-
:-*
dneska sem si konecne koupila CD Goodbye Lullaby a ted ho tu posloucham aaaaaaaaa sem mega happy!!!!! *14* *14* *3* *15* -
-
Re: :-*
ja jsem moc lina si ho kupovat, proto jsem si ho v patek obednala na internetu a vcera mi uz prislo *14* *14* -
Re: :-*
jůů a kde? .. mamka zítra možná jede do Tesca, tak ji říkám at se tam na něj koukne! :D -
-
Re: Re: :-*
Myslím že v tom Tescu to CD mít stejně nebudou, tam maji aorát nějakou trapnou českou tvorbu. *15* Od Káji Gotta až po další... Sem tam skoro každej den a nikdy sem tam nějaký CD pořádných cizých interpretů neviděl. *13* *5* -
-
Re: Re: Re: :-*
jáviděla v tescu cd TBDT ... a i od Kikeho!!! obě poslední cd, tak vím ne?! -
-
Re: Re: Re: Re: :-*
Možná jsou Vás líp zásobený. *15*
-
-
v tescu maj sami vykopavky! a nebo Justinku Bobrovou Milcu Cyrus a taky kraviny
-
-
Re: Re: :-*
Já teda CD ještě nemám, ale ani u nás v Tescu jsem ho neviděl. *13* Až někdy pojedu do Prahy, tak zajdu do Bontonlandu, tam ho budou mít určitě. *3* -
-
ja ho koupila v Pardubicich v Music Shopu a ve viloze meli uzasnej plakat jak ja bych ho rada slohla *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-*
Stačilo při kupování toho CD udělat smutnej obličej a požádat že chceš i ten plakát co je za výlohou. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-*
jo ale bouzel sem nemela cas ji premlouvat mela sem jen 15 minut *9* kurva to mi pripomina ze sem ji mohla podplatit -
aha, tak díky za info .. :-) ... po zkušenosti s Mirem si nedělám iluze, že by tam bylo! :D:D:D ..... nooo třeba by i ho i ta baba dala xD -
no kdyby tam byl nakej chlap a ne ta divna zenska co tam sedela a cumela tak klidne
-
-
-
-
-
-
Chci vrátit čas
1.
Na dvětě se nedějí věci vždy podle nás,
náhle přijde rána,
která nás zasáhne do nejcitlivějšího místa.
Z ničeho nic,
zcela nečeně.
Ref.:
Proč se dějí věci tak,
jak nechceme?
Nic není jak se zdá,
voda teče proti proudu,
lidé chodí po stropě.
Vše má svůj důvod,
ale má i své vysvětlení?
Chci vrátit čas,
chci se vrátit k tobě zas,
chci se z toho špatného snu probudit,
chci se probudit.
2.
V jednu chvíli se zdá být vše v pořádku,
vše v pořádku,
i když jsem v koutku duše cítila,
že se něco děje,
tak mě všichni ujišťovali o opaku.
Časem vyšla pravda najevo,
pravda najevo
a já zjistila,
že jsem měla pravdu.
Ref.:
Proč se dějí věci tak,
jak nechceme?
Nic není jak se zdá,
voda teče proti proudu,
lidé chodí po stropě.
Vše má svůj důvod,
ale má i své vysvětlení?
Chci vrátit čas,
chci se vrátit k tobě zas,
chci se z toho špatného snu probudit,
chci se probudit.
3.
Už nic není jako dřív,
vše je špatně,
jsem zmatená,
uvnitř zklamaná.
Chce se mi brečet,
chce se mi křičet,
chci vrátit čas
a udělat vše jinak,
vše jinak.
Snad se vám to bude líbit .... -
-
Re: Chci vrátit čas
*Like This* *1* -
-
Re: Re: Chci vrátit čas
děkujííí *14*
-
-
Re: Chci vrátit čas
omlouvám se za chyby, dvě .. *světě a nečekaně -
-
Re: Re: Chci vrátit čas
Kačulko to je překrásný ... Tak vidíš máš to o hodně lepší než já asi nemá cenu abych se o nějakou ještě pokusila, protože ty tvoje sou písničky to moje je děs -
-
Re: Re: Re: Chci vrátit čas
Míši děkuji moc!! :-**** ... sice bych byla raději, kdyby to nebyla pravda, ale i o tom je život :-// ... a jinak to není pravda, že bys měla přestat psát písničky! Máš rozum?! Dyt ty tvoje jsou super! ... -
-
Re: Re: Re: Re: Chci vrátit čas
Kačko, ta písnička je napsaná opravdu moc dobře. *3* Skoro jako od profesionála *1* S takovým bohužel pravdivým posláním. Povedlo se ti to.
Míša a zase ta její sebekritika *15* Míšo, píšeš taky pěkný písničky, mně se náhodou líbily. *3* -
-
No Míšo! :D
Míšo, tys mě normálně šoknul! :D ... skro jako od profesionála?! :D Wow, teda děkuji vám moc!! Já jsem právě byla zvědavá na váš názor, protože vy jediní nevíte o čem přesně je .... takže jsme moc ráda, že se vám to líbí! ♥♥ ... nj Míša a její sebekritika ....
-
-
-
-
-
-
Poděkování
Ahojky chtěla bych vám moc poděkovat za hlasy pro TP, protože jim pomohly k výhře!!! ♥♥♥ .. a jak jste tu měli ty písně, tak jsme dnes tež něco napsala, tak to tu hodím ... :-) -
ČB
Neurážej mi ČB ... to je náhodou ta nejhezčí prdel v zemi ... *15* *15* *15* A že už sem jich navštívila dost ... *15* -
-
Re: ČB
kdyz mas tak rada ty prdele prijed do Přelouče privitame te s otevrou naruci -
-
Re: Re: ČB
Hele ještě jedna kapka ... víš co myslím ... s tátou ... tak už fakt balim a jedu za tebou ... -
-
Re: Re: Re: ČB
skveli pojed hned budes mit 5ti hvezdickovi apartma *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ČB
No nekeceej ... ty už si vyhnala sousedy??? To si pamatuju jak sme plánovaly že je budeme strašit ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ČB
Tak jooo už jedu *15* *15* A přivezu si tam i svojí super novovu ségru xDD Škraloupka ... *15* *15* *15* Neboj stačí jí podlaha *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ČB
nevyhnala:( ale do hajdy sem nalepila nalepku Evanka a hned je to krasnej bejvak *15*
-
-
-
-
-
-
ANO
Ano o hokeji jistej přehled mám ... *15* To se prostě musí ... *15* -
-
Re: ANO
To je dobře. *3* Lepší než ten posranej fotbal. *15* Fotbalovej stadion máme kousek od baráku a když tu náhodou ostraváci prohrajou, tak zlikvidujou stadion. Nad městem lítá vrtulník, stovky policajtů.... *15* -
-
Re: Re: ANO
Tjn ... já taky fotbalu moc nedám, jako malá sem ho hrála s klukama *1* Ale teď už mě nějak nebaví ... -
-
Re: Re: Re: ANO
Já sem teda od mala měl vždycky v ruce hokejku *15* V zimě sem hrál s pukem a v létě s tenisákem, dvakrát sem vysklil s tim okno. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ANO
Já nic nevysklila ... *15* Já jenom párkrát s tím přizabila jednoho z kluků *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANO
me nejvic bavil fotbal ve skole na prvnim stupni sem byla vzdicky brankar to me bavi nejvic *15* a hokej sem hrala nekolikrat ale nak me nebral zvlast kdyz se ho naposled hrala na lede bez brusli a bez hokejky *15* -
*15* *15* *15* *15* No jako když hraju fotbal jáá s kámošema tak to mě baví ... hokej sem nikdy nehrála, ale jinak jakoo takle na fandění a čumění mám rači hokej *15* *15* *15* -
doufam ze neva ze se vam seru do diskuse ale ja mela vzdicky raci fotbal hrala sem ho s brachou a jeho kamosem na zahrade a taky s kamoskou a podarilo se mi 2x vysklit okno a klukum vickrat *15* takze babicka byla desne nadsena
-
-
-
-
-
-
z5 k Avril
takze tedkon zastanu pozici Miss Havirov a reknu vam neco o Avril. umistila se na 2. miste s WTH na Fajn radiu v Fajn parade top 20 predbehla ji Katy -
-
Re: z5 k Avril
Elis, no a co? Co my s tim? *15* *15*
Ale Miss Havířov, to je fakt dobrý *1* -
-
Re: Re: z5 k Avril
vis ze netusim? ani nevim proc to sem davam. a diky ja vim *15* *15* -
-
Re: Re: Re: z5 k Avril
To sem klidně dávej, aby jsme nezapoměli o kom je vlastně tahle diskuze *15*
-
-
-
-
..
Phádka o mě a lustru ... no to bude něco ... *15* *15* *15* -
-
Re: ..
To bude, ale snad ti nebude vadit že se ti tam zase něco přihodí. *15* Minule sem byl tak hodnej a nechal sem tě vyhrát. *15* -
-
Re: Re: ..
Stejně mi ta výhra nevydržela dlouho *15* A klidně si do mě rejpni já sem zvyklá ... mě už je to jednoo ... aspoň se zasměju ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Já tam rejpnu poprvý i do sebe. To sem ještě neudělal. *15*
-
-
-
-
:o)
Nevíte kde je Mýval? *15*
Před chvílí byla na Facebooku, takže se tu možná dneska ještě objeví. *1* -
-
o)
Hey to je moje přezdívka pro Hanču ... *1* *1* *1* Nekraď mi jíí ... *1* -
-
Re: o)
Tuhle přezdívku dostala od mne Kačka, takže ke krádeži nedošlo. *15*
-
-
-
...
Lidi na ten hokej se nedá dneska vůbec koukat ... já když vidím ty naše kluky tak bych je musela nakopat někam už ... ještě že mají toho Kováře ... jinak už bych asi fakt vyrazila s basseballkou na ně ... -
-
Re: ...
Já nevim teda kde máte kluky budějovický v tabulce. Ale nahoře nebudou *15* No, tak vidíš ještě že si tam nejela, se podívat na ty fušery. *15* -
-
Re: Re: ...
No hele dobře ... máš fakt pravdu to je fakt dobře ... protože byste asi viděly jednu totálně nasranou holku v televizi ... s basseballkou nebo hokejkou v ruce která tam mydlí kluky budějcký ... protože takle nasrat mě umí jenom oni ... já se modlila ať tohle dokážou tve neřeknu nějaký totál borci ale Vítkovice omg ... na ně prostě mají ... tak nechápu co to tam předvádějí ... *8* -
-
Re: Re: Re: ...
Vítkovice jsou někde v čele, takže se dalo předpokládat že ČB si neškrtnou. *15* Ale, že tě to tak vytáčí. Ale jo, vem tam na ně hokejku a dostaneš dvě minuty+do konce utkání za napadení. *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Hele já hokejem žiju ... pokud jde o můj rodný kraj ... Budějovice ... a navíc Budějovice sou moje nejoblíbenější město v čechách miluju je ... a pokud jde o hokej tak ten taky totálně miluju a když sem viděla to 4. čtvrtfinále tak sem byla úplně totálně happy, že sme daly Vítkovice a pak to 5. no to bylo fakt totálně v krdeli ... a dneska no na to už se vůbec nedá koukat ... já bych musela všechny do jednoho seřezat kromě mojeho milowanýho Podlešáka a Kováře ... Kovář protože je dobrej a Podlešák sice neni dobrej ale miluju jeho slovník ... a nejlepší když se nasere noo to se pak úžasně bavím ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
:D fakt? na slovensku maj dalnici ktera je ve vysce asi 40 metru normalne jedes nad panelakama ale jeste sme po ni nejely *9* *15* -
Budějky, tam jsou trochu ujetý. Maji tam totiž autobusový nádraží na střeše obchodního centra. *15* Ale pěkný to tam maji. *15* -
budejkach sem nebyla nejblis sem jim byla kdyz sme hlastala budvar a v hradci sem byla jezdili sme tam nocni nakupy do teska *15* -
ČB a HK nejsou žádný prdele *15* To nevíš, Možná poto že si tam byla pouze prstem po mapě. *15* -
jak muzete mit za oblibena mesta takovi prdele? *15* moje nej mesto je Přelouč je sice mali ale ja ho mam rada a pak Pardubice *15* -
Míšo, v tom máš nějakej přehled v tom hokeji. To je neobvyklý *15*
Já se o to taky zajímám, ale prootže Příbram neni v hokejové extralize tak spíš jenom okrajově. *3*
Budějky jsou tvoje oblíbené město, jo. Možná kvůli tomu náměstí. Nebo ne?
Moje oblíbené město je Hradec Králové. *15*
-
-
-
-
-
-
Yeahhh
Elis, ten Evánek tam ... yeahhh ... *15* *15* *15* Deme slintat ... Hele mmnt du pomoc Patovi a Matovi oni montujou ten lustr už 2 hodiny *15* -
-
Re: Yeahhh
Nezasekla ses tam u Pata a Mata nějak dlouho? *15* -
-
Re: Re: Yeahhh
No když oni mi totálně zkurwily pokojíček *9* Sem musela uklízet ... zase ... *9* *15* Svinčík mi tu akorát udělaly ... ale už mám konečně lustr *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Yeahhh
Už máš konečně lustr. Páni...
Už žádné svícení loučema.... *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeahhh
Hele to není vtipný, jak by se ti žilo v pokoji bez dveří a místo lustru žárovka na černym drátě ... *1* To byl humus ... ale už sem velká holka a mám svoje první dveře i lustr *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yeahhh
A víš že tohle mě nenapadlo. *15* Asi napíšu pohádku o tobě a lustru. *15* -
jo a když usínám tak asi zabořim palici pod polštář ne? *15* *15* *15* -
Já nevim jaký to je, "žárovka na černým drátě" *15* a bez dveří. Lustr mám, a dveře taky. *1* Ale mohla sis to tam klidně nechat, stačilo se nekoukat ke stropu. *15*
-
-
-
-
-