Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AvrilOnline.org - Forum

Stránka AvrilOnline.org si pro vás připravila úplně nové FÓRUM, které je nainstalované přímo na našem hostingu. Připravili jsme si pro vás nové vyzbrojené témata, proto neváhejte a ZAREGISTRUJTE SE JAKO PRVNÍ ZDE - http://avrilonline.org/forum/u​cp .php?mode=register!
  • dianna114
    To znáte? :-D http://www.youtube.com/watch?v=Hhab 6uBFeY4
    • thenilly96

Re:

co to je za kravinu :D:D:D:D:D:D ja z toho nemuzu :DD
  • puspuspusinka

JO

Jo a třetím oficiálním videoklipem desky GL bude Wish You Were Here !! Máme se na co těšit ... !!! Obojí jak vůně tak i klip by měli být na konci srpna !! :))
    • vterinka

Re: JO

No paráda!!! :-)))) to je novinek! a klipů .... prvně TP, pak RD a ted i Avril! :D
      • kvatro

Re: Re: JO

Tak jestli bude klip k Wish You Were Here, stejně dobrej jako ten k Smile, tak to se máme opravdu na co těšit. :)
        Jo a ta vůně, na tu už taky nedočkavě čekám. :D Čekám až mi přibude třetí do sbírky k BS a FR. :D :D
        Každej večer když jdu do práce, tak si je na sebe všechny naplácám.....
        • vterinka

Re: Re: Re: JO

Míšo, asi tak. :-))))
          Fakt jo? xD Tak u toho chci být! xDDDDDDDDDDDD
  • puspuspusinka

Ahojík

Nevím, jestli už to víte nebo ne, ale Avril bude mít již v Srpnu svojí 3. vůni zvanou Wild Rose, už je i první fotka k photoshootu a bude stejná jako FR jenom oranžovo růžová ... :)) Hrozně moc se těším podle toho co v ní bude tak bude vonět fakt božsky a hlavně že u nás v ČR bude už v srpnu v prodeji takže směr drogerie všichni ... :D :D :D
    Dyžtak víc ne mém blogu jestli se chcete podívat :))
    http://my-little-world-org.blo g.cz/1107/wild-rose
    Mám tam i nový photoshoot Avril k videoklipu SMILE .. :D
    • vterinka

Re: Ahojík

Jéééééééé tak to je bezva! :-))))) .... Už se těším, ale nwm jestli si ji koupím, ale čichnu si určitě! :D:D:D
      • kvatro

Re: Re: Ahojík

Já teda směr drogerie nepůjdu. Nebo možná jo, ale jenom vyzkoušet "tu božskou vůni" :D Nesmí mě však nikdo vidět, že to tam zkoušim. :D
        • vterinka

Re: Re: Re: Ahojík

Tak já půjdu s tebou a nebude to tak blbé. :D:D:D:D
  • puspuspusinka

Ahooooj !!! :)

Konečně PRÁZDNINY !! A já mám počítač :)) ... Hurááá :D :D Ale pořád ho budu muset na večr vracet :// Fakt trapný ... to mě naštvalo ... :(( Ale už ho mám aspoň nomrálně :))
    Jinák díky Míšo, že ses ozval a napsal mi smsku ... :))
    Byla jsem fakt v háji a dcl pořád jsem, ale mám u sebe přátele, kteří mi pomáhají ... :)) Jsem s nima až do večera venku a snaží se mě dostat ze všech svých problémů ... doma už potom jenom brečím ... :( :) ... ale už jsem skoro v pohodě aspoň doufám... :)) No a jak se máte vy?? :) Jaký máte plány na prázdniny? :))
    • vterinka

Re: Ahooooj !!! :)

Ahojky Míšo, to jsem ráda, že už ho máš konečně, ale škoda, že ho zas musíš vracet. :-(((
      Jsem ráda, že máš u sebe přátelé, kteří ti pomáhají! Doufám, že co nevidět bude vše ok! :-**
      Mé plány na prázdniny. No ted tu mám kámošku, takže jsme ted spolu. V půlce prázdnin chci za kámoškou oslavit její 18. Na konci prázdnin chci na koncly, jinak nic. Jaké jsou tvé plány?
    • kvatro

Re: Ahooooj !!! :)

Ahooj Míšo :) Se máš, mně prázdniny nezačínaji. Ale jakto, že budeš muset zase vracet počíta? vždyť ti mělo to zaracha už skončit, to je nespravedlivý :D Jinak ta SMS, to byla maličkost, napsal jsem ti ji protože vim, že ti i krátká SMS udělá radost.
      Já se mám dobře, teda dneska už dobře, ale to se o včerejší noci rozhodně řict nedalo :( Já mám na prázdniny takový plány, to by si koukala :P Pokud pojedu ještě někam jinam na výlet, tak sem hodim cestopis.
  • alliet

Pitomosti

http://www.jenproholky.cz/drby/co-s e-deje/2887-foto-dne-avril-se-vrati la-zpet-ke-svemu-ex
    • kvatro

Re: Pitomosti

V tom odkazu jes sice napsáno "jenproholky" ale dovolil jsem si tam nahlídnout. :D
      Samozřejmě že je to kravina. Avril se sice s Deryckem rozešla, ale to neznamená že se potom dál nemůžou spolu stýkat, pořád jsou si velmi blízcí. Tak proč ne. Akorát bulvární plátek z toho udělá, to co to neni, uměji akorát pomlouvat a shánět drby. Nedá se věřit všemu co píšou. Takhle si každej kdo vtom nemá trochu přehled, řekne že Avril Brodymu s Deryckem zahýbá, na to ten článek totiž naráží.
    • thenilly96

Re: Pitomosti

omg to je uplna kravina, proc by sem k Deryckovi vracela kdyz je zasnoubena s Brodym?
  • !!!

Neřekla bych, že tahle stránka je určená k tomu, aby si z ní dva idioti dělali chat! BTW: Avril, seš super =)
    • vterinka

Re: !!!

Máš s tím problém?! Si jdi na jinou diskusi! ... Navíc nás tu kdysi bylo víc, ale né všichni tu mají čas chodit. Tohle není jediná diskuse, na které si přátelé píší. Stejně tu nechodíš, jen teraz tu přijdeš a budeš tu dělat vítr! Je to naše věc a jak vidíš, tka to nikomu nevadí! Máš x jiných diskusí o Avril, tak si jdi tam!
      • fifinka7

Re: Re: !!!

přidávám se k názoru "Já".....dřív jsem sem taky chodila pořád, je to už fest dlouho....předmětem diskuzí byly jenom a pouze novinky o Avril (byla to dobrá diskuze až do chvíle, než se kdosi rozhodl založit společný blog o Av, myslim, že se jmenoval thebestdamnněco, nepamatuju si to přesně), pak sem začali chodit nový lidi a během jednoho roku se to tu změnilo v naprostou pakárnu....myslela jsem, že se tu dá rozumně bavit, ale asi ne.....myslim, že jste naprosto nepochopily, k čemu takovýhle diskuze jsou (rozhodně ne k dementnim příběhum bez hlavy a paty), to, co tu předvádíte nikoho nezajímá, možná tak skupinku vás, pěti (nebo kolika) dementů....jsem ráda, že tenhle názor nesdílím jenom já, ale i pár dalších lidí, s kterými si píšu do vzkazů....takže neřikejte, že to nikomu nevadí!!
        • kvatro

Re: Re: Re: !!!

Tak na tohle už nemůžu nereagovat. Od tebe bych to fifinko nečekal, kdo je u tebe dement, je to od tebe sprostý tak buď radši zticha! Já zase naprosto souhlasím s Kačkou.
          Věci se mění, i tahle diksuze, i lidi na ní, chodí sem jiní. No a co? Rozumně se tu bavit dá. Ale bavit se jenom o Avril, nevim nevim jak dlouho Vám to vydrží, obzvlášť když album už je vydaný. Tak co tu chcete řešit, o čem diskutovat?
          To co tu předvádíme, řikáš nikoho nezajímá, tak proč sem vůbec lezeš? Akorát tu děláš dusno. Na plno jiných ostatních dikuzích se taky nepíše jen o té osobě, u které je ta diskuze. Zase kecáš kraviny.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: !!!

Souhlasím s tebou Míšo! Já už se k tomu nevyjadřuju, páč bych musela být sprostá! ... Není to jediná diskuse kde se neřeší daná osoba, tak nechápu, co se řeší! S takovými řečmi jděte někam!! Nikdo tu na vás není zvědavý!! .. a když se vám tu nelíbí, tak jděte na jinou diskusi! Nazdar
  • kvatro

What The Hell – část první – Vánoce, vánoce přicházejí

Je 24. prosince roku 2011, Štědrý den. Je velmi chladná a mrazivá noc. Kačka ještě na poslední chvíli byla nakoupit dárky pro rodinu a svoje přátele. Kačka koupila pro Brodyho k Vánocům desatero nových trenclí, ale protože Brody neměl rád, když mu někdo dává k Vánocům oblečení, přikoupila mu ještě Kačka pár rachejtlí. Má v plánu do nich nacpat dynamit. Brody bude mít na Silvestra leteckej den až mu to bouchne a bude mu hořet koudel u prdele. „Brody ty můj poklade, jak hluboko tě zakopat.“ „Dynamit ti dává křídla“, směje se Kačka pod vousy, na nádraží v Kunčicích, z kterého jí za pár minut odjíždí vlak do Frýdku-Místku.
    „Vážení cestující, ke druhému nástupišti přijíždí vlak číslo 3154 společnosti ČD = Čistota-Dochvilnost. Ve směru Frýdek-Místek, dál už vlak nepokračuje, protože pan strojvedoucí nasával. Děkujeme za pochopení.“ Ozývá se z rozhlasu na nádraží.
    Jen co Kačka nastoupila do vlaku, obula se do ní jedna stará škatule. „Děvenko, proč za sebou nezavíráš dveře?! Máš snad v prdeli voj? To máte doma místo dveří korálky, že tě nikdo nenaučil zavírat? „
    „Pakuj do píííííče“, povídá Kačka babce. „Tyhle starý lidi, to je pakáž, to je strašný. Jejich jejich revírem je Kaufland, jejich tempo je vražedné, smrdí 24 hodin denně – důchodci.“ Pomlouvá Kačka.
  • kvatro

What The Hell – část druhá – Dceřina kletba

Když vlak zastavil na nádraží ve Vratimově, kde ta stará dáma vystupovala, vzala Kačka tu babku za kabát a naučila jí lítat. Babka zasvištěla pod kola projíždějícího nákladního vlaku. Taška na kolečkách letěla hned za ní. „Rachna kachna, ta ale letěla.“ Říká si pro sebe Kačka. V tuhle dobu, ještě vůbec netušila, že se bude potýkat s tajemnými silami. Hned potom, co se Kačka vrátila na své místo, kde seděla. Babka, která měla být už na sračky, byla na tom samém místě jako předtím.
    Kačce spadla čelist, „Jakto? Jaktože je ta babka pořád tady, vždyť má být….“ Babka se podívá na Kačku a povídá: „To čumíš co? Já jsem totiž kouzelná věštkyně a pracuji ve službách samotného pekla. Se zlou se potážeš, to ti povídám.“ Babka se dotkla Kačky vrbovým proutkem a uvalila na ní kletbu. Babka se potom proměnila v popel a zmizela. Kačka si s tím hlavu neláme. „Už mi asi hrabe“. Za pár chvil zastavil vlak v Lískovci u Frýdku. Všechna světla ve vlaku zhasla. Tma jako v Brodyho prdeli. Kačka už má teplý bobky, co se bude dít dál. Nic se neděje, a vlak pokračuje dál, ovšem ne obvyklou trasou. Vlak odbočil na už dávno nepoužívanou starou vlečku k uhelnému dolu. Dveře ani okna nejdou otevřít, to aby se nikdo nedostal dovnitř ale ani ven! Scéna jako z amerického hororu. Kačka lítá po vlaku jako splašenej prérijní kojot.
  • kvatro

What The Hell – část třetí – Highway To Hell

Odříkávání modliteb nějak nepomáhá. Vyzkoušela už Ježíše Krista, Buddhu, Alláha i Mira Šmajdu. Všichni čtyři se na ní s pomocí vykašlali, slušně řečeno.
    Skála před vlakem se otevírá jako použitím potterovské hůlky, vlak zajíždí do útrob té pekelné hory. Sjíždí z prudkého kopce, trvá to celou věčnost, až se nakonec zastaví. Na Kačku už tady v pekle čeká horda rohatejch. „Tak už nám přivezli dalšího hříšníka“, povídají si mezi sebou. Dva čerti nastoupili za Kačkou do vagónu. Rohatí na Kačku: „Ta likvidace tý starý škatule, pardon naší Věštkyně. To byl tvůj poslední hřích. Všechny svoje prohřešky si tady budeš muset opracovat!“
    „Tak jdeme holoubku!“Povídají rohatí strážníci Kačce. „Proč? Já jsem ráda že sedim.“ Protestuje Kačka. „To se ještě nasedíš“, povídá rohatej.
    Kačka se teď bude zpovídat ze svých hříchů, přímo u nejvyššího Lucifera. Právě teď čeká v čekárně před jeho kanceláří. „Další“ ozývá se z kanceláře. Kačka je konečně na řadě. „Ták paní Fišerová, tak mladá a už v pekle?“ „Já sem nic neprovedla, ta babizna smradlavá si o to vyloženě řikala, tak jsem jí vyslala pod vlak, no a co?“ „Jdu si pro Vaši složku a pro seznam hříchů.“Povídá Lucifer. „Mám Vás tu víc. Hronková, Kumarová, Koštialová, Františka Koudelková a Fišerová.“ Á tady, až na konci, to bude tim že jste chodila pravidelně do kostela, měla jste tam ale chodit víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit