-
???
Hey to už je divný .. kde sakra Míša jee... *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ???
nevím, třeba mu vypadl net nebo nevím .... -
-
Re: Re: ???
Blbost ... to by se nestihl odhlásit ... -
-
Re: Re: Re: ???
no však, by se nestihl odhlásit, prostě by mu to kleklo a je to .. tak mu napiš sms -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Psala jsem že nejsem žádná stíhačka, třeba musel jít pryč, a má něco důležitýho ... nechci ho otravovat ... co já vím co a kam šel ... *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
taky pravda .. třeba se to dovíš až příjde ;-)
-
-
-
-
-
-
...
Ha... Lidi budu vraždit ... Zabiju tu pipinu Marcy ... to si vychutnám ... tve já se tak těším až jí uškrtím ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
kdo to je? *7* *15* -
-
Re: Re: ...
Totální kráva ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
To neřeš ... já se od ní nenechám vyprovokovat jako ty od tý sasisuso nebo jak se to menovalo ... *15* *15* *15* *15* Prostě IGNORACE ... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
já se od ní nenechala vyprovokovat, ale srát na hlavu si nenechám!!!!
-
-
-
-
-
...
Hele nechci bejt žádná stíhačka ... ale nechat mě tu samotnou je fakt jako blbej nápad ... *15* *15* *15* -
-
Dyt už tu sem, nevyšiluj! :D -
-
Re: Re: ...
No to bych taky ráda věděla kde je můj manžílek ... -
-
Re: Re: Re: ...
jak je možné, že nevíš kd máš manžu?! :D -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... nejspíš mi někam zdrhnul ... a zapoměl mi říct kam ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
máš se zeptat ... "kde jdeš?" *15*
-
-
-
-
-
-
...
Hele to už ale není vůbec vtipný ... vy ze mě chcete udělat šílence že joo ... -
Zrada...
No co to je tady???? Vy mě tu necháte nic mi neřeknete a ste offline ... jak ste si to mohli dovolit k chudáčkovi panikáři ... *15* *9* *13* -
-
Re: Zrada...
já nejsem off a ani sem nebyla!! -
-
Re: Re: Zrada...
Ááááááááááááááá ... konečně ... já už tu šílenstvím málem lezla po stropě ... *15* *15* Koukej tu semnou bejt nebo se scvoknu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Zrada...
xDDD já tu sem, jen než odepíšu všem na vzkazy a opět se dostanu sem tka to trvá, ale polepším se! ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Zrada...
Dobře ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zrada...
xDD a kde je Míša? :D
-
-
-
-
-
-
Sprcha... xD
Zlatíčka moje ... na 15 minut Vás opouštím ... *1* Potřebuju se pořádně vysprchovat dokud sou všichni v tahu a je teplá voda, už sem měla 3 dny po sobě studenou jak svině ... a mě už to nebaví ... *1* *1* *1* -
-
Re: Sprcha... xD
No kde ste sakra???????
-
-
...
Lidi, už jsem se oficiálně rozhodla, dalo mi to fakt makačku ... ale poctivě sem si poslechla celý CD včera večer asi 10x (řeknu vám ani mi to nevadiloo *15* ) A rozhodla se že moje nejoblíbenější písnička z tohohle alba bude určitě Everybody Hurts ... *14* *14* *15* *15* *15* -
-
jj Everybody hurts je proste jedna z nejlepsich *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
yeahh xD
Já už se z tý Avrilky asi zblázním ... to není možnéé ... vždyť neposlouchám skoro nic jinýho ... kdybyste mě viděly dneska ráno sem vstala ipod v ruce s Avril (Everybody Hurts) a skákala sem po pokoji jak ona po pódiu ... úplně totálně nadopovaná praštěností a štěstím ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* No totálně ujetý ... *15* *15* Za to může Avril a Michal ... sem si tím jistá ... *15* *15* *15* -
-
Re: yeahh xD
ty mě bavíš!! :D:D:D to já sem vstala, šla sme ti odepsat na vzkaz, když sme včera neodepsala a pustila sem si The Paranoid xDDDD -
-
Re: Re: yeahh xD
No hele já nejsem nomrální tak co řešíš ... *15* *15* *15* Prostě sem si nazula svoje super růžový huňatý bačkůrky vylezla z postýlky vyspinkaná do růžova popadla iPod a začala blbnout ... *15* *15* *15* Já vím zní to praštěně ale je to úžasný ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: yeahh xD
U tebe je všechno možný. Třeba to dělá i samotná Avrilka po ránu, to nemůžeš vědět. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Jo určitě ... pochybuju že je tak střelenáá ... jako ona je super střelená ale tak totálně jako já asi fakt nee.. *15* *15* *15* *15*
-
-
-
U mně teda každý ráno začíná Avrilkou. *14* Kdybych si ji nepustil, tak budu mít snad i špatnej den. *15* -
-
Asi tak ... já si každý ráno pustím iPod ... jinak nevstanu ... musím si dát sluchátka do uší pustit ot na plný pecky a hned sem vzhůru ... ale mám i budík .. WTH ... *1* *1* *1* *1* -
-
Já mám jako budík na mobilu "Get Over It" Dokonce i jako vyzvánění. *14* Normálnímu budíku bych dal přes ciferník za to jeho píp píp píp. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Asi tak ... já mám na mobilu a ségra má normální a i na mobilu protože spí jak špalek ... no a teď mě začne ta Avril a jí na druhým konci pokoje začne pí pí píp a k tomu Simple Plan ... no u nás je veselo ráno ti povím ... nejdřív se navzájem seřvem a pak se perem o koupelnu ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: yeahh xD
To sem rád že máš takovou radost. *14*
Ale vždycky se to musí na někoho hodit, tentokrát na mně a na Avril *15* Ale v tomhle případě mne to těší.
Míšo, všiml sem si že sis tu moji písničku pro tebe dala na profil. *14* -
-
No to sis všimnul brzo ... ano dala ... *15* *14* Nevadí ... doufáám ... *14* -
-
Já tam ten tvůj profil často nezkoumám, tak sem si toho dřiv nevšimnul. *15*
Ale nevadí mi to. Napoprvý sem ten svůj text skoro nepoznal. *15* -
-
No tam máš napsat něco "o sobě" a já o sobě tam toho teda moc nepíšu a napadlo mě dát si tam tu tvojí písničku ... původně sem tam měla Avril ... ale nahradil si jí ty ... *15* *14*
-
-
-
-
-
*rofl*
Míšo, klidně to zruš ... *15* Jestli ti to vadí ... *15* Já jsem jenom zase jednou blbla ... *15* -
-
Re: *rofl*
Ale mně to právě vůbec nevadí. *14* *15* -
-
Re: Re: *rofl*
no už sme myslela, že s tím máš problém! *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *rofl*
Hele já mám neskutečný Vánoce jakoo ... já nemůžu smíchy popadnout dech ... *15* *15* *15* *15* -
To si určitě nemyslela. *15* Tohle ti nezbaštim. *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: *rofl*
noo trochu jo! :D ..... ale zas na druhou stranu vím, jak jsi z Míši hotový .. :D -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Re: Re: *rofl*
No, tak to je dobře, že se za mě nestydíš ... *15* *14* -
-
Pro bych vlastně měl? Se za tebe stydět. -
-
Hele to se mě neptej ... to vy luci máte tu svojí nepochopitelnou logiku ... ukázat se s holkou na veřejnosti nebo se dát na FB do vztahu ... alespoň u těch našich kluků tady to tak je ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *rofl*
To je logické že máš z té naší logické logiky už nelogiku. *15* Nechte už tu logiku na pokoji. *1* -
Hele nechcete s tím přestat ... já už fakt nevím ... kde ta logika skončila tohle už je totálně bez logiky .. *15* *15* *15* *15* -
*LOL* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* já z té vaší logické logiky začínám mít nelogiku xDDDDDDDDD -
Hele teď sem to trochu nepobrala ... moc se opakuješ s tou logikou ... *15* *15* *15* -
Tohle tvoje vysvětlení logiky je tak logicky logický až je to logicky nelogický. *15* -
No jo ale holky tu svojí chápou ale kluků ne a kluci nechápou zase tu naší což nechápu protože máme úplně logickou logiku *15* *15* *15* *15* -
Nepochopitelnou logiku mají i holky, takže je to 1:1 *15*
-
-
-
-
-
-
:-)
Míšo, žiješ ještě?? Neunudily jsme tě k smrti ... slibujeme, že už konečíme .. *15* *15* *15* -
-
Re: :-)
Jáááj, kde seš? Neříkej, že zase něco plánuješ ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :-)
Nic neplánuju, ale kdybych plánoval byla by si určitě ráda. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: :-)
Já nevím, myslím že už si toho naplánoval až dost ... *15* *15* *15*
-
-
-
Re: :-)
Míšo, zaseknul sem se na FB *15*
Co si to tam provedla? Něco jako že jsme manželé tam stojí. A já ten tvůj požadavek ještě odsouhlasil. *15* -
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
xDDDDDDDDDDD a já už myslela, že jste se na tom domluvily a ty ses v tom jen zamotal :D:D:D ... no to je stav, bud, jsi zadaný, nezadaná, ve vztahu s ... no a Míša dala, že je za tebe vdaná xD -
-
Re: Re: Re: :-)
Míša jenom využívá mých neznalostí Facebooku, ke svému dobru. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
to máš jedno, manželé sice nejste, ale kdo ví, co z vás vyleze! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
tak jo no xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Dvoumetroví pavouci z nás vylezou, jako v hororu. A vrhnou se rovnou na tebe. *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Hele já mám dost ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-