Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

WOW...

Nová fotka jo? *15* *15* Hmm ... asi si zase vyrobím nějakou s jmény ... pořádnou ... *15* *15* Jinak jakoo ... zase sem největší joo *15* *15*
    • kvatro

Re: WOW...

Jojo, nová *15* A seš tam opět největší jako obvykle. *3* Jednou sem takhle to pořadí a velikosti stanovil a měnit ho nebudu. *4* Jenom je to vždycky jinej obrázek, ale barvy pozadí modrá, fialová, černá zůstanou.
      • puspuspusinka

Re: Re: WOW...

OK *15*
  • puspuspusinka

.......

Taky bych něco skusila ale sekl se mi mixík DJ takže asi hovno namixuju *1* *1* *1*
    • kvatro

Re: .......

Až ti to přestane stávkovat, tak to můžeš teda zkusit. *3* Ale jestli ti jako Kačce noty připadaji jako "černý puntíky s nožičkama na řádkách a na začátku s hosulovým klíčem." *15* Tak namixuješ opravdu asi akorát to hovno. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: .......

Hele chodila sem rok na klavír potom 5 let na flétnu a z toho na nauku hudební a teď už 2 roky na kytaru, tak mi tady nepovídej nic o notách noty a všechno kolem mám v malíčku =P *15* Ale já noty řešit nebudu budu mixovat ... ne dělat hudbu ... vlastní budu mixovat co najdu a vyrobím si vklastní hudbu ale nebudu řešit noty ... to si k tomu rači napíšu sama akordy *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: .......

No tak to seš úplněj hudební profesionál. *15* Až něco "namixuješ" *15* Dej tady o tom vědět nebo to rovnou pošli *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: .......

dobře *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

..

Míšo, prosím, pošli mi to tvoje dílo ... prosíím ... já Vám za to vymyslím po dlouhé době pořádnou pohádku do zítřka možná už dneska *3* *15* *14*
    • kvatro

Re: ..

Bohužel, pravidla mluví jasně a jsou závazná. Pokud nesplníš úkol jako Kačka nebudou tvoje požadavky na poslání akceptovány. *15*

Míšo, na tebe sem nezapoměl. Už sem ti to poslal na email puspusinka. Už odpoledne, hned potom co sem to poslal Kačce. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

Fakt ... supeer ... díky ... Tak to du poslechnout ... *14* *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Pááni dobře ty *15* Ale nezdá se ti že je to takový nějak moc smutný??? *7* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ..

Mně se to smutný nezdá. *13* *15* Tobě jo? Co je na tom podle tebe smutnýho?
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ..

No a až napíšu hudbu k tomu tvýmu "Pláču" tak to nevim jak ti to bude znít, když už tohle znělo smutně.
            • kvatro

No tak jo. *3* Pár taktů tam zní smutně. Ale ono je těžký to nějak udělat aby to nezněo monotónně. *15*
            • puspuspusinka

Nevím, příde mi to jako melodie k hooodně smutný písničce...
  • puspuspusinka

xD

Končím ... Jako jestli chcete slyšet všechny historky z mých přestávek tak tu budeme do zejtřejší půlnoci *15* *15* *15* minimálně *15* *15* Takže rači změníme téma ... což mi ještě připomělo že musím Mirounovi vrátit tu mokrou houbu jak mě s ní setřel a Dana zadělat křídou ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Další historky nám povíš jindy. S tou mokrou houbou mu to pořádně oplať, vyždímej mu ji na hlavu. A zazpívej to jsou jen kapky deště... *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Jo jasně a už vidím co následuje ... bafne mě donese k umyvadlu a srčí mi tam hlavu to už znám ... i když to odnesla nakonec jenom mikina a trochu vlasy *1* *1* *1* *1* *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Určitě to nemyslel s tim umyvadlem špatně *15* jenom tě chtěl omýt od všech hříchů. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No to určitě ... *15*
    • xkostex

Re: xD

tak jo a na co?
  • puspuspusinka

OMG ... Ten náš ústav ... xD

Hey lidi chcete slyšet bomba historku *15* *15* *15* V pátek byla prdel *15* *15*
    Mirek mě bafnul jako kdybych byla nevim co prostě mě vzal a nesl ke klukům a já co děláš ty debile a on na Dana strčímě jí pod lavičku nee aťr se nám nevrtí tak mě tam zastčily a já tam ty wole v pavučinách pod lavičkou a oni mě tam držely a lochtaly a štípaly a miroun a danem mě tam ošahávaly a já nemohla vylézt tak tam šli učitelé a já vylezla a když odešly tak semse na ně vrhla a řvala sem vy dementi a mlátila je hlava nehlava a Zdeněk mě chytnul za ruce a točil tam semnou jak v tanečních a pak mě hodil na Mirka a přišel učitel a on na Mirka teda Míro, jako já vím že se ti Míša děsně líbí to je vidět ale takle si jí na sebe tady dávat a hned se na ní vrhnout že se nestydíš

Jakoo,... já nevím co se těm klukům líbí na tom že mě musí furt tahat jak miminoo ... buď mě nosí po třídě nebo mě zvedat jeden za ruce druhej za nohy a houpou mě nebo podobný kraviny už mě s tím někdy fakt serou *15*
    • kvatro

Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD

No to teda čumim jaký se u Vás dějou věci. Nebo spíš co se s tebou děje za věci. *15* No ale aspoň tam máš o zábavu postaráno. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD

No díky ... to je fakt úžasný ... zábava jak trám trčet 15 minut pod lavičkou a pak se válet na klukách *15* *15* *15* To sem si vždycky děsně přála víš ... to je jak splněnej sen ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD

Co já vim? třeba sis to opravdu přála. *15* Nebo si to přáli oni, na to bych spíš sázel. *3* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: R: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD

No ještě ty začínej ... jako by nestačilo, že se do mě zabouchnul Jonny, chce se mnou chodit Robin, a teď mi holky říkaj jak sem se začala líbit Danovi a Mirkovi a Kubovi ze třídy ... jakoo třeba se všema bych chodit mohla ne??? *15* *15* Dejte mi všichni pokoj ... já o tohle nikdy nestála ... já hledám lásku a pochopení a ne pubertální blbečky kterým de jenom o jedno ...
            • xkostex

Re: Re: Re: R: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD

kdo rikal ze chci uz mi doslyy hodne urazky na tvoji osobu. a me nenajdes ja se ti skovam hec:P
            • kvatro

Takže chceš pokračovat.
              Jsi dcerou smrti, odejdeš do věčných splachovišť. *15*
            • xkostex

tak fajn primam Hneda stetko *4*
            • kvatro

Zakopávám tedy válečnou sekeru. Náčelníku Rudý Koště. *15*
            • xkostex

michale zacinas me srat cim dal vic! jakto ze si jeste nepochopil ze zachody sou tvoje?
            • kvatro

Elis ty si zase královna splachovacího zařízení. *15*

Míšo, nojo pubertální blbečci, s nima nic neuděláš. To je takový zvláštní období. *15*
            • xkostex

o to je uplna spoved Kralovny gymnazia
  • puspuspusinka

???

Jakooo ... tohle je ještě horší než ten hřbitov ... tam se člověk aspoň tolik nenudí ...
    • xkostex

Re: ???

nemaj cas trecj doma poslouchaj Thriller a drhnou si rakve
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Ty dneska fakt perlíš, já už se s tebe fakt pochčiju smíchy *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: ???

ti si fakt dat tu sprchu jo?
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ???

Elis potřebuje studenou sprchu, případně mokrej hadr. Potom jí ty legrácky s drhnutím rakví přejdou. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Nojo seš manažer hadrů na podlahu. *15*
            • xkostex

sklapnni! zachodky sou tva parketa ja am na starosti vytirani
            • kvatro

Klid v soudní síni. Obžalovaná Elis Kostomlatová jste odsouzena k prospěšným pracem na nádražních záchodcích. Čest práci. *15*
            • xkostex

vis co du raci umejvat zachodky jo?
            • kvatro

Ticho tam pod kapotou! Skunku. *15*
            • xkostex

nas** si bedo!
            • kvatro

Zalez to toho svýho jablíčka červíku Pepíku. *15*
            • xkostex

a ty zales pod krunir!
            • kvatro

Zalez už do tý svý rakve kostexlivče. A nehudruj tady. *15* *15*
            • xkostex

dneska mit studenou sprchu fakt budu dosla tepla *9* a ty drhnes rakev Kacka si ji preztavila na Luxusni pohrebnickou karu
  • Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

Ještě 8 dní http://www.avrilonline.org/abbeydaw nobchod/ !

*4* *4* *4*
    • thenilly96

Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

a v cem je tohle jiny nez http://www.abbey-dawn.cz/ ?? *7*
      • puspuspusinka

Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

Řekla bych že v ničem *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

hele.., ale dal to tady Speedy- autor nejlepší Av's CZ/SK stránky tak Pšš..:)
  • Hlasujte pls pro Avril!

Hlasujte pls pro Avril!
    http://www.t-music.cz/t-mus ic-chart/
    3 místo
    http://www.fajnradio.cz/faj n-radio/hitparady/fajn-parada-top-2 0/
    2 místo !!

http://www.kissmorava.cz/kiss parada/
    http://www.kisspublikum.cz /kissparada/

http://ocko.idnes.c z/hitparada.asp?klip=9&hlasovat=1
    5 místo
  • puspuspusinka

Nazdááárek xD

Čáááo lidi ... Míšo, ty používáš můj Pudinkovskej slovník ve svých pohádkách *15* *15* *15* Koukám, že zkurwáci se chytly ... *15* *15* Hele jako dost dobrý ... ale jakoo poznala sem tam ty písničky ale názvy asi nedam, nevim ... *15* *15* *15* Du to skusit ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Nazdááárek xD

Ahoojky :D
    • kvatro

Ahooj Míšo. Pudinkovskej slovník je náhodou dobrej. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Nazdááárek xD

Jooo, to je můj a Škraloupkovo slovníček ... *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Ne nedáám ... To fakt nedám ... já ty názvy songů neznám ... *15* *9* *9*
      • kvatro

Re: Re: Nazdááárek xD

No tak co s vámi děvče, nepotěšila jste mne.....
        Nedá se svítit, Elis mechanik ti s tim pomůže. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Nazdááárek xD

Nn... ta šla teď ven a já musím taky ... táta chce ještě chvíli pracovat ... *9* *9* *9* Zase na dřevo ... tak mi držte palce abych se zase nezmrzačila, protože sem dneska už fakt unavenáá ... *9* *9* *9*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Nazdááárek xD

Bobišku, to zvládneš! ;-)*
  • kvatro

Výlet do Klokanova – část první

Míša čeká na příjezd Michala:
    "Čekám na teba na ničom nezáleží, neviem zaspať a dobre sa mi leží a celé mesto zožierajú stresy a mňa otázka kde si?" Náhle se ozve u branky zvonek, pes Nord běží otevřít.

U Míši doma:
    Michal s Míšou právě vybírají podle globusu kam se pojede na prázdniny. Byli už v Japonsku, v USA i na Lipně.
    "Míšo, jak to s tebou vypadá? Vím že máš hlavu plnou Londýna nad Temží ale těch tisíc mil těch tisíc mil, mám jeden směr a jeden cíl. Pojedeme do Austrálie! Tam se odstěhovala naše dcera Kačka Kike Klokanová, vzala si tam prej za manžela jednoho prachatýho klokana." navrhuje Michal.
    Míša má ale obavy jak se tam vůbec dostat. "Znám mnohem víc, je to země vzdálená, budeme muset letět letadlem." Ujišťuje Míšu Michal.
    "No tak, lásko, co chceš mi říct? Máš už letenky, možná i víc."
    "Letadlo je připraveno k odletu", hlásí hlavní mechanik Elis Rampa Blbostex.
    Startují motory, vysouvají se vzletové klapky a letadlo se odlepuje ze země.

V letadle:
    "Každej chlap mi tiše závidí. Ještěže tě letadlo mám, s tebou mířím k výšinám.
    Pohoda, klídek a tabáček, půl dne noviny číst a pak cigáro. Pohoda, klídek a leháro. Nejspíš jsem jenom línej čím dál víc."
    Letadlo začíná sebou házet. Mechanik Blbostex zřejmě něco zkurwil, myslí si Michal a jde se zeptat pilotů, čo sa robí. "To byly jen běžné turbulence", odpovídají piloti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit