-
xD
Neboj, se já na tebe svoje modrý oči nebudu upírat slibuju ... *15* *15* Hele to nevíš, že modrý oči jsou plný citu?? Jakmile se na někoho roztomile podíváš tak je to v ... *15* *15* *15* Já sem děsně ráda, že mám modrý ... miluju svoje oči ... *14* Ale mám hroznou slabost pro hnědý ... *15* *15* Takže budeme na tom stejně ... *15* *15* *15* Takže žádný pohledy roztomilý jasný ... *15* *15* -
-
Re: xD
Že modré očijsou plné citu to jsem nevěděl. *1*
A čeho jsou teda plný hnědý oči? To abych věděl čeho mám plný oči. O tom sem nikdy nepřemejšlel.
Oukej Oukej, žádný roztomilý pohledy *14* *15* -
-
Re: Re: xD
Já nevím, ale člověku s modrýma očima každej uvěří aspoň tak mi to říká mamka, a že prej já jsem děsně citlivá, protože mám modrý oči já tohle fakt nechápu, ale že prej modrý oči mají takový ty holky co jsou romantický, citlivý, milý, hodný ... tak jako nevím lae já nejsem snad kromě toho citlivýho ani jedno *15* *15* *15* možná trochu mám smysl pro tu romantiku ... a hnědý oči fakt nevím ... mě když upoutaj hnědý oči tak bych řekla asi vášeň a čokoláda *15* *15* *15* *15* Hele teď už ale fakt žvaním nesmysly ... *15* *15* *15* Rači to nečti ... říkám nečti to ... fakt jakooo vůbec to nečtěte ... *15* *15*
-
-
-
Nejlepší motto xDD
"Nikdo není dokonalý, dokonce i HOVNO má své mouchy"
*15* *15* *15* *15* *15* Hele tak tohle mě málem zabilo ... *15* -
-
Re: Nejlepší motto xDD
*15* *15* Toje fakt dobrej vtip. *3* -
-
Re: Re: Nejlepší motto xDD
*15* *15* *15*
-
-
-
:o)
Míšo, měla si pravdu se mnou. Otevírací a zavírací doba prostě. *15* *1* -
-
Re: :o)
Nooo ... já se na to vykašlu ... to není možný ... *15* Tak já tu jak debil celý dny čekám a je to stejně na hovno, protože všichni dorazíte až když ty ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ale to je opravdu zajímavý, všichni se tu objeví hned po mně. *15*
Oni tady určitě jsou ale jenom pozorují. *15* Taková sledovačka, ještě koblihy a kafe k tomu. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Njn ... seš mocnej ... máš přítomnost všech tady v malíčku ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Jsem vládce s neomezenou mocí *15*
Úplná absolutistická monarchie Vaše veličenstvo císařovno. *15*
-
-
-
-
-
:o)
To už tě ty učebnice omrzely? Se nedivim *15* -
-
Re: :o)
Hele... když oni sou tak děsně zajímavý ... tak sem je musela na chvíli odložit, nebo bych z nich zblbla ... přesně pro mě v neděli se učit 2. světovou ... *15* *15* Ale musím se ještě podívat na tu debilní němčinu ... ale chci cestovat tak musim ... *15* Jinak mě nevyberou do výměnnýho pobytu příští rok ... tenhle rok ke mě jede maďarka *15* já u ní byla minulej ... to je úplně bomba ty výměnný pobyty ... *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: :o)
To věřim že ty učebnice jsou strašně zajímavý, vůbec ses od nich nemohla odlepit. *15* Ale 2. světová válka je ještě dobrý téma. *3*
Já německy uměl na škole trochu, ale teď třeba nevim už nic. Prostě když tu němčinu nepotřebuju, tak ji zapomenu. *1*
A výměněj pobyt do maďarska, a ty umíš maďarsky? *15* Těm se nedá přece rozumět. *1* -
-
2. světová je děs!! My se ji za chvíli budem učit .. teda mě vůbec nebaví! Já mám rači 1. světovou! -
Ne tam sem používala svojí dokonalou angličtinu ... povídaly jsme si přes strýčka googla když sem chtěla říct něco složitějšího a oni tomu neorzuměli ... normálně sem si myslela že sem na ájinu debil ale s nima se to nedá srovnat ... já jim to musela malovat na tabulku aby mě vůbec chápali ... dementi se v maďarsku učí německy a pak to takle vypadá ... *15* *15* *15*
Pro mě 2. světová dobrý téma není ... protože nemám ráda války a konflikty a vůbec tyhle témata, mezi moje nejoblíbenější patří starověký řecko, řím a egypt a takovýhle témata ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
V maďarsku se učí německy :D, ale němčina je na nic.
Já umim anglicky trochu pokročile ale i kdybych byl v tom začátečník, myslím že když se dva chtějí domluvit, tak se prostě domluví. *3*
Egypt a starověk jsou taky moje oblíbená témata ale ještě lepší je středověk. *3* Ale ve starověku taky byly různý konflikty, *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Já ? No .. Chtěla bych se učit Maďarsky,protože se tam jednou chci i přestěhovat .. :D Ale zatím umím TROŠKU pár věcí. :D -
A umíš něco maďarsky? *1* -
Se máte Maďarsko. :) Boje babička byla Maďarka a já bych se tam chtěla prostě hrozně podívat. :D -
Hele neni na nic ... kdybys měl moje sny ... *15* S Evičkou si plánujeme, že prostě pojedeme do Německa a zahrajeme si v Kobře 11 nějaký bourací debily na dálnici ... a hlavní cíl ... potkat se s Beníkem ... *15* *15* *15* Jako nejlepší sen co máme ... sme prostě debilové noo ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Je tu někdo živej??? *15* *7* -
-
Re: ...
Jo, já sem tady *3* -
-
Re: Re: ...
Nazdáár ... co ty tady tak brzoo ... já myslela, že dodržuješ svojí hranici od 4 a dřív ne ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Dneska mám volno, takže tu bejt můžu,klidně celej den. *3* A pčíští tejden taky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... já tu PČÍŠTÍ týden možná taky budu ... pracuje se na překecávání ségry .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jak je vidět, tak je to tvoje mocná zbraň. *15*
Říkal sem že na mně to neplatí, ale nevim nevim. Myslim že to bude platit i na mně. *14* -
Hele a víě že na Kačku taky ... *15* Udělám roztomilý pohled a ona hned ty mě sereš a rači vypálí z pokoje *15* *15* *15* -
Udělej na ní ty svoje oči, *3* a budeš mít překecáno. Na taťku si řikala že to platí. *15*
-
-
-
-
-
-
Čáu. :P
Tak co na dnešek plánujete,vy fanatici do Avril ? :D -
-
Re: Čáu. :P
Nazdaar xD No mě skončily prázdniny takže Plánuju se podívat na kraviny zvaný učebnice xDD -
-
Re: Re: Čáu. :P
Ahoj, mi prázdniny začly, takže se vrhnu na protokoly! xDDDDD -
-
Re: Re: Re: Čáu. :P
Oni jsou nějaký prázdniny ? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Čáu. :P
U Kačenky ano, u vás ne. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Čáu. :P
jarní prázdky ti nic neříkají? :P -
No jasný ... že za to může ... *15* -
Za to může určitě ona ! :D
-
-
-
-
-
-
...
Fajn, tak já taky balím, sama se sebou si tu asi povídat nebudu, tak dobrou noc milášci ... *14* *14* *14* -
Ádios
Říkám to samozřejmě hrozně nerada ( :D ),ale už vážně musím jít. Jelikož malé děti chodí spát po večerníčku a já to docela dost zameškala,tak budu muset jít spát teď. :D Takže se s váma loučím a vsadím se,že do 23 hodin tady bude mrtvo. :D -
Dobrou noc
Mějte se krásně, dobrou noc :-****** -
xD
Praštěná, ujetá a sváá .. *15* To se mi líbí ... *15* *15* Koukám, že sem kopie Avrilky a Alenky ... *15* *15* *15* poku jde o tyhle 3 vlastnosti *15* *15* -
-
Re: xD
To je milé. Ale kopíruj se zdrojem,puso. :D -
-
Re: Re: xD
Jasný ... du si ho nalepit na čelo ... *15* *15* *15* *15* Zdroj mých vlastností Kanadská rocková zpěvačka Avril Lavigne *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Perfektní nápad ! *1*
-
-
-