-
xDDDDDDDDD
Umíráámmmm *15* *15* *15* *15* *15* Tak to je mooc ... a chudáka mojeho miláška si tam z něj udělal zrůdu ... on by tě jenom honil a pak možná voslintal a taky ukousnul prsty ale nic horšího by ti ten můj milowanej čumáček neudělal ... *1* *1* *1* -
-
Re: xDDDDDDDDD
Tak to je moc! :D Dobře ty! xDDD -
Re: xDDDDDDDDD
No to máš tak, vždycky to musí někdo odsrat, někdo musí být zrůda. *15* *15* Ale za všetko muže Katarína, to ona sestrojila ten lustr.
Míšo, co máš za hafana? -
-
Re: Re: xDDDDDDDDD
http://www.ifauna.cz/images/clanky- foto/04/04_13_ka4.jpg
Takovej můj malinkej šmudlík ... kterýho na devše miluju a nedám na něj dopustit.... -
-
Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
No Míšo, tohle moc šmudlík moc neni. *15* Taková korba, ten by prdel natrhnul. *1*
Ale když ho miluješ, neni co řešit. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
To je úplně normální můj malinkej šmudlínk .. a miluju hoo je děsně ochranitelskej byl tu u nás Miroun a já sem mu vzala kšiltovku a utíkala pryč no a on mě chytil a chtěl mi jí vzít tak se mnou různě lomcoval a Nordík hned takovej výbuch vzteku ... *15* *15* Se div Miroun neposral, takže na mě rači ani nesmí nikdo sáhnout nebo se Nordíček nasere *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
michale prave si porusil autorska prava! bez dovoleni si pouzil prezdivku Miss Havirov krerou sem vymyslela ja *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
michale neser nebo te zazaluju! sejdeme se u soudu -
Míšo, já sem nevymyslel stejnou, to ty si mi jí ukradla. *15* A jestli budeš lhát budeš jako Pinnochio. *1* -
Přijměte tedy moji omluvu slečno Blbostex *15* -
Jooo mě taky krade přezdívky i když vymyslel stejnou *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Kouzelný lustr – část první
Jedné temné noci na vodňanském zámku hrůzy.
Míša se ukládá ke spánku, dnes jí Pat s Matem udělali obrovskou radost. Namontovali jí totiž do komnaty lustr. Smradlavým loučím a svícnům právě odzvonilo.
Míša během pár minut usnula jako špalek. Lustr na stropě nebyl jenom obyčejný lustr, byl to kouzelný lustr. Lustr vytáhl chapadlo a zamířil s ním k Míši posteli.
„Eleanor, idem si pre teba. Eleanor, idem si pre teba“. Volá tichým hlasem lustr.
Lustr švihne Míše peřinu, Míša se probudí a ječí. Dej to sem ty zmetku!
„Eleanor, idem si pre teba. Eleanor, idem si pre teba“. Volá opět tichým hlasem lustr.
Mimochodem nejsem Eleanor ale Míša! Dobre Eleanor, odvětil lustr.
Kolikrát ti to mám řikat doprdele, jmenuji se Míša do hajzlu. A dej mi to sem!
„Dobre dámo kl’ud, zapísal som si to. Meno: Míša, priezvisko: Dohajzlu.“„Počuvaj Míšo Dohajzlu, já sem kuzelný lustr a moj vládce mi rozkázal abych ti zobral perinu.“
„Kdo je ten tvůj vládce? ráda bych si s nim promluvila“. Ptá se Míša.
„Mým vládcom je Miss Havířov, takový zlý rampelník, říká si Hannah Kumbálová in Prdelland.“
No počkej Hannah, moje drzá dcero, uvidíš jak tě ještě zprášim. Ale ty mi koukej dát tu peřinu.“ Povídá Míša
„Nein Nein meine liebe. Niet možno. Mám priame rozkazy nič nevracet“. Odpovídá zamítavě lustr.
„No dobře, sám sis o to řek, vemu koště z komory a budeš jezdit.“
„Jaj pozorte dámy a páni, bosorka Míša sa rýchlo žene so svým smetákom. Spomal‘ dievča, máš privysokú rýchlosť, vnímám ju len šiestým zmyslom.“ -
Kouzelný lustr – část druhá
Míša si pod lustr přistrčí štokrle a smetákem se mu snaží vzít svoji peřinu. Lustr sebou hází, Míša se ho marně snaží setřást. „Narvu ti to koště do prdele! Dej sem tu posranou peřinu!“
„Lustr zůstane stát v pozoru, ta perina je posraná?“ Ptá se. „Odteraz už viem čo je to ten velký hnedý fl’ak. Urobila si zrejmo do perin krtkův dort“. Náhle přijde rána, která zasáhne lustr do nejcitlivějšího místa. Ne do koulí. Ale do žárovky.
Zrazu tma jako ve sloním zadku. Míša jak se snažila lustru vytrhnout svojí milovanou peřinku, peřina se roztrhla a peří bylo po celém pokoji. Lustr se vysmívá: „Míša, Míša na čo sahneš to sa pod tvými rukmi pojebe. Míša teď vypadá jako opelíchaný kuře.“ „Počkej ty zkurwáku, zavolám na tebe Michala. Ten možná bude vědět co s tebou. „ Povídá Míša rozzlobeně. Míša žhaví mobil, hledá Michalovo číslo. Koukne se směrem k lustru a povídá. „Máš to spočtený!, Michal už je na cestě“
Michal za pár okamžiků přiběhne, celý na hadry. Míša se vyptává. „Snaď tě takhle nezřídila nějaká dračice? Michal odpovídá: „Nene, to byl váš pes. Honil mně po celom dvorku, tahal za nohu a nakonec mě kousnul těma svýma tesákama do prdele“. Vzal sem z brašny hasák a právě teď má hezký sny.
Kde máš ten zlobivej lustr?, ptá se Michal. „Pojď za mnou“, povídá Míša. -
Kouzelný lustr – část třetí
Michal vejde do pokoje a lustr drze na Michala: „Nazdar zmrde. Čumíš ako keď by si spadol z višne na znak.“
„Míšo podej mi kleště a kladivo, odmontuju toho drzouna, to mu snad zavře hubu“. Povídá Michal.
„Počkej panáčku, keď ma tu necháš splním jednomu z Vás tri želanie.“ Nabízí se lustr. Michal neví co na to říct ale Míša už má přání vybráno. „Povedaj“. „Chtěla bych tu Bena Jäggera na motorce“. Lustr se dlouze rozmýšlí a nakonec odpovídá“.
„Ben Jägger? To je čo za skunka? To som jakživ nepočul“. „Tak nám sem přičaruj Pierra Bouvierra“. „To tiež neviem urobiť. Moj vynálezca Uršula Katarína Jennerová ma nič nenaučila. Porád som bol podle ni lempl lustr ktorý nevie normálne kúzliť. Bolo mi to vel’mi l’úto ale jednoho dňa som ty jeji nadávky nevydržel a premenil ju v mývala.
Prepačte som lustr úplne na nič, nič som nikdy neuměl, som na všetko levý“. Lustr sebekritický jako Míša a Míša samotná si musí samosebou rozumět. Lustr slíbil že Míše už nebude nic zlého provádět a Míša že si lustr v pkojíčku nechá.
THE END -
WOW
Káťo, to je jako úžasný song, ale souglasím s Míšou, ta první byla hezčí ... *3* *1* -
-
Re: WOW
Ta první byla lepší protoože mám radši písničky s inteligentním textem. *15* -
-
Re: Re: WOW
Co ti na tomhle textu přijde neinteligentního?! :D -
-
Re: Re: Re: WOW
Já nepsal že je to neinteligentní, ale když si to myslíš.
Já nevim prostě, prostě je to jiný. Takový typicky tvoje. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
Tak tys totiž napsal, že ta první byla lepší, prootže máš rád písně s inteligentním textem, tak to tak vyznělo ... Jak typicky moje? :D Já tu nikdy nic nepsala! Ani příběh ani nic! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
Cože?? :D Ty si ze mě děláš prdel ne?! :D:D:D ... fuha :D a mám tam 3! :P :D -
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
Já sem ty tvoje dva příběhy skoro romány na Šmajdovi četl, takže vim o čem mluvim. *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: WOW
Jn, a pokud jde o rap, tak ten taky nemusím, pokud nejde o Eminema, ten má písničky ze života ...
Ale tahle písnička Nemůžeš se mnou je prostě úžasná ... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: WOW
Tu písničku sem slyšel vůbec poprvý. Ale je úžasná. *3*
A Eminem je právě asi jedinej rapper kterej mi nevadí. *1*
-
-
-
-
Mého srdce šampión
Tak jsem dneska v ajině napsala další píseň :D
1.
Pamatuji si na ten den,
kdy jsem Tě prvně spatřila.
Ty koukl ses do davu fanynek,
které volaly Tvé jméno.
Usmál ses a pokračoval jsi dál
ve své práci.
O pár chvil později
na struny jsi spustil,
připojil jsi úsměv
a občas i jazýček
a já už věděla,
že z Tebe vyzařuje
něco nepopsatelného,
něco nepopsatelného,
magického.
Re f.:
Nastal ten osudný den,
kdy spatřila jsem Tě.
Teď vím,
jak moc pro mě znamenáš.
Jsi mému srdci tak blízko,
i když jsi ode mě
tak daleko,
tak daleko.
V hlavě zní mi Tvůj hlas,
já chci ho slyšet zas.
Chci se k Tobě přivinout
a zůstat u Tebe navždy,
u Tebe na vždy.
2.
Po koncertě přišels k nám
a podpisy rozdával.
Stále si se smál,
lesk ve tvých očích
mne očaroval,
men očaroval.
Za moment jsem šla
za Tebou se vyfotit.
Úsměv ze Tvé tváře
stále nevymizel.
Přišla jsem k tobě
a o fotku požádala.
To Tvé "jasné"
mi v hlavě uvízlo napořád.
Ref.:
3.
Teď už se věci mají jinak,
mají jinak.
Vím, že tam
kde jsem Tě poznala,
Tě už nikdy nespatřím,
ale vím,
že u jiných Tě najdu.
U mne se nic nezměnilo,
možná ještě utvrdilo v tom,
že TY jsi mého srdce šampión.
Ref.: -
-
Re: Mého srdce šampión
Pošli to samotnýmu Šmajdovi, určitě z toho padne na prdel. *15* -
-
Re: Re: Mého srdce šampión
Já myslela že je o Romim ... -
-
Re: Re: Re: Mého srdce šampión
Romi to je ten Mikeš, už si vzpomínám. *15*
-
-
-
Re: Mého srdce šampión
Ta tvoje první písnička byla lepší, aspoň teda měla lepší text. *1* *3* Tohle se ti ale stejně povedlo. *3* Zkus vymyslet a napsat hudbu a bude to dokonalý. *1* *3* -
-
Re: Re: Mého srdce šampión
Tak ti díky :D ..... já mám rači tuhle, ale převezu vás, tohle není o Mirovi, ale o Romanovi! :D Mira přece nenajdu jinde! :D Miro je pořád u RD, ale Romi už tam není :-/// Ten je už jen u TP ... a u RD není ani Miro Bitomský ... :-/ .. o tom byla právě ta včerejší písen, ale děkuji :-) -
-
Re: Re: Re: Mého srdce šampión
Haa!! *1* Já to věděla!! *1* Že jde o Romiho *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Mého srdce šampión
Romi nebo Šmajda, to je skoro to samý, já je nerozlišuju. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mého srdce šampión
V tom je dost podstatný rozdíl!!!!! :D Až by ses divil! :D ... chjoo zas chlap promluvil! :D
-
-
-
-
-
-
YEah...
Lidi poslechněte si tohleto
http://www.youtube.com/w atch?v=-1uzaRr2JKo
Ta písnička je prostě dokonalá, tak krásnáá ... až se mi chce brečet ... trochu mi to připomíná, jakoby to byla moje a Jonnyho situace ... on si taky příde jak debil když je můj nej kámoš a já s ním prozatím nechci chodit ... -
-
Re: YEah...
jůůů .. tak to je hezké! Moc hezká písnička .... on to pochopí, snad! ;-) -
-
Re: Re: YEah...
Jojo, pěkná písnička s tim souhlasim. *3*
Rap jako ale moc nemusim, ale tohle je něco jinýho. Má to aspoň smysluplný text. *3* -
-
Re: Re: Re: YEah...
oo děkuji :-))
-
-
-
-
Sebekritika...
Pokud jde o tu mojí sebekritiku, tak je to možný,... ale když srovnám text s Káťou nebo Míšou, tak mi to prostě příde jako když píšu básničky jako nějakej debil aani trochu mi to nepřijde jako písnička, skoušela sem i něco s kytarou nějak zpívat a bylo to děsný ... takže jakoo ... mi neříkejte že se sebekritizuju, když vymýšlím kraviny *3* *9* -
-
Re: Sebekritika...
Ale prd!! To se ti jen zdá!! ... Mi ty moje taky nepřijdou nějak extra dobré .... ale ty tvoej jsou skvělé a moc se nám líbí, tak tichučko tam! :D:-* ... tak s hudbou bych to taky neuměla, ale beztak je to stejné jako s tím textem! "je to hrůza.." a jak jsou dobré! ;-) -
-
Re: Re: Sebekritika...
Míšo, i ty moje písničky jsou jako básničky, text poskládá kdekdo ale udělat pořádnou hudbu k tomu je nadlidský úkol,říkal sem že to zkusim ale ještě sem se k tomu nedostal, stejně to neumim. *1*
-
-
-
Zdar :))
Ahojky lidi, tak GL už mám KONEČNĚ a včera mi hrálo snad 7x za sebou na plný koule a pak asi 3x potichu *15* *15* Táta říkal, že by se z tho asi ubláznil, jak to můžu poslouchat furt *15* *15*
No a jinak, Všechno nejlepší Míšo k tvým 20. narozeninám, doufám že ti přišla smska *4* *14* Tak to dneska nebo o víkendu hlavně pořádně oslav ... *4* *3* -
-
Re: Zdar :))
Ahojky, dobře ty! :D:D:D ... Tak to není tak hrozné! :D Já poslouchala jednu písničku cca 6 hodin! :D .... Taky mi to říkají, jak to můžu dokolečka poslouchat, ale co už :D ..... a přidávám se ke gratulaci! Míšo všechno nejlepší!! A děkujem, že jsi tu s námi! :-*♥ *14* -
-
Re: Re: Zdar :))
Děkuji Vám za přání k mým narozeninám, Míšo ta SMS byla moc pěkná, díky. *14*
-
-
-
?
Co že se tu Míša objevuje poslední dobou tak málo? *9*
Asi jí ten novej lustr od Pata a Mata chytil a nechce pustit. *15* *9* -
-
Re: ?
misa nema PC luciferda zas utoci *9* -
-
Re: Re: ?
to je blbé! :-/// ... ale Ty tu ted taky moc nejsi! .. Vlastně i já jsme tu minimálně, ale o nic jsem nepřišůa xD -
-
Re: Re: Re: ?
jestli to je na me tak sem minulej tejdem byla na slovensku a nedostala sem se na net a kdyz jo tak sem nemela paru oc tu bezi -
-
Re: Re: Re: Re: ?
nééé to bylo na Michala -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
aha tak aspon že tak :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Nojo to bylo na mne *15*
Kačko, já sem chodim každej den, ale když tu neni zrovna na co odpovídat a když se m tu nechce psát nic sám od sebe. Tak to vypadá že tu nejsem. *3*
-
-
-
-
-