štěstí! :-*
-
-
-
-
NOT!!!
Herečka nebudu na to prostě nemám, já chci rodinu, a děti a prostě kořeny a to když cestuju a tak, by mi to nesedělo ... prostě chci mít domov ... *3* Takže jsem se s kámoškou rozhodla pro fyzioterapeutku *3* *14* Mám na to sice ještě čas, ale to je tak něco co už mě láká 2 roky *3* *14* -
-
Re: NOT!!!
Fyzioterapeutka, takový strašný slovo. *15*
Ale to by si měla určitě dobrý.
Byla by z tebe léčitelka, taková bába kořenářka *15* To bude lepší, než hrát divadlo. *3* -
-
Re: Re: NOT!!!
To sem ale blbej, zaměnil sem to s jiným "strašnym" slovem. *1* -
-
Re: Re: Re: NOT!!!
NO PROTO!!! -
-
Re: Re: Re: Re: NOT!!!
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: NOT!!!
fuuuuuuuuuuha! :D Dobře vy! :D
-
-
Zdar bando xDD
Hey lidi ... asi budu zítra vraždit ... dneska mě Miroun totálně na**al ... jako tohle si zítra vypije ... tss ... *15* Jinak jak je?? *15* A Hančo to máš jako fakt úžasný sny, když se ti zdá o tom, že si to tu pročteš *15* *15* -
-
Re: Zdar bando xDD
Ahoj Míšo, já se mám fajn. *3* Zase meloun tě sere, jo? *15* Co zase proved? to nám musíš povědět. :o)
"Hanka, ač má spánek bezesný, jí včera sen se zdál." *1* -
-
Re: Re: Zdar bando xDD
No co asi sere mě od rána do večera ... tahá mě jak mimino a dneska se mnou vytíral tabuli debil jeden ... pak mě málem vyhodil z okna vystrčil mě z něj a říkal leť Míšo leť *15* *15* A pak mě zase chtěl šoupnout pod lavičku a pak sem si na ní stoupla abych byla stejně velká jako on a mě bafnul a nesl na klučičí záchody a já mu chtěla takovou střelit jenže to už mě chytil brabin a zase mě celou pocákal houbou ... tve já je jednou zabiju, už fakt, tohle už mě pěkně ehmm ... -
-
Re: Re: Re: Zdar bando xDD
Dám ti jednu radu. *15* *15*
Pokud se ho chceš zbavit, tak mu nedávej najevo že tě to sere. *13* Jinak to bude dělat pořád.
Musíš mu říct že je ti to už líto, že ti to provádí. Naoko se rozplakat, Nějakej pohled na něj, a nějaký pěkný slova. On z toho vyměkne, a rázem budeš mít pokoj. *1* Kdyby to dělal mně, tak bych mu jí teda napálil, ale takhle to řeší spíš kluci. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdar bando xDD
Téda, z tebe se stal odborný poradce! :D ... to by jako mělo zabrat jo? A dovedeš si představit, že by se Míša dovedla jen tak rozbrečet, bay nevybuchla smíchy? :D Já mám pochyby. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdar bando xDD
dyt to říkám! :DD:D:D:D -
To že by mu mohla Míša zahrát nějaký divadlo, mně napadlo protože tady kdysi psala že bude herečkou. *15*
Takže by takovouhle drobnou scénku svést mohla. *1* -
Přesně, jentak se rozbrečet *1* *1* Na Mirouna a jeho skvělý střelený úsměv přes celou tvář stačí jedinej pohled a už se válíš smíchy *1* *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Zdar bando xDD
Jak by řekl strejda Ozzáček: NASRAT !!! *15* Jako díky za radu, ale tohle si snad nemyslel vážně ne?? *15* Jako divadlo mu tam fakt dělat nebudu já se ho snažím ignorovat a o přestávkách sem mimo třídu ale po škole se mu boužel nevyhnu *15* -
-
Úplně vážně sem to nemyslel, to je pravda. To by na začátku nebyly dva vytlemený smajlíci. *15*
Určitě na něj ale něco vymyslíš...
*1*
-
-
-
-
-
Re: Zdar bando xDD
Ahojky .. co ti udělal? :D:D:D .. jink vše při starém :D co ty? jak žiješ?
-
-
Zdravim všechny, po dlouhý době. *3*
Ode dneška až do konce tejdne taky můžu být každej den. Takže ať aspoň večer, tu někdo z Vás je. *15*
Vidim že jste tady toho moc nenapsaly, spíš nic. *5* -
-
Ahojky a kde jsi byl?? ... Já tu sme dycky, ale nic se tu nepíše ... a mě nic nenapadá, teda už sem myslela, že tu dneska něco napíšu .... bo to je náš rekord v nepsanosti! :D -
-
Ahoj Kačko. Nikde sem nebyl. *13* Byl sem doma a občas i na PC, sem sem se taky občal podíval, ale nálada sem něco psát, mně hned přešla jak jste se tady do mně pustily že sem ztratil brzdy *15* Je mi to líto, že sem to tady trochu neubrzdil, komu to vadí tomu se za to omlouvám.
Taky sem tu nic nepsal, protože se tady nic zrovna neprobíralo. Ale dneska sem už něco napsat chtěl a taky sem to udělal. *3* *1* To aby jste o mně neřekly že jsem se tady na to vykašlal setjně jako Jakub. -
-
Aha :D .... tak jo no, tak vítej zpátky! :D ... Co jsi dělal celou dobu? :-) -
-
Kačko, zase si hraješ na výzvědnou službu. *15*
Ale že si to ty, tak ti to teda povim. *3*
Skládal sem hudbu k písničkám, koukal na bednu, hrál hry na PC, ale hlavně sem si hledal lepší práci, to zabralo kupodivu času nejvíc. *1* Posraná doba. *16* -
-
Aha, no to je. *1*
Tak ti díky, snad opravdu něco najdu. *3* -
aha, tak to je těžké no :-/ ... tak ti budu držet pěsti, at něco najdeš! ;-) -
S prací je to dneska složitý. Hledám prostě něco z oblasti cestovního ruchu, prostě aby mně to bavilo. Ale budu muset ještě zkusit Prahu, tam se snad najde. Tady v Příbrami mi nabízeli provádět turistyv Hornickém muzeu, ale má to plno nevýhod. Je to pouze na sezońu, takže by mně v říjnu zase vyrazily. Taky bych musel lézt celej den v podzemí jako krtek, a platově je to horší než co dělám teď. -
No to říká ten pravý, co si vše sám zjistí! :D:D:D ... Děkuji :-* .... Tak to ses měl dobře až na tu práci a co přesně hledáš za práci?
-
-
-
-
-
-
song
http://www.youtube.com/watch?v=tQmE d_UeeIk *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: song
Malinko se zpožděním... *15* Ale tři měsíce sem, tři měsíce tam. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: song
Však co .. dneska na orionu hráli "novinku" od Avril Lavigne, What the hell! :D:D:D ... ale spravili mi náladu, hned se mi šlo lépe na bus! :D sice jsme kvůli toho vyšla trošku později, ale nevadí :D .... mamka řekla, že mi rozproudili krev po ránu! :D a má pravdu! už sem dlouho nebyla po ránu tak plna energie! :D -
-
Re: Re: Re: song
Avril poránu, to se musí. *3* *15*
Bez toho by ten den špatně začal. U mě třeba Avrilka běží ráno pravidelně. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: song
To u nás po ránu běží tv a když v ní nic není, tak hraje rádio .... a pak poslouchám v buse a to je tak různě :D RD, TP, Black veil brides nebo ted Bless to fall :D -
Re: Re: Re: Re: song
Jo u mě taky, sotva mě vzbudí TBDT tak zapnu rádio a GL a už to jede *1* Takže moje nej písnička je teď Push, Smile a Wish you were here, ty poslouchám furt dokola
-
-
-
-
Re: song
my víme ... *14*
-