Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Mně dneska napad takovej ztřeštěnej nápad, že vymyslim ještě další písničku.
    Já se té Avril nedivim, ono jí to strašně baví psát a zpívat. To je prostě vidět. *3*
    • vterinka

Re: :o)

teda ty ses rozjel! xD
    • puspuspusinka

No nevím, jestli střeštěný, ale já už to skoušela včera ... ale ještě nic nemám ... *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Taky si to zkoušela, už zase jo. *14* Prostě já tam zase asi popíšu naše nový události. *3* V tý písničce.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No napadlo mě, že buď napíšu písničku čistě jenom pro TEBE, a nebo napíšu písničku pro celou tuhle mojí praštěnou a milovanou partičku ... *14* *14* Ale asi napíšu obě ... *1* *1* *1*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Já kdybch psal písníčku o tý naší partě, tak bych si tam musel určitě nějak do nich rejpnout. *15*
            Takže napíšu o tobě pro tebe. *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Já prostě nevim co bych tam o nich psal. *15* Ale stejně to nápad neni špatnej. *1*
            • puspuspusinka

No ještě že do mě nerejpeš ... *15* Já nevím chtěla bych to skusit, ale pochybuju že se mi to povede ...
  • puspuspusinka

xD

Jo Bart je nejlepší ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Pohádky

Bože, já si čtu ty naše příběhy tady ... a nejvíc se mi líbí ode mě jak jsme jely lyžovat do Kanady a potom ten můj horor jak jsme si koupily ten dům ... *15* *15* *15* Bože ... a od tebe se mi nejvíc líbily asi ty o Čarodějnici Míše co si psal na začátku ... *15* *14*
    • kvatro

Re: Pohádky

Ty máš ty příběhy taky uložený? Já teda mám úplně všechny. *3*
      Ale víš, že si za tu čarodějnici byla na mne nasraná. Prej že už si mám taky konečně najít na příběhy někoho jinýho. *15* Že mně přetáhneš po hlavě kouzelnou pánví...
      Z toho prvního příběhu si dobře pamatuju pouze "Jjeím revírem jsou Vodňany, její tempo je vražedné." *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pohádky

Možná předtím, ale teď jsem za to ráda ... že si psal o mě ... děsně se mi líbí ty pohádky ... *14* No já mám uložený taky všechny od tebe ... v počítači jenom písničku nemám jen v počítači ale i v iPodu ... sem si jí pracně přepsala a pročítám si jí před spaním ... sem asi praštěná coo ... *15* *15* ale mě se děsně líbí ... *4* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: Pohádky

Já sem tu písničku pro tebe měl napsanou asi za hodinu. Prostě sem jenom vypsal z hlavy, to co sem si v tu chvíli myslel.
          Sem rád že se ti ta písnička líbí, ale ani sem si na ní nedal moc záležet, možná to ale bude tak že "v jednoduchosti je krása" *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Pohádky

Nedal??? No tak to seš teda fakt druhej Avril *15* *15* Protože ta písnička je přenádherná ... *14*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Pohádky

Tak sem asi Avrilák *15* To bude skrytý talent. *1*
  • puspuspusinka

21:30

Dneska zdrhnu už v půl 10 ... *9* *9* Byla bych tu nejradši do půlnoci, ale musím, už v půl 10, rači ...
    • kvatro

Re: 21:30

To je škoda *9* nebo vlastně ani neni já bych tu dneska možná ani dýl nevydržel.
      Sem dneska totiž byl venku,15 kilometrů to bylo, taková trasa na Vysokou. Takže se mi stejně nějak chce spát, stačí jít na pár hodin ven a už se spí jako špalek. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: 21:30

Jo, já si dneska šla zaběhat a trochu sem to přehnala, vzala sem to na 4-5 km ... jenže já miluju ty zdejší lesy a musela sem si je prostě proběhnout s Avrilkou v uších, ale měla jsem zase nějaký dýchací potíže, takže sem setjně skoro půlku šla ... *15* *9* Možná to ještě netušíš, ale já jsem asmatik ... *9* *9* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: 21:30

Že jsi astmatik to vím, to už si psala. *3*
          Já kdybych běhal takovýhle dlouhý trasy, tak to nevydejchám. Mně stačí se projít. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: 21:30

Jenže, ty neslyším od učitele v jednom kuse, jak seš dobrá ale nepřepínej se a normálně běhej a já už chci konečně dokázat že nejsem postiýená nebo nějak nemocná mám prostě jenom porblémy s průduškami noo ... tak běhám aby ty sovje plíce nějak vytrénovala, a dokázala že ten svůj čas zmáknu mnohme líp ... *4* A já běhám ráda ... *4* vyrazím do přírody ... a mám pohyb ... *4* A hlavně se trénuju o což mi jde nejvíc ... *4*
  • puspuspusinka

.......

Bože, mě už z toho videa asi hrábne. *15* *15* *15* Už na to koukám po 6. *15* *15* Jak tam Avrilka tancuje na začátku ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: .......

Tak sem to teď viděl taky, a ještě předtim na začátku ta fotka, takovej prcek ta Avril. *15*
      Ale tohle video sem určitě už viděl dřív. A taky mi došlo že už máme za sebou to nekonečný čekání na GL. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: .......

Jo RCA Gorily se smilovaly ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: .......

RCA byly nasraný že si tolik nenakapsujou. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: .......

Gorily zkurwený ... *15*
  • puspuspusinka

2 minuty...

"Můj milowanej manžílek" má spoždění už celé 2 minuty ... *15* *15* *15* *15* *15* Jak je to možné ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: 2 minuty...

Já sem tam napsal okolo 20:15, takže to neznamená přesně ve 20:15. víš? *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: 2 minuty...

To, máš jedno. Já už se šíleně nudila. *1* *1* *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: 2 minuty...

Já sem se nenudil, já sem se koukal na Simpsonovi. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: 2 minuty...

Mě už tyhle novější nějak nebaví.
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: 2 minuty...

Já si některý dily pamatuju už když mi bylo 8. Ale nikdy sem je dvakrát neviděl, tak sem je všechny postahoval a jel sem od začátku. Nejlepší jsou Homerovy a Bartovy hlášky, Ralph a nebo školník Willy jsou taky dobrý. zrovna dneska tam byla hláška "Vyrvu ti střeva z těla a udělám si z nich laso" *15*
            • puspuspusinka

Já nevím co jedeš ... Já jenom říkám, že ty díly mám už všechny totálně skouknutý ... když to zapnu na Prima Cool, tak to jsou buť ty nový, který mě už nějak nebaví, a nebo ty starší který už sem viděla njemíň 100x, dřív sem totiž nevynechala ani jeden ... takže už to mám tak nějak všechno v palici ... *15* *15* *15* Ale na nějaký se koukám furt ráda ... *15* Někde jsou bomba hlášky *15*
            • kvatro

K novějším sem se zatím ještě nedostal, jedu 16.řadu *15* To nemůžeš znát nazpaměť. *13* *1*
            • puspuspusinka

A jestli byly, ty starší tak ty zase znám nazpaměť ... *15*
  • vterinka

DN

Tak já jdu na superstar, mějte se krásně, páá :-****
    • puspuspusinka

Re: DN

Doboru nooc.. *15*
  • thenilly96

legend is back

tohle video se mi hrozne lidi :-*
    http://www.youtube.com/watch?v =ysviRKRAyYg
    • vterinka

Re: legend is back

To je boží!! ♥♥♥
      • puspuspusinka

Re: Re: legend is back

Nádhera *14* To si musím stáhnout ... *14*
  • kvatro

:o)

Milá děcka na chvíli vás opustim, jdu se vykoupat a potom se podívat na něco v TV. Okolo 20:15 jsme zpátky. *3* Míšo zatim tady můžeš debatovat s tim mývalem Kačkou. *15*
    • vterinka

mýval Kačka ve třičtvrtě odchází na sp a vzhledem k tomu, že tatka jde zítra do práce, tak se dneska už na pc nedostanu :(
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Na jaký SP sakra???
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

no Superstar ne?
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Superstar, vždyť je to už trapný. *15* *15*
            • puspuspusinka

Taky bych řekla...
    • puspuspusinka

Dobře ... *4*
  • vterinka

Tu je zas debata .... :D

Prominte, byla sme na večeři a musela sme ještě pomývat atd. .... tady někdo kopčí fb. :D
    • puspuspusinka

Re: Tu je zas debata .... :D

To jááá ... ale už to asi vyplnit nemůžeš ... Míša už všecko vykecal ... *15* *15* Zná mě líp než sem si myslela... *15*
      • vterinka

Re: Re: Tu je zas debata .... :D

u Michala mě to vůbec nepřekvapuje! :D:D:D:D .. já tu vypíšu mou plánovanou cestu domů a on zjistí kde bydlím! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D

njn
      • kvatro

Re: Re: Tu je zas debata .... :D

To víš já když tady něco píšeš o sobě, tak pozorně naslouchám. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D

To je jak v tom filmu NEVER BEEN KISSED ... ten miluju ... tam taky ... hned se do toho učitele zabouchla a pamatovala si všechno co kdy řekl ... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit