Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém xD

Lidi, poraďte co mám sakra dělat??? *15* Jonny se do mě zabouchnul ... *4* Každej den na mě čeká po škole a doprovází mě domů ... a Miroun říkal, že nemluví o ničem jiným než o mě ... *15* Tve já nevím, co mám dělat, je to můj nej kámoš miluju ho, ale tohle sem fakt nečekala, známe se od narození ... *15* A teď tohle ... no teď mi koukejte poradit a rychle *7*

Jinak Míšo fakt super pohádka,... zasmála sem se... *1*
    • vterinka

Re: Problém xD

Tak tomu nechej čas a uvidíš, co z něj vyleze. :D
      • Re: Re: Problém xD

A co tím myslíš??? Co z něj vyleze??? On mi to sám řekl, že se mnou je nejradši a chtěl by abych byla jeho ... Proto sem v presu xD
        • vterinka

Re: Re: Re: Problém xD

no tak spolu chodte a máš to! xD
  • kvatro

část první

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnu skutečnou osobu či událost.

Dobrý večer dámy a pánové, vítejte u naší vědomostní soutěže Riskuj a nepyskuj! Jmenuji se Michaldus, jsem antifacebukář s brejličkama, kterého jste si představovaly úplně jinak. Budu vás provázet dnešním večerem. A zároveň zde vítám naše tři soutěžící. První je Mumie Puding Hrobková, předtavte se nám. No já sem Puding, bydlím na jednom hradě u Vodňan a jestli se pane moderátore budete dál vyptávat udělám z vás kojota než by jste řekl švec. Děkujeme pani Hrobková. Další soutěžící je Pračka Brodyová Kyklopová Paroháčová. Takový dlouhý jméno, to se rodiče vyřádili. Co nám povíte o sobě? No my máme na dvorku pštrosí farmu, ale vždycky mě nějakej pštros klofne a potom celej den nahání po dvorku a klofe do prdele. Potom taky máme ve sklepě pěstírnu takových kytiček. Ale to sem vám neměla říkat, já hlava dubová. Děkujeme už jste toho pověděla až dost. Policisté už sou na cestě. No a naše třetí soutěžící je křovák, která přijela až z Nairobi.
    Já být Humar Fakír Tamtakrádež. Já sem věštkyně a arcišaman našeho kmene KumarHavrHumarBumar.
    Jako první je na řadě Mumie Hrobková, vybírejte první otázku. Cizí jazyky za 5000 korun. Otázka zní: Co znamená v překladu z angličtiny „How do you do? All right.“ Mumie Hrobková odpovídá: Znamená to: „Jak to děláte? Vždy pravou.“ Bohužel to není správná odpověď. Křovák se hlásí, Já vím, Já vím, vyvolejte mne, prosím, prosím.
  • kvatro

část druhá

Hele Fakíre, nelezte mi do prdele, to zkoušejte na učitele, ne tady. Tadadadam. Časový limit vypršel, Humar Fakír a Mumie Hrobková mají -5000 Kč. Po skončení pořadu to z vás vymlátíme, někde mimo dosah kamer.
    Další otázku vybírá Fakír. Já si dám… matematika za 50.000 Kč. V tom sem dobrá. Otázka tedy zní: Kolik je 1+1? Humar Fakír přemejšlí až se jí z hlavy kouří. To bude 1. Jak jste na to arcišamane prosimvás přišla? Já sem zvyklá tam od nás z Kalahari. Tam totiž když ulovíme dvě antilopy, tak nám stejně zbyde jenom jedna, protože tu druhou mezitim odnesou hyeny, nebo ukradnou cikáni. Ví snad někdo jiný správnou odpověď?. ááá Pračka Paroháčová se hlásí. To bude jedenásť, odpovedá. Zase vedle jak ta jedle, píšu si u vás inteligence houpacího koně. Co Mumie Hrobková? Víte? Já myslim že to bude 2, ale vůbec si tím nejsem jistá, myslim že sem to už někde slyšela. Ano, ano, to je správná odpověď. Získáváte 50.000 Kč.
  • kvatro

část třetí

Na řadě je Mumie Hrobková, a vybírá jazyky za 20.000 Kč. Jak se svahilsky řekne? „Tohle se mi nepovedlo“ Tuhle otázku by zcela jistě věděla vaše kolegyně soutěžící Humarka. Humarka si z toho že na ní nevyšla tahle otázka už připravuje lano, aby si mohla hodit mašli. Mumie Hrobková začíná zuřit, klejt a kopat do zdi. To já nevim doprdele hajzl kurwa, prostě nevim, nechte mně být! Ano správná odpověď je „doprdelehajzlkurwa“. Dalších 20 litrů na vaše konto. Tohle Humarka už nevydržela, a už se z toho houpe. Budeme tedy pokračovat bez ní. Potom to tady odkliďte, ať to tu nesmrdí jako u Elis doma.
    Další otázku má vybírat Pračka Brodyová Kyklopová Paroháčová. Beru si zeměpis za 100.000 Kč
    Zíkáváte zlatou cihličku!, pozor už k vám letí. Pračka pouze úsměv přes celou pusu, že se stane vítězkou. Bohužel zlatá cihlička opravdu přilítla ale Pračce přímo do ciferníku. Pračka se pomalu do vývrtky sesouvá k zemi a naše hra předčasně končí, protože jsou všichni soupeři odrovnáni. Vítězkou se stává Mumie Puding Hrobková a odváží si 65.000 Kč, po zdanění od státu jí ale zůstává jen 65 Kč.
    Nashledanou příště.
    • vterinka

Re: část třetí

Míšo já mám dost!!! xDDDD fakt good! :D:D:D Upe na max toto!! :D:D:D *15* *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

TP

Ahojy, mohu vás opět požádat o hlas pro The Paranoid? http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani .. děkuji! :-**
  • XD

Hele ja si rejpnu xD Ty krátký vlasy vypadaj divně skus si nechat narůst delší *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: XD

Řekněte jí někdo něco *15* *15* Ať nerejpe. *1*
      • Re: Re: XD

Nocoje xD
      • sharpay1995

Re: Re: XD

Ale možná by ti t oslušelo..:) :D
        • kvatro

Re: Re: Re: XD

Nojo, rady a porady. *15*
    • sharpay1995

*3* *3* *1*
  • kvatro

:o)

Už sem to našel....
    #
    Maxička Pudink Hronková Sorry dcero xD Ale přece tě nezanecham jenom s otcem xD
    #
    Hanka Kumarová No jo... to bych si dala.. stím pošukem zůstat sama doma..:D Sakra.. tohle se nesmí Michal nikdy dozvědět..! :D

Za chvíli si pozvu Hanu k výslechu! *15*
    • vterinka

Re: :o)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • kvatro

Re: Re: :o)

To je opravdu strašná legrace. *16* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

ano je! :D dostala sem sviják z toho! :D
        • sharpay1995

*1* *1*
    • sharpay1995

Ájaj... no ale ... to sem nepsala já víš, to psalo moje zlý dvojče..!! :D :D Ty a pošuk... pche... taková blbost..:D :D
      • kvatro

Aby to tvoje zlý dvojče nedostalo přes kožich. Rákoskou na koberce nebo paralyzérem. *15* Si vyber.
        • sharpay1995

Préj si vybírá ten paralyzér, jelikož to ti může později oplatit, jelikož ho má doma taky..!! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Bohužel paralyzér nemám, takže si přivezu radši tu ráskosku. *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Nééé..! :D
  • sharpay1995

Další videa z walmartu

http://soundcheck.walmart.com/avril -lavigne
    • vterinka

Re: Další videa z walmartu

super! :-)
  • XD

Já věděla, že tu teď budeš xD Vždycky se buď vrátíš v 20:15 nebo vůbec xD
    • kvatro

No to víš Antifacebukář kterej vypadá na víc než 19. Se tady se zase objevil. *15*
      Na tom Facebooku se dozvim o sobě věcí.
      • Re: Re: XD

Promiň... Zlobíš se??? *9*
        • kvatro

Já se nezlobim *1* *15* Ale našel sem tam ještě něco od Hanky. Psala tam něco že se to nesmim nikdy dovědět. Já si to najdu a to ještě uvidí. *16* *1*
          • Re: Re: Re: Re: XD

Jo vím co myslíš xD A děkuju ... Ale fakt jako seš si jistej že je ti skoro 20? XD Ja bych ti taky asi zdola víc xD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: XD

jéé..:)
            • kvatro

Fotka je na FB *3* *1*
            • sharpay1995

Néé... prosíííím...:)
            • kvatro

Zase budete to toho rejpat. *1*
            • sharpay1995

jó... my chcem fotku..! :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: XD

No tak posílej xD
            • kvatro

Pokud vim tak na tej fotce co sem ti poslal mám vousy, to vypadá každej starší. Ale můžu tam dát fotku ze včerejška, tam vousy nemám. *15*
            • sharpay1995

ájaj... já taky vím co myslí... to je to co se neměl nikdy dozvědět..:D :D
      • sharpay1995

Re: Re: XD

Sakra... žy my to nesmazaly co..:D
        • vterinka

njn :D ale tak nic tak hrozného sme mu tam nepsaly xD
  • kvatro

:o)

Vím že Hanka je hlavní dodavatel odkazů na YouTube, :D ale taky něco mám.
    Live-Smile:
    http://www.yout ube.com/watch?v=4jYNaJk2atY&feature =channel_video_title
    ještě je tam Wish You Were Here a Push.
    *3*
    • vterinka

super ... jen se mi tam nelíbí ty její seky ... jinak sem ti odpověděla na otázku jak si užívám prázdnin :-)
      • kvatro

Jo jasně. *3* Takže moje dny volna. V sobotu sem byl venku skoro celej den. Takvý pěkný počasí, to se musí využít, až na ten studenej vítr. *15* V neděli a pondělí sem byl doma, to vstávám vždycky až v 11:00 a pootm ten den uteče nějak moc rychle. A dneska sem byl na Plešivci, to je jeden kopec v Brdech. Nádherná příroda tam je. Možná dám nějaký fotky na facebook, to abych tam taky vůbec nějaký měl. *15*
        • vterinka

Týjo :D ty seš zaneprázdněný! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit