-
Znáte mě???
Tak lidi, tohle sem objevila na FB ... tak mě zajímá ... jestli mě znáte ... *15*
ZNÁŠ MĚ?
♥ Jsem zamilovaná ?
♥ Můj věk ?
♥ Moji barvu očí ?
........................♥ Značku mého mobilu ?
...♥ Mám Sourozence ?
♥ Nejlepší kámoš/ka ? (těch je více)
♥ Oblíbené místo ?
♥ Co dělám nejradši ve volný čas ?
♥ Nejlepší zážitek se mnou ? -
-
Re: Znáte mě???
Vzhledem k tomu že jsme tady asi zase zůstali samy, tak se to pokusim vyplnit. *15* -
-
Re: Re: Znáte mě???
1 ano
2 15
3 modré
4 Sony Ericson? :D
5 ano
6 jedna z nich je Elis
7 Šumava
8 diskutuješ na Avril
9 každej den tady -
-
Re: Re: Re: Znáte mě???
Všechno je dobře až na ten mobil ... mám NOKII ... totálního sráče, ale miluju jíí ... *15* *15* *15*
a pokud jde o 8 ... tak to jako bez toho bych nemohla žít, ale taky ráda chodím běhat když je hezky a nebo na procházky po okolí se sluchátkama v uších *15*
Teď já ... *15*
1) ANO
2) 19 (skoro 20)
3) hnědá
4) Tak teď fakt nevím, skusím Nokii *15*
5) Ne
6) Jo, tak to si mi ještě neřekl...
7) Šumava
8) Jsi na diskuzi tady ... *14*
9) Úplně nejlepší byl ten večer, když sem byla na horách, a my byly tady sami a dlouho do noci si povídaly ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Ano to je skoro přesně, u toho mobilu u tebe sem dal Sony Ericson ptože ho mám já. Ale Nokii mám taky ale ta se někde válí bez SIM karty. *15*
Moji kamarádi tedy. První skupina jste tady vy, potom kamarádi ze střední školy Tomáš a Jakub, a nakonec ze základky Honza a Honza. *1* Nejlepší jste stejně tady vy, nebo spíše ty. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Yeahhh ... *14* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
8) Sorry, kromě tý diskuze vlastně chodíš rád ve volný čas do přírody ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Jojo tak to je, chodim do přírody nebo jezdim na výlety. *3*
-
-
-
-
-
-
xD
Já ti dám ledního medvěda ... *15* -
-
Re: xD
Když se ti to nelíbí, tak seš Lemur kata. *1* -
-
Re: Re: xD
Jestli ze mě chceš dělat zvíře tak jedině malou roztomilou opičku nebo něco malýho a roztomilýho ... nebo nehraju ... *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Lemur kata je taková malá poloopička ale roztomilý moc neni. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Já vím co to je *15* blbá nejsem ... *15*
Moje nejoblíbenější opička je kosmas zakrslý ... *14* *14* *14* ta je tak malinkatááá ... že je schováš v dlani *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Sorry ... překlik ... *15* *15* *15* -
Teď sem se teda koukal jak to vypadá ten tvůj kosmas. *15* Ale je to Kosman, Kosmas je ten co napsal tu kroniku a to opice asi nebyla. *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Nevíte někdo kam se zase odplazila ta Mamba Kumarka Hadramašmátrá? *15* *15* -
-
Re: :o)
Hele trvalo mi 5 minut než sem přelouskala to její příjmení ... *15* *15* *15* Noo to netuším... *15*
-
-
xD
Bože lidi já mám dooost ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
nejsi sama!! :D:D:D podlaha je vytřená na dvakrát!! :D:DD -
To už mně ani nepřekvapuje. *15* -
-
Re: Re: xD
Z toho svýho tupýho Škraloupka ... se tu válím smíchy a ještě dlouho budu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
ty debile..=DD *15* *15* *15* *15* -
-
Já ti dám debila ty debile ... lepší koment si nevymyslela coo ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Teď mi to tu připadá jako diskuze dvou ledních medvědů na téma Avril Lavigne. *1* -
jo to jsem já.. *15* *15* *15* "to jídlo"... *15* *15* -
Ty seš neskutečnej debil ... *15* *15* *15* *15* ale můj nejmilejší debil ... *15* -
To je můj škraloupek ... moje totálně natrvdlá Evička ... a můj vrahounek zkurwáků ve frontě ... *15* *15* *15* -
ty debile jeden zaškraloupovanej tupej..pudinku můj nejmilejšíí.. *15* *15* *15* a máš to... *15* *15* to sem ti to nandala co??.. *15* *15* -
Ty to znáš? to co sem před chvíli napsalo to debile.
-
-
Co je zjevíku? *15*
-
-
Kdo je to ten tupej škraloupek?, taková prásklá přezdívka, ale to sem ti už možná řikal. *15* Ono puding Dr.Oetkera neni o moc lepší. *1* -
-
Já ti dám dr. Oetkera ... *15* *15* Já sem úplně nomrální praštěný Pudink čokoládový ... ale budu vanilkový s jahodou navrch až se obarvím na blond s růžovým proužkem ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Je tohleto možný? Napíšu tady že se vrátim zpět v 18:00 a moje manželka mi zdrhne těsně před šestou. To je domluva jak s křovákama na Kalahari. *15* -
-
Míšo, teds to zabil!! Ta poslední věta! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :o)
Prostě křováci na Kalahari. To je to samý jako vysvětlovat eskymákům co jsou to palmy. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDD ty perlíš!! :D:D:D -
Teď si to zabil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ale už totálně ... *15* *15* *15*
-
-
-
Já tu sem tak drž pec *15* *15* *15* -
-
Klid moje milá manželko. *3* *4* -
-
To je divný oslovení "moje milá manželko" *15* *15* *15* Můj milý manžílku ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
"Můj milý manžílku", to je taky divný. "Moje drzá dcero Hanno" to zní lépe. Ale radši toho necháme. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Jooo rači joo ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Míšo to sem sám zvědavej, jako to chceš udělat abych nebyl otevírací a zavírací doba. *15* -
-
No prostě tou otevírací a zavírací dobou budu jááá ... *15* *15* *15* I když pochybuju že to bude někdo dodržovat ... *15* *15* *15* -
-
To nikdo dodržovat nebude *15*
Obzvlášť když máme takovýhle děti. *1* -
tak to sme dvě! xD Já o tom tež pochybuju! xD
-
-
-
Hanýsku Hadýsku, zase tady vypouštíš na maminku jed? To se nedělá *13* Dostaneš přes noru a potom tě roztrhnu jak hada. *15* -
-
*15* *15* *15* *15* Jen do ní ... -
-
Nemá si ten skřet vyskakovat. *15* -
-
skřet ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Jsem zpátky *3* -
Ts...
Já vám dm sraz v 6 ... Míša prostě nebude naše otvírací a azvírací doba ... přece nebudeme tancovat jak on píská ... *15* *15* *15* Uznávám, že mě to tu asi úplně nejvíc bez něj nebaví ostatní to koukám snášej bez něj dobře, ale nechci aby tu bylo mrtvo když se rozhodne jít pryč ... *15* *15* *15* Jasný ... *15* *15* A neboj "Hanýsku" *15* *15* *15* My tě k adopci nedáme, tak lehko se nás nezbavíš ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ts...
No tak kdes jako byla??? No??? :D:D:D .. já tu chodím co chvila a nikdo nikde a je mi jasné, že když tu Míša nebude, tak ty tež ne! :D:D:D .... Bo se tu nikdo neuzýval! :D -
-
Re: Re: Ts...
Sorry, ale venku je tak krásně že sem si šla ještě zaběhat ... *4* *15* Nejlepší když sem potkala Martina *15* debil jeden tam na me: ty u toho dychas jak tehotná při porodu ja ho tam chtela nakoupnout ale nějak mi to nevyšlo *15* *15* *15* debil -
-
Re: Re: Re: Ts...
Jejda to je kus hňupa! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Ts...
*15* *15* *15*
-
-
To mmusí být velice chytrý hoch..!! :D :D :D *1* *1* -
-
To víš IQ - 120 je jenom jeho ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Ts...
Ještě jednou mi tak řekneš a už tě fakt vyfackám..! :D -
-
Re: Re: Ts...
Hanýsku, Hanýsku ... neser maminku ... *15* *15* *15* *15* Jáááj to mě baví ... *15* *15* *15* *15* -
-
nó počkej... už du volat na tu siciálku..:D :D :D -
-
No počkeeej ... tatínek s tebou zatočí ... takle vyhrožovat mamince ... co kdybys tam na konec nezavolala a zůstala nám na krku víš jaká by to byla moje smrt ... jen si zavolej aspoň budeme mít pokoj ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
..:D
tak abych dostála svě pověsti, že jsem zde jediný člověk, který se zajímá o novinky, mohla bych vám tady dát asi 13 odkazů, které jsem tady za těch pár dní, co jsem se zde "neukázala", chtěla dát, ale když sem to tu viděla, řekla sem si že je to zbytečné..:D tak místo toho vám tady dám jeden odkaz a ten vám ukáže vše... jistě žo to tam všichi znáte.. kdy by to taky neznal no..:D
http://www.avrilonline.org/
*1* *1* -
-
Re: ..:D
To je od tebe milé :D -
-
Re: Re: ..:D
Já vím..:) :D
-
-