Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

???

Hey to už je divný .. kde sakra Míša jee... *7* *7* *7* *7*
    • vterinka

Re: ???

nevím, třeba mu vypadl net nebo nevím ....
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Blbost ... to by se nestihl odhlásit ...
        • vterinka

Re: Re: Re: ???

no však, by se nestihl odhlásit, prostě by mu to kleklo a je to .. tak mu napiš sms
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Psala jsem že nejsem žádná stíhačka, třeba musel jít pryč, a má něco důležitýho ... nechci ho otravovat ... co já vím co a kam šel ... *7* *4*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ???

taky pravda .. třeba se to dovíš až příjde ;-)
  • puspuspusinka

...

Ha... Lidi budu vraždit ... Zabiju tu pipinu Marcy ... to si vychutnám ... tve já se tak těším až jí uškrtím ... *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: ...

kdo to je? *7* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Totální kráva ... *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

To neřeš ... já se od ní nenechám vyprovokovat jako ty od tý sasisuso nebo jak se to menovalo ... *15* *15* *15* *15* Prostě IGNORACE ...
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ...

já se od ní nenechala vyprovokovat, ale srát na hlavu si nenechám!!!!
  • puspuspusinka

...

Hele nechci bejt žádná stíhačka ... ale nechat mě tu samotnou je fakt jako blbej nápad ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Dyt už tu sem, nevyšiluj! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No to bych taky ráda věděla kde je můj manžílek ...
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

jak je možné, že nevíš kd máš manžu?! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Njn ... nejspíš mi někam zdrhnul ... a zapoměl mi říct kam ... *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

máš se zeptat ... "kde jdeš?" *15*
  • puspuspusinka

...

Hele to už ale není vůbec vtipný ... vy ze mě chcete udělat šílence že joo ...
  • puspuspusinka

Zrada...

No co to je tady???? Vy mě tu necháte nic mi neřeknete a ste offline ... jak ste si to mohli dovolit k chudáčkovi panikáři ... *15* *9* *13*
    • vterinka

Re: Zrada...

já nejsem off a ani sem nebyla!!
      • puspuspusinka

Re: Re: Zrada...

Ááááááááááááááá ... konečně ... já už tu šílenstvím málem lezla po stropě ... *15* *15* Koukej tu semnou bejt nebo se scvoknu ... *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Zrada...

xDDD já tu sem, jen než odepíšu všem na vzkazy a opět se dostanu sem tka to trvá, ale polepším se! ;-)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Zrada...

Dobře ... *1* *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Zrada...

xDD a kde je Míša? :D
  • puspuspusinka

Sprcha... xD

Zlatíčka moje ... na 15 minut Vás opouštím ... *1* Potřebuju se pořádně vysprchovat dokud sou všichni v tahu a je teplá voda, už sem měla 3 dny po sobě studenou jak svině ... a mě už to nebaví ... *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Sprcha... xD

No kde ste sakra???????
  • puspuspusinka

...

Lidi, už jsem se oficiálně rozhodla, dalo mi to fakt makačku ... ale poctivě sem si poslechla celý CD včera večer asi 10x (řeknu vám ani mi to nevadiloo *15* ) A rozhodla se že moje nejoblíbenější písnička z tohohle alba bude určitě Everybody Hurts ... *14* *14* *15* *15* *15*
    • thenilly96

jj Everybody hurts je proste jedna z nejlepsich *14* *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

yeahh xD

Já už se z tý Avrilky asi zblázním ... to není možnéé ... vždyť neposlouchám skoro nic jinýho ... kdybyste mě viděly dneska ráno sem vstala ipod v ruce s Avril (Everybody Hurts) a skákala sem po pokoji jak ona po pódiu ... úplně totálně nadopovaná praštěností a štěstím ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* No totálně ujetý ... *15* *15* Za to může Avril a Michal ... sem si tím jistá ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: yeahh xD

ty mě bavíš!! :D:D:D to já sem vstala, šla sme ti odepsat na vzkaz, když sme včera neodepsala a pustila sem si The Paranoid xDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: yeahh xD

No hele já nejsem nomrální tak co řešíš ... *15* *15* *15* Prostě sem si nazula svoje super růžový huňatý bačkůrky vylezla z postýlky vyspinkaná do růžova popadla iPod a začala blbnout ... *15* *15* *15* Já vím zní to praštěně ale je to úžasný ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: yeahh xD

U tebe je všechno možný. Třeba to dělá i samotná Avrilka po ránu, to nemůžeš vědět. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: yeahh xD

Jo určitě ... pochybuju že je tak střelenáá ... jako ona je super střelená ale tak totálně jako já asi fakt nee.. *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

U mně teda každý ráno začíná Avrilkou. *14* Kdybych si ji nepustil, tak budu mít snad i špatnej den. *15*
        • puspuspusinka

Asi tak ... já si každý ráno pustím iPod ... jinak nevstanu ... musím si dát sluchátka do uší pustit ot na plný pecky a hned sem vzhůru ... ale mám i budík .. WTH ... *1* *1* *1* *1*
          • kvatro

Já mám jako budík na mobilu "Get Over It" Dokonce i jako vyzvánění. *14* Normálnímu budíku bych dal přes ciferník za to jeho píp píp píp. *1*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: yeahh xD

Asi tak ... já mám na mobilu a ségra má normální a i na mobilu protože spí jak špalek ... no a teď mě začne ta Avril a jí na druhým konci pokoje začne pí pí píp a k tomu Simple Plan ... no u nás je veselo ráno ti povím ... nejdřív se navzájem seřvem a pak se perem o koupelnu ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: yeahh xD

To sem rád že máš takovou radost. *14*
      Ale vždycky se to musí na někoho hodit, tentokrát na mně a na Avril *15* Ale v tomhle případě mne to těší.

Míšo, všiml sem si že sis tu moji písničku pro tebe dala na profil. *14*
      • puspuspusinka

No to sis všimnul brzo ... ano dala ... *15* *14* Nevadí ... doufáám ... *14*
        • kvatro

Já tam ten tvůj profil často nezkoumám, tak sem si toho dřiv nevšimnul. *15*
          Ale nevadí mi to. Napoprvý sem ten svůj text skoro nepoznal. *15*
          • puspuspusinka

No tam máš napsat něco "o sobě" a já o sobě tam toho teda moc nepíšu a napadlo mě dát si tam tu tvojí písničku ... původně sem tam měla Avril ... ale nahradil si jí ty ... *15* *14*
  • puspuspusinka

*rofl*

Míšo, klidně to zruš ... *15* Jestli ti to vadí ... *15* Já jsem jenom zase jednou blbla ... *15*
    • kvatro

Re: *rofl*

Ale mně to právě vůbec nevadí. *14* *15*
      • vterinka

Re: Re: *rofl*

no už sme myslela, že s tím máš problém! *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: *rofl*

Hele já mám neskutečný Vánoce jakoo ... já nemůžu smíchy popadnout dech ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

To si určitě nemyslela. *15* Tohle ti nezbaštim. *13* *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: *rofl*

noo trochu jo! :D ..... ale zas na druhou stranu vím, jak jsi z Míši hotový .. :D
          • puspuspusinka

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: *rofl*

No, tak to je dobře, že se za mě nestydíš ... *15* *14*
        • kvatro

Pro bych vlastně měl? Se za tebe stydět.
          • puspuspusinka

Hele to se mě neptej ... to vy luci máte tu svojí nepochopitelnou logiku ... ukázat se s holkou na veřejnosti nebo se dát na FB do vztahu ... alespoň u těch našich kluků tady to tak je ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: *rofl*

To je logické že máš z té naší logické logiky už nelogiku. *15* Nechte už tu logiku na pokoji. *1*
            • puspuspusinka

Hele nechcete s tím přestat ... já už fakt nevím ... kde ta logika skončila tohle už je totálně bez logiky .. *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

*LOL* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* já z té vaší logické logiky začínám mít nelogiku xDDDDDDDDD
            • puspuspusinka

Hele teď sem to trochu nepobrala ... moc se opakuješ s tou logikou ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Tohle tvoje vysvětlení logiky je tak logicky logický až je to logicky nelogický. *15*
            • puspuspusinka

No jo ale holky tu svojí chápou ale kluků ne a kluci nechápou zase tu naší což nechápu protože máme úplně logickou logiku *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Nepochopitelnou logiku mají i holky, takže je to 1:1 *15*
  • puspuspusinka

:-)

Míšo, žiješ ještě?? Neunudily jsme tě k smrti ... slibujeme, že už konečíme .. *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: :-)

Jáááj, kde seš? Neříkej, že zase něco plánuješ ... *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :-)

Nic neplánuju, ale kdybych plánoval byla by si určitě ráda. *14* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :-)

Já nevím, myslím že už si toho naplánoval až dost ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: :-)

Míšo, zaseknul sem se na FB *15*
      Co si to tam provedla? Něco jako že jsme manželé tam stojí. A já ten tvůj požadavek ještě odsouhlasil. *15*
      • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • vterinka

xDDDDDDDDDDD a já už myslela, že jste se na tom domluvily a ty ses v tom jen zamotal :D:D:D ... no to je stav, bud, jsi zadaný, nezadaná, ve vztahu s ... no a Míša dala, že je za tebe vdaná xD
        • kvatro

Re: Re: Re: :-)

Míša jenom využívá mých neznalostí Facebooku, ke svému dobru. *14* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-)

to máš jedno, manželé sice nejste, ale kdo ví, co z vás vyleze! :D:D:D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

tak jo no xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Dvoumetroví pavouci z nás vylezou, jako v hororu. A vrhnou se rovnou na tebe. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :-)

Hele já mám dost ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit