Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Hey to tu končíte všichni jakmile Míša odejde??? *15* *15* To je děsný ... Míša je naše otevírací a zavírací doba ne??? *15* *15* *15* *15*
    • avrilka-aja

Re: ...

Taková naše cedulka: Open a Close :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Co kdybysme to trochu změnily ... mě nebaví tu celej den čekat až se přišourá můj manžílek a pak vy ostatní *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

Takže já to tu dneska už balim. *1*
    Ahoj Kačko, Alenko. Ahoj Míšo, Miluju tě *14* *14* Dobrou noc všem.
    • avrilka-aja

Re: :o)

Dobrou. ;)
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

*4* *4* *4*
    • vterinka

Ahojky Míšo!! Krásné sny o Avril a Míše *14*
      • puspuspusinka

Tak teď si to zabila ... *15* *15* *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

díky xDDDDDDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Už úplně vidím jak sní o mě a Avril ... úžasně skaženej sen ... *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

ale prdy zkažené! xD
    • puspuspusinka

Co už??? Musíš??? *7* *7* *9*
      • puspuspusinka

No, tak asi jonoo ... Tak ahoooj ... Miluju Tě ... moooc ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Jen díky Avril ...

Lidičky, já Vás vážně šíleně miluju všechny do jednoho ... a mám Vás jenom díky Avrilce ... pro mě jste něco jako rodina, lidi u kterých vím, že když je mi nejhůř, tak právě ty mi pomůžou a budou při mě stát, lidičky, který mě prostě nikdy nenechají ve štychu a vím že mě také milují ... jste moje hlavní a nejdůležitější rodinka jakou sem si kdy mohla přát ... *14* *14*
    Kuba - i když už sem nechodí, měla jsem ho ráda, měl vždycky prostě super názor a když někdo měl blbou náladu tak on věděl jak mu jí pozvednout
    Ája - Alenko, ty jsi vážně úžasná holčina, mám tě moc ráda, máš svojí hlavu a jseš suprově praštěná a svá
    Míša - Sice si sem začal chodit před 4 nebo kolika měsíci, ale už teď vím, že tě prostě Miluju ... a jsem hrozně ráda, že jsem tě poznala,... *14*
    Káťa - Ty jsi prostě úžasná kámoška, já si tě hrozně moc vážím, nevím jak bych bez tebe dneska byla, pohádat s tebou bych se nikdy nemohla, jsi prostě úplně úžasná *14* *14*
    Elis - Elis byla první a jediná kdo mě začal hned mít rád a s kým sem se bavila ... Elis miluju hrozně moc, je to moje nejlepší kámoška ... a já bych si život bez ní už nedokázala představit ... Elis je osoba na kterou nikdy nedám dopustit ...
    Hanča - Bože kolik legrace jsem si užila s Hančou, i Hanýsek je úžasný človíček ... a já jí mám moooc ráda *14*
    Andrea - Moc sem jí nepoznala, ale vím že byla super *14*

Snad sem na nikoho nezapoměla ... jen Vám chci říct že Vás vážně oc miluju ... teď už si život bez vás představit neumím a ani nechci !!! *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Jen díky Avril ...

Týýjo to je krásně!! Děkuji! :-**** Taky tě mám moc ráda! Jsi skvělá, praštěná, ujetáa svá!! :-************** Miluju tě! :-***** *14*
    • kvatro

Míšo, rozepsala si se o nás moc hezky. *14* *14* Beru to úplně stejně jako ty. *3*
      A možná tam chybí fifinka tedy Verča.
      • puspuspusinka

Re: Re: Jen díky Avril ...

Dopsala jsem Werču a Janču pod to *14* A děkuju ... ale já fakt musela napsat tohle všechno protože já to v sobě dlouho dusím, já jen chci abyste vážně věděly jak moc my na Vás všech záleží a že na Vás nedám dopustit *14* *14* *14*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Jen díky Avril ...

A my to vidíme stejně. *14*
    • puspuspusinka

Ještě jsem vlastně poznala Werču a Janičku ... i ty byly úžasný ... a jsem moc ráda že jsem je poznala ... jste vážně moji nejlepší *14* *14* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Jen díky Avril ...

*14*
    • avrilka-aja

Krásně jsi to napsala a snad víš,že to vidím stejně a určitě ne jenom já. :) *14* Co se týče toho jestli si na někoho zapomněla tak možná na Janču. Každopádně jsme prostě rodinka. *14* Nedovedu si představit co by se stalo kdyby neexistovala Av. díky ní se vlastně vážně všichni známe. :) *14*
  • avrilka-aja

Novinky

Hele Alík chce slyšet všechny novinky co se tady událi,takže honem mi to povězte ! :D
    • puspuspusinka

Re: Novinky

Alí ... já nevím co bysme ti řekli ... stalo se tady toho fakt hodně ... *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Novinky

Chápu .. :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Novinky

Každej den se tu popíše kolem deseti stránek, na různý témata. To se vůbec nedá ani nějak shrnout co se tu všechno událo *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Novinky

Míšo, výstižné! xD nedá se to shrnout! :D ... jo no Míšo, Hanča se na nás bodla! :(
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Novinky

Myslím, že hlavní zasluhu máme my dva a Kačka *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Novinky

Ano, už to tak bude.
  • puspuspusinka

Yeeahhh ...

Tohle je vážně super večer ... *14*
    • avrilka-aja

Re: Yeeahhh ...

Ještě aby nebyl ! :)
      • kvatro

Re: Re: Yeeahhh ...

Poslední dobou jsou tady super večery pořád. *14* *3* Ať to vydrží. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Yeeahhh ...

snad ano :-)))
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Yeeahhh ...

Myslím si,že by to měla vydržet a to na hodně dlouho ! :)
  • puspuspusinka

Míšoo ...

Míšo, promiň, my tu vzpomínáme a mě nedošlo, že tys tu s námi ještě nebyl a nemáš k tomu co říct ... *9* Už nebudeme vzpomínat jenom nechoď pryč a poď si s námi povídat ... *14* *3*
    • kvatro

Re: Míšoo ...

No, už sem to tu chtěl zabalit. *15*
      • avrilka-aja

Re: Re: Míšoo ...

A já jen dodávám smajla. *15*
      • puspuspusinka

Nee... prosém nezdrhe mi ... prosíím ... *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: Míšoo ...

Já teď pryč nejdu, to až tak za půl hodiny.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Míšoo ...

Dobře ... *14*
    • vterinka

Re: Míšoo ...

no já už se tu taky ztratila! :D a nemám co říct :D
      • puspuspusinka

No vidíš tys tu taky vlastně nechodila ...
        • vterinka

Re: Re: Re: Míšoo ...

no, nechodila .... já tu začla chodit na podzim nebo na začátku zimy, nevím ....
          • kvatro

Já sem se taky přidal někdy nedávno, myslim že na konci listopadu. *15*
            Takže jsme tu s Kačkou trochu "nováčci" *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Míšoo ...

tak to bylo krásné! :-**** *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Míšoo ...

No a nikdo lepší nás nemohl ani potkat ... *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

jj ... *14* *3*
  • puspuspusinka

Yeahh ...

Moje nejoblíbenější scéna z Popelky ... *15* *15* *15* Fotbal a líbačka ... yeahhh ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ájooo

Rozběhla se naše stará tradice... fotka se jmény ... *15* Už ani netuším jak to vzniklo *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

avrilko-ajo, jsem rád že ses tu znovu objevila. Podle toho jak sem se díval na diskuzi z dob, když sem tu ještě nebyl, tak to tu s tebou muselo být fajn. *15*
    • puspuspusinka

Alenka je úplně úžasný človíček *14* *14* Mám jí ráda, ale warning ... někdy se dokáže pořádně urazit ... *15* Ale to sme snášely ... *14* Byl to rpostě náš malinkej prcek ... *14* *15* a tys za toho prcka dala Kubovi přezdívku dědek nebo jak to bylo ... *15* *15* *15* *15*
      • avrilka-aja

:D Teda s váma je sranda. :D A jinak si piš,že to tu bylo fajn. :D Akorát si už úplně nepamatuju co všechno jsem tu napáchala za zločiny. :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Hele úplně nejlepší bylo jak si seřvala Karolínu *15* (Kajuško to nejsi ty, ale ta koza co se nás snažila rozdělit)
          Jak ty s Kubou takový úplně brutální nadávky ... to nemělo chybu *15* *15* Ale zasloužila si to neměla tady nadávat na Avril *8*
          • kajuska4

Ta je blbá vám nadávat *9*
            • avrilka-aja

Ještě aby ne. :D Tak jsme parta a ať se stane cokoliv,ať už kdokoliv odejde,tak důkazem je,že se musí vrátit. :) Objevila se Karolína někdy potom ještě ?
            • puspuspusinka

njn *9*
          • avrilka-aja

Proboha a co jsem jí napsala ? :D Nebo jedná se o mne,ne ? :D Já jsem teď úplně šokovaná z minulosti. Jinak mám takovej comeback den,protože se vracím i k mýmu úplně prvnímu blogu o Avril ! :D
            • puspuspusinka

Karolína?? Noo nejdřív nám tu všem lhala, že miluje Avril a pak jí totálně hnusně pomlouvala a vás taky a já se do toho vložila a seřvala jí v tom smyslu jako že jestli na moje nejmilejší lidičky ještě jednou řekne křiví slovo tak jí fakt něco udělám a ty ses mě pak zastala a Kuba se přidal a pak sem na chvíli zmizla a vy ste tu na ní totálně prostě úplně totálně hnusně řvaly ... *15*
            • avrilka-aja

To jediný si taky pamatuju. :D My jsme si,ale pěkně zalhali. Ona mi řekla,že jí umřel brácha a potom jsem na to přišla až tak o 3 měsíce později. Já jí zase lhala o mých plánech .. Mimo to .. Proč to potřebovala ? :D Co provedla ?
            • puspuspusinka

Hey to mi připomělo nás společný blog o Avril ... jak jsem si ho spolu založily a založila ho Janča a ty ses s ní krutě pohádala, že to udělala a nic nám neřekla a že si ho chtěla založit ... no ot byloo ... jžš to já už nevím co si jí řekla, ale byla si super hnusná ... ale ona to potřebovala ....
  • puspuspusinka

Tady chcípnul pes ...

Hele, to je děsný, tady už zase chcípnul pes ... *9* *9* *9*
    • kvatro

Re: Tady chcípnul pes ...

To byl maxipes Avrilky-Aji *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Maxipsa Fíka má Kájuška ... *15* Včera na něm letěla ... *15* A nevzala mě sebou ... *9* *15*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Myslím,že můj Maxipes Fík nebyl ten kdo chcípnul. Spíš chcípnul náš barák ! Zase ho zbořil. :D Jinak si s Kájuškou vyřídím,že mi krade psa. Mimochodem od kdy umí lítat ? :D
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

To je můj pes *1* já ho mám v boudě *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Tak jo platí. *1*
            • kvatro

Ještě máte k dispozici psa Filipsa, o toho už se podělte jak chcete. *15*
            • avrilka-aja

Si ho budeme půjčovat no. :D
            • kajuska4

Jo a nebo Maxipes 2 *15*
            • puspuspusinka

Hele to je prostě obou pes ... každá má svýho ... no a vždyť Maxipes měl přece ty péra na nohou tak uměl lítat neee... *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Vzala jsem tě sebou.. *15* *15*
          Teď jsem chytla výbuch.. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Nevzala ... *9* *15* Nechala si mě tu a letěla sis od babičky na Maxipsovi ... *15* *15* *15* *15* Ale nejlepší byl tryskáč na ten včera nic nemělo ... prej jak ho budeš řídit ... to se neřeší rpostě zmáčknu všechny čudlíky co najdu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Tak promiň jenže náš pes nezabrzdil neumí to *15* *15* jo včera ten tryskáč lol *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit