Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

TP

Lidičky, opět vás prosím o hlas pro The Paranoid. Děkuji! :-* http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani
    • kvatro

Re: TP

Já už myslel že jsme se toho tady zbavili *15* A ono je to tu znova. *1*

Máš tam odhlasováno. *3*
  • Ha!

Míšo, ty se tu bez mé přítomnosti, fakt šíleně nudíš ... *15* *15* *15* Takle pečlivě si Hanči odkazy ještě nekomentoval ... *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Ha!

Tak dík..:D
  • Ahoj ... :(

Lidi, to je krutý ... Já už to bez Vás ani do konce pitomýho týdne nevydržím,... Ale musím,... Ještě, že mám ve škole ty svoje pubertální blbečky s kterýma je o přestávkách děsná legrace *15* Například dneska tam na mě rozdrtily křídu a posipaly mě no a já se tam z toho vyklepávala a pak učitel no Hronková si tu na sebe drolíš z nudy křídu a nedáváš pozor no já měla výtlem ale o přestávce to ode mě skoro slízly *15* Jenomže jenom skoro, oni sou děsně vysoký a já na ně nedosáhnu ... *9* *9* No ale drží mě při životě, jinak bych chcípla nudou ... *15* A co vy tady??? *15* Chybím, aspoň někomu ... *7* *14*
    • vterinka

Re: Ahoj ... :(

jééé to je zážitků xDDDDDDDDDDDDDDDDD Tam u vás ste všeci stejní ne? xDDDDDDDDDD ... joo mi chybíš! :D
    • kvatro

Já to tu možná taky už nevydržim. Jestli se to tu dneska aspoň trochu nerozjede. *5* *15*
      • Re: Re: Ahoj ... :(

Já tu boužel s vámi být nemůžu ... jenom dělám prezentaci do školy a pak budu muset vypadnout tak sem jenom semtam zaskočím ... *4*
    • sharpay1995

taky něco podobnýho vyvádíme... jenom my tu křídu na nikoho nesypem, ale věčně po sobě čmáráme, takže ráno jdeš do školy v černém a odpoledne odcházíš v bílém(a to doslova..:s Ono to ani nejde vyprat..:D) A pak nám všichni nadávají, že si budeme kupovat vlastní křídy..:D :D no tak jistě že nám chybíš... zrovna dneska sem si říkala, jestli si nehraješ na nezvěstnou nebo jestli udržuješ s Michalem tichou domáctnost..:D :D
      • kvatro

Re: Re: Ahoj ... :(

To bylo u nás taky, *15* ještě tam ale lítala mokrá smradlavá houba. Sněhový koule, chleby s máslem. Salámy na stropě. A to je ještě krátký výčet, toho všeho. *15*
        • Re: Re: Re: Ahoj ... :(

No to se neboj ani u nás tohle nevynecháváme ... *15* *15* Nejlepší jsou poslední zvonění ... *15* *15* Tam kluci šlohnou rtěnky a ocet a ve třídě to pak lítá jedna radost ... A Hančo, jsem si jistá že žádná tichá domácnost není ... aspoň doufám ... *15* *15* Jinak já mám furt jenom nějaký džíny a k tomu nějaký to triko takže na mě ta křída vidět není ... ale rači si vezmou lahev napustí do ní vodu a pak mě polejou a říkaj mi miss mokrý tričko ... *15* *15* *15* To by je jeden pak zabil ... ale miluju je ... bez nich by ta škola byla jenom jedna velká nudná prdel *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj ... :(

Michale... tak to u nás taky... po zdech máme fleky od pomeranče, jablka, salámu a másla a na oknech od jogurtu, salámu, másla, sýrů atd...:D :D A houba... no tak to je klasika..:D
  • sharpay1995

http://www.youtube.com/watch?v=aRzX RPuztRw&feature=player_embedded
    Pu sh live
    • vterinka

Re: ♥

krásné!! a ty její namalované oči se mi hoodně líbí! ♥
    • kvatro

Re: ♥

To už sem sice viděl, ale protože je to tak pěkný, tak sem si to dal ještě jednou. *3* Už se těšim až budou další písničky z GL živě. *3*
  • sharpay1995

já chcu taky..:D

http://www.youtube.com/watch?featur e=player_embedded&v=4-Pr2uO5kBQ

Asi se dám na paparazziování..:D
    • vterinka

Re: já chcu taky..:D

Hje já asi taky po tomhle!!! :D:D:D
    • kvatro

Re: já chcu taky..:D

Hanko, dobrej nápad dej se na paparazziování, kup si vybavení a můžeš začít. Můžeš chytat a fotit hvězdy šoubyznysu v Havířově, ovšem to by ses asi načekala. *15*
      • sharpay1995

Re: Re: já chcu taky..:D

tss... no náhodou..:D :D
  • sharpay1995

Tik tok 2

http://www.youtube.com/watch?v=hJs- 2TPxO8w&feature=related
    Tik tok podruhé... tentokráte v Paříži..:D Taratata live..:D *1*
    • vterinka

Re: Tik tok 2

to je boží!! ♥ *14*
    • kvatro

Re: Tik tok 2

Kesha se může jít zahrabat *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Tik tok 2

Ano...! *1*
  • kvatro

?

Hančo, vy tam máte taky prázdniny, nebo jenom ostravaci? *1*
    • sharpay1995

Re: ?

Hej... my máme až příští týden...:) *1*
      • kvatro

Re: Re: ?

Až příští tejden, ale stejně to máš dobrý. Máš už nějaký plány, co budeš provádět? *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ?

Ani né...:D uvidíme... všechno se teprve naplánuje..., ale podle předpovědi počasí to moc světle nevidím..:D
  • kvatro

:o)

Hele lidi, *1* Hra na město duchů skončila.
    Udělejte zmrtvýchvstání. *3*
    Chtělo by to tu Míšu *14* Už tu nebyla dva dni a už mi tady schází. *9*

Kačko, jak si užíváš prázdniny? *3* *3*
    • vterinka

Re: :o)

Děkuji za optání, krásně. :-) .. V pondělí na nákupech, včera na bazénu a na výšlapu se psem, dneska u dědečka a v sobotu za kámoškou do Opavy. A jak ty si úžíváš volna? :-)
  • sharpay1995

Tak možná zase začnu..:D

http://www.youtube.com/watch?v=Cxh9 18t9A_c&feature=player_embedded
    Av ril s taťkou(a zbytkem kapely a moderátorkami) zpívá WTH v zákulisí Today..:)
    • vterinka

Re: Tak možná zase začnu..:D

no vidíš! hned to je lepší! :D ♥ .. prostě ty ejjí výšky, wow .. fakt super! :-)
  • sharpay1995

Tik tok

http://www.youtube.com/watch?v=VIhk WAHidbE&feature=player_embedded

Víte přátelé, že už jsem dávno vzdala jakékoliv přidávání odkazů sem, ale tohle mi prostě nedalo... chcu vědět, co si o tom myslíte...:)
    (Jestli už jste to tady měli, tak sorry... pište komentáře znovu..! :D :D )
    • vterinka

Re: Tik tok

Klidně dávej, aspon se tu chvíli budem bavit o Avril! :D .. Krom tooh dneska vyšli GL! :D:D:D .... jinak je to boží!!! Úplně úžasné! ♥ miluju její hlas ... zbytek viz na mém profilu na fb u videa xD
      • sharpay1995

Re: Re: Tik tok

Ano FB... taky jsem si všimla, že věčinu videí, co si tam dám, máš do pár minut zdílené..:D Ale ano.. mluví to za vše...:)Kdybych tady měla dávat všechno, tak je to aspoň 10 odkazů deně..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: Tik tok

no vidíš ... xD ... tak 10 odkazů denně není žádná hrůza! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit