Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

..

pani dneska to tu ale zije *15*
    • kvatro

Re: ..

No já bych neřek. *15* *15* Počkej večer. *1*
  • kvatro

:o)

Už má z Vás někdo doma CD GL? *3*
    Já čekám do zítra, jestli ho náhodou nevyhraju. Ale při mé smůle s tim nepočítám. *15* Takže určitě šup do obchodu. *8*
  • kvatro

Míša dneska chce opravdu už dostat pukem do hlavy. *15*
    Dáreček od Vítkovic přeletí hrazení a bude vymalováno. *15* *15*
    To že bude zítra mimo jí plně omlouvá. *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

A pokud de o Vítkovice tak ty mě už pěkně derou ... *8* Chudáčci moji Mountfielďáčci ... *9*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Chudáčci Mountfielďáci, to sedí *15*
        Dostávaji od Vítkovic 2:0 *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Smůla... *9* Nejedeme ... Nějak nám to včera nebyšlo pro lístky takže už nejedeme... *9* Ale tím pukem rači nechci dostat stačí že sem dostala špalkem o5 *15* *15* *15*
  • kvatro

Ahoj všichni, dneska tady budu do 22:00 *3*
  • puspuspusinka

?

Co se to tu bez mé nepřítomnosti dělo??? Tady nikdo ...?? *7* Jakto? *15*
    • kvatro

Re: ?

Bez tvé přítomnosti se tu neděje nic, Hanka tady občas přidá odkaz na YT. *15*

Míšo, na jak dlouho si tu dneska?
      • sharpay1995

Re: Re: ?

To víš michale... bez tebe se tady nic něděje...:D Hold tady potřebujeme chlapa..:D :D *1* *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: ?

Já myslel kdoví, jak si tady nepopovídáte. Beze mne, když se o holkách tvrdí že sou upovídaný *15* Ale o chlapech to platí taky, to vim jistě. *1* Každopádně dneska sem tu až do večera. *3*
  • puspuspusinka

Ahoj...

Nazdar ... *4*
    • sharpay1995

Re: Ahoj...

Čést...:D *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahoj...

*15*
  • vterinka

TP

Ahojky, opět vás prosím o hlas pro TP, děkuji moc! :-* http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani
  • turné??

nechystá náhodou avril turné k new albu??? *7* *3*
    • sharpay1995

Re: turné??

jo chystá...- The Black Star Tour
      • Re: Re: turné??

dík *3* a kdy bude v ČR?
  • sharpay1995

Óčko

díváte se někdo na Óčko... hraje : Best of... Avril Lavigne..:) :D Dlouho už sem neviděla některé starší klipy... někdy se mi zdá, ž eto ani není Avril...
    • avrilka-aja

Re: Óčko

My Óčko nemáme. :/ Takže mám smůlu. *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Óčko

my teď taky ne... takže se dívám přes net..:D
  • puspuspusinka

Nazdar xD

Teda jako tohle už je fakt moc ... i po druhý znova zase podělá tu výslovnost no to už je moc ... *15* Božee... to je ale K***a ... *15* *15* Nejvíc to stejně zabije Vajblym ... *15* *15* Jako Laviň ... ehm.. to je hnus ... Lálybáj no to ještě ehm no to rači neřeším, ale Vajbly ... *15* *15* *15* *15* Umírám ... *15* Chudák opičák ... *15* *15*
    Jinak tenhle víkend už tu snad normálně zase budu ... tenhle týden bez kompu byl teda jako fakt horor ... *9*

A Hančoooo ... co to mělo bejt ... prej pověz mi to všechno a ty mi dáš odkazy ... *15* *15* Tohle já všechno vím, že se to tak nějak střídalo, ale mě zajímá proč "vyhodila" já měla za to že prostě odešly a že vyhodila jenom ty dvě kozy ... ale proč už tam není Matt, Charlie a Jesse to mě štve ... u Evánka tj něco jinýho ... ale tyhle 4 s Avril sem měla prostě nejradši ... *14* *9*
    • puspuspusinka

Re: Nazdar xD

Pitomý smalové, už zase vypověděly službu ... *15*
      • vterinka

Re: Re: Nazdar xD

no huráá :D:D:D žije! xDD
        • Re: Re: Re: Nazdar xD

Kdo žije??? *15* *15* *15* Jááá??? *15* No hele už skoro 16 let *15* *15* *15*
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Nazdar xD

Je to síla. *1* Taky jsem to viděla a já úplně v šoku. Mají se co učit .. *1* Můžeš jim dát lekci. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit