-
Dobrou noc :-)
Děcka já už letím, mějte se tu hezky, páá a dobrou noc. :D -
-
Re: Dobrou noc :-)
Páá Kačko, dobrou noc. A pozor na Fantomase :D -
Re: Dobrou noc :-)
Paaaa xDD
-
-
Achjoo ...
Jajaj xDD ... Já se nehoralzně nudím jak je to jenom možný xDD Chce to nějaký bomba téma !! :)) -
:o)
Míšo, včera jak si tu nahodila ten výlet na Hlubokou, tak jsem dneska přišel na to že jsem ten svůj jízdní řád smazal. :o) Krom toho ten osobák stejně o prázdninách nejezdí, takže budeš muset jet s někým jiným. -
-
Re: :o)
Aha ... No to je Blbý tak nic no ... -
-
Re: Re: :o)
Blbý to neni, protože já to vyřešil tak, že je to ještě lepší než to původní. :o)Ten osobák sice nejezdí, ale rychlík tam od června staví. Takže jet můžeme. :o) -
-
Re: Re: Re: :o)
Ok :)) xDD -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
To by byla škoda ne? :o) Nikam nejet. Ale opravdu sem to smazal, hned po tom co si mě vymyazala z přátel tady i na FB. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Njn xDD Já mažu furt někoho xDD
-
-
-
-
-
-
Luaaa xDD
Hele takový menší nedodělky ale nic dál mě už nenapadá ...
1.
Letní Znélka
Je večer a slunce opět zapadá
A já tu sedím a přemýšlím
Nová písnička mě zase napadá
Noty v hlavě svý už slyším
Obviňovat druhé je tak jednoduché
Ale vzít vinu na sebe je těžší
Noty na papíře jsou jak pravda plaché
Ale dát je dohromady mě těší
Miluju ty časy s tebou
Chci zpátky letní noc teplou
Stýská se mi po společných chvilkách
Slyším náš smích v letních znělkách
Nikdy jsem nevěřila v lehký život
A když ho mám na dosah je fuč
Řítila jsem se vpřed jak slepý pilot
Život svůj žiju jak naprostý idiot
Miluju ty časy s tebou
Chci zpátky letní noc teplou
Stýská se mi po společných chvilkách
Slyším náš smích v letních znělkách
2.
To nejhorší ze mě
Já už takle dál nemůžu
Vím téhle věty ses bál
Žít v tolika podvodu
Chci aby ses zase smál
Prooomiň moc se omlouvám
Ale taková jsem a jiná nebudu
Prooomiň moc se omlouvám
Už mě neuvidíš proste odejdu
To nejhorší ze mě ty neznáš
Jsem zlá a lidem jen ubližuju
Tenhle vztah už není náš
Už se s tebou nikdy víc nesbližuju
Měla jsem být tvojí pomocí
Ale tobě už není jak pomoci
Prášky a cigarety tím ty žiješ
I když alkohol už nepiješ
To nejhorší ze mě ty neznáš
Jsem zlá a lidem jen ubližuju
Tenhle vztah už není náš
Už se s tebou nikdy víc nesbližuju -
-
Re: Luaaa xDD
Mi se také líbí víc ta druhá, protože vím o kom je, ale jinak se mi líbí oboje, hezké! :-) -
Re: Luaaa xDD
Míšo, dobrý, dobrý. Ta druhá se mi líbí víc protože vím o čem je, no a u té první je to aspoň trochu k zamyšlení. Jinak oboje je už tvoje klasika. -
-
Re: Re: Luaaa xDD
No ta první tu sama nechápu o kom vlastně je xDD A ta druhá o Davidovi Noo :(( -
-
Re: Re: Re: Luaaa xDD
David, to neni ten co mi poslal tu SMS? :D To abych věděl kam ho mám zařadit. -
-
Re: Re: Re: Re: Luaaa xDD
Ne to byl Kuba xDD
-
-
-
-
-
Ehmmm xDD
Tak co budeme dneska probírat?? xDD Jinak do kolika tu budete?? -
-
Re: Ehmmm xDD
Já myslel že už probíráme, ale myslet můžu, že jo Kačko. Ale to je spíš téma pro Vás dvě to barvení. :o) -
-
Re: Re: Ehmmm xDD
Barvení už rači nechme nebo ze mě bude chsmeleon xdd -
Re: Re: Ehmmm xDD
Jo a budu tu do 22:30 -
-
Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Japato?? -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
No jakto? takto! :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Fajn!
-
-
-
-
-
-
Jako
Hele neže bych se Opičila po Avrilce nechci být stejná ani být nemužu ale podobat se jí chci a ty vlasy má tak dokonalý že moje střeštěnost mě nutí skusit to taky líbí se mi i ty Pink proužky xDD -
-
Re: Jako
Než budeš dělat ty pokusy s barvama, zkus si obarvit vlasy na fotce v malování. :o) -
Re: Jako
No pokud má odvahu jít na blond, tak prsím, já bych to nikdy nedělala, připadala bych si nesvá, že bych to nebyla já, prostě jako debil, ale když ráda experimentuješ, tak prosím. -
-
Re: Re: Jako
Kačko, vždyť tomu taky ani nerozumíš. :o) Ale v něčem máš jistě pravdu, já si třeba připadám jako debil už když si zkrátim vlasy. -
-
Re: Re: Re: Jako
No hlavně že ty jsi na to odborník! ... To už bych šla raši na černo .. na blomnd jde tež hooodně lidí .. vlastně snad všichni v mém okolí ... -
-
Re: Re: Re: Re: Jako
Kačko, že ty si něco bumbala? Děláš chyby jako když si já přihnu. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jako
Víš co?! :D Ty pomlč! :D To jsou pouze dva překlepy v celém textu, tys jich tam měl mnohem víc! :D
-
-
-
Re: Re: Re: Jako
Já si přídu jako debil ve všem !!! xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Jako
Tak to potom můžeš experimentovat jak chceš. Modrá, fialové proužky do blond...což by taky zrovna nemuselo být špatný :o) -
-
Ještě nějaký jiný kombinace?...:o) Blond s hnědou, půl na půl, to by bylo dílo. :D -
Fialová by mohla být taky hezká v hnědých xDD
-
-
-
-
Re: Re: Jako
Bože diť jsou to jenom vlasy vždycky se to dá vrátit a já nikdy neměla nic jinýho než blond proužek co je na tom že chci skusit něco jinýho?? Já bych zase nikdy nešla na černo !!! Tu si dává každej a je to dost trapný :((
-
-
-
:)
Míšo, ty se chceš nechat obarvit na blond se zelenou? :o) Pokud jo, já to teda jedině schvaluju. -
-
Re: :)
xDD No plánuju to xDD Ale asi z toho prozatím nic nebude :(( Máma prej že budu jak vodník xDD Dyžtak příští rok ale rozhodně až budu plnoletá budu pokud jde o barvy na vlasech stejně praštěná jako Avril taky ráda experimentuju s barvami zatím ale s temperama xDD to pak vždycky vypadám xDD Jinak myslíš že brunetě jako já by slušelo blond ??? :)) -
-
Re: Re: :)
Mamka tomu nerozumí :o) vodník nebudeš. O Avrl jsem to sice řikal taky, ale to měla tu zelenou takovou vyblitou. A teď se mi to na ní líbí úplně nejvíc. No ty se teda vybarvuješ, tempery na sebe patlat :o)
Já si dovolim říct, že by ti to slušelo. :D -
-
Re: Re: Re: :)
Tak já to teda snad i risknu tu blond xDD -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Zpátky se to přebarvit dá, takže dobrý. Buď budeš vypdat jako nepovedená Avril nebo to možná bude vypadat dobře, co já vim.
Už si zkoušela dát zelenou do tý tvý hnědý? To by možná nebylo taková změna. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
No to mě taky napadlo možná skusím nejdřív to xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Víš co já tomu vlastně ani nerozumim. Já zůstanu radši u toho abych ti řek jestli vypadáš dobře nebo ne. :o)
-
-
-
-
-
-
Je tu ještě kačka? nebo už šla hodit pelech. :o) -
-
Prominte, dneska tu chodím/nechodím .... ale průběžně to čtu ... cca po půl hodině xD -
-
No podívejme babätko sa nám probudilo. :o)
-
-
No to víš už sem jí šla dát do postýlky xDD Nechceš jí přečíst pohádku na dobrou noc?? xDD -
-
Ta má teda výdrž, až teď si jít lehnout. :o) Příště půjde rovnou po večerníčku. -
-
xDD Koukala se Poď peřinou na Fantomase xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Ha ha ha ha Fantomas. No to si jí ale neměla dovolit, takhle z toho bude mít noční můry a bude jí vypadávat dudlík. :o) -
-
Já jsem jí to dovolil, teda musel jsem. Kdybych jí to nedovollil Kačka by se začala vztekat a dupat mi na nohu. :o) -
No já jí to 100% nedovolovala !!! xDD
-
-
-
-
-
-
Aehm
Koukáte se na lovce duchu ??? xDD -
-
Re: Aehm
Lovce duchů? Pokud vim tak teď v TV běží Lovci pokladů. Mimochodem je to můj oblíbený film, teď na to ale nekoukám, prootže sem to viděl už asi destkrát. :o) -
-
Re: Re: Aehm
Ne já myslím ten seriál Lovci duchu ten dávají na Prima cool ne teď ale normálně ... -
-
Re: Re: Re: Aehm
Aha :o) Tak na to taky občas koukám. Takovýhle dobrodužný serály to je římo pro mně.
-
-
-
-
:D :D "pak sem se praštila o vrata o sotodlu 2x za sebou takže boule na hlavě se taky hodí a pak sem hodila nehoráznou držku do kopřiv, protože mě ta sekačka nějakým způsobem odmrštila ... :D :D"
Míšo, tohle mi nedělej! z toho jsem málem hodil smíchy držku taky. -
-
jééééva xDDDD -
No ale tak to fakt bylo xDDDD -
-
No já ti věřim, ale je to vskutku až neuvěřitelný. :D -
-
Nojooo xDD