Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

..

Víte co udělám ... vyseru se na tu posranou češtinu ... ještě z ní vyletím z kůže ... Prostě to zase všechno opíšu ... na tohle já fakt nemám buňky ... stačí že teďka chápu matiku a to je můj osobní rekord ... a sem za to ráda ... takže češtinu opisuju!! *15* *15* Jinak díky mooc ... že ste se mnou měli trpělivost a snažily se, ale já to asi nikdy nepochopím ... *9* *15*
    • vterinka

Re: ..

Míšo, to nemusíš chápat, my s tím na střední vůbec neděláme a v životě ti to je na dvě věci, takže si s tím nedělej hlavu! ;-) ... jen doufám, že aspon tohle si opíšeš do toho úkolu, když sme se s tím piplala!! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

Opsáno ... *15* No nám úča říká zase že bez toho se na střední až do maturity vůbec nehneme že to je úplně to nejdůležitější ... tve to sou takový kecy ... děsná husa ...
        • vterinka

Re: Re: Re: ..

super! :D .... cooo?? Prdy zlaté vrby!! Na střední jede hlavně litoška, pak slohové styly, psaní životopisu, žádosti .. to co se ti bude v životě hodit a ne tohle!!
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

To sem ráda, jenže naše úča úplně sere na sloh a litošku ona s náma bere jenom mluvnici *8*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

u nás to na základce bylo tež tak, že nejvíce kladla na mluvnici ...
  • vterinka

Čejina

1. + 2. úkol .... nwm jak to píšete, ale my se to učili takhle: 1 HV šipka dolů, které 2VV (přívlastková), šipka nahoru 3HV, šipka dolů, a jak 4VV (přívlastková způsobová), šipka dolů, a pak 5 VV (doplňková), šipka dolů, jak 6 VV (přívlastková způsobová)
    • puspuspusinka

Re: Čejina

Ty wole vždyť je tam jenom 5 vět ...
    • vterinka

Re: Čejina

a u 3. bodu si myslím, že to je poměr stupňovací .... předem se omlouvám jestli je to blbě, ale kdyby pindala, tak ji řekni, že i snaha se počítá! :D
      • vterinka

Re: Re: Čejina

6 sloves, takže 6 vět ..... no kámoška si myslí, že to je poměr slučovací, tak zkus spíše ten slučovací .... jinak nemáš zač
        • kvatro

Re: Re: Re: Čejina

To že je tam 6 sloves, ještě neznamená že je tam 6 vět, podle mně jich tam je pouze pět.
          Hlavní věty jsou určený správě, druhy vedlejších skoro taky, ale ten poměr mezi hlavními je slučovací. Můj názor *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Čejina

nee v každé větě musí být max. jedno sloveso, i kámošku to tak učí!! .... jinak sem ráda, že to mám dobře xDD
          • puspuspusinka

No super ... díky moooc ... *14* Já už si myslela že sem úplně blbá ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Čejina

Řeknu ti, že to je ale ta nejdebilnější věta kterou sem kdy viděl. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Čejina

Hele nedělej ze mě debila ...

Uslyšela kroky (1. věta)
          které šli kolem dveří (2. věta)
          jak se obracejí (3. věta)
          a pak spatřila matku (4. věta)
          jak vchází dovnitř (5. věta)

Tak a teď mi řekni kde máš 6. větou hha... a jstli jí najdeš tak se du oběsit na hajzl ... protože to už není možný jak sem natvrdlá ... *15*
          • vterinka

Uslyšela (1) kroky, které šli (2) kolem dveří, slyšela (3) jak se obracejí (4) a pak spatřila (5) matku jak vchází (6) dovnitř. ... však já se opravila na slučovací
            • vterinka

až tak? xDDDDDD ... hele nechme to být, at si to opíše, navíc ji tam chybí čárky, ale to už je jedno .....
            • kvatro

Z tohohle sem ten váš jelen. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Čejina

Jako děkuju mooc ... ale stejně to furt nechápu ... takže klasika test zase opíšu ... *15* *15* *15* Ale díky moc aspoň že ten její posranej úkol budu mít ... díky moooc *14*
  • kvatro

:o)

Ahoj Míšo, právě sem se tu objevil.
    Potřebuješ poradit s češtinou? Přesně tohle ty věty byla moje noční můra, do tý doby než sem to pochopil. *15*
    • vterinka

Re: :o)

Ahojky Míšo *14* *3*
    • puspuspusinka

Nemůžeš si vymyslet nějaký svoje noční můry sakra ... tohle není možný ... furt máme něco stejnýho ... já už se na to vykašlu ... *15* *15* *15* Jo tohle je noční můra ... děsná kravina ... *15* *15* Jinak Ahojky ... ráda tě zase vidím ... *14* *15* *14*
      • kvatro

Re: Re: :o)

A máš už to řešení? *1* Já sem si to taky zkusil udělat ty věty a chci vědět jestli sem to udělal správně. *15* Tohle jsme probírali naposledy v sedmý nebo osmý třídě. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No a na gymplu ti to serou až do maturity ... *8* *9* Jinak nemám ... čekám až mi to moje teraputka vysvětlí ... *15* Protože já naprosto nevím co po mě chce ... a to dávám pozor a stejně to nechápu ...
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

*terapeutka
  • puspuspusinka

Prosím ...

Prosím, kdo z Vás není blbej na češtinu jako já, tak prosím o pomoc ...

Máme za úkol ... tuhle větu ...

Uslyšela kroky, které šli kolem dveří, slyšela jak se obracejí a pak spatřila matku jak vchází dovnitř.

(Debilní věta, já vím.)

A tohle jsou úkoly k té větě:

1) Naznače stavbu souvětí
    2) Urči druhy vět
    3) Urči poměry mezi větami hlavními

Já tuhle látku nikdy nechápala a nechápu

Já už fakt nevím, možná že Vám příde že sem úplně blbá když tuhle látku nechápu, ale my sme měli děsnou krávu na češtinu která si furt hrála na paviány a berušky *8* A teď máme konečně normální a ona na nás furt řve že sme úplně vypatlaní ... a dává nám testy na tyhle starý látky ... *8* Potřebuju to pochopit ...
    • vterinka

Re: Prosím ...

Míšo už se na tom pracuje, mám před sebou dva staré sešity! :D + kámošku na fb xD
      • puspuspusinka

Re: Re: Prosím ...

Heey ... děkuju mooc ... ty seš poklad ... co bych bez tebe dělala ... a jo přesně to myslím 1HV, protože 2VV atd. ... *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: Prosím ...

nemáš zač! *3* jen mám menší dotaz, nemá být mezi "a pak" a "spatřila matku, jak vchází dovnitř." čárka?
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Prosím ...

Hele je to možný ... *15* Já to jenom ve spěchu opsala z tabule ... na nějaký čárky sem v tu dobu nemyslela... *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím ...

aha tak díky :D
    • vterinka

Re: Prosím ...

týýjo :D:D:D poměry mezi hlavními větami? To sme někdy dělali? :D:D:D ..... a ten první bod to máš na mysli např. 1hv, že 2VV .. tohle?
  • vterinka

Míšo s Míšou, já vás miluju!! ♥♥♥ S vámi je tu taková pohoda a teď ta atmoška, co tu je nemá chybu!! ♥♥♥ A jestli se vy dva dáte dokupy a to bude senzace roku! ♥♥♥ Moc vám to přeju! Jste skvělí lidé! :-* Děkuji, že jsem vás mohla poznat! ♥ ..... a samozřejmě jsem ráda, že jsem mohla poznat i Hanču, a Elis moc neznám, ale taky jsem ráda, že jsem ji poznala. *14*
    • puspuspusinka

Re: ♥

Jeeeee to je krásný... :-******** Ja tě taky miluju a jsem ráda že sem te poznala :-) A Hancu taky a Elis tu miluju uz davnoo no a pokud jde o Míšu tak zo je Myslím všem jasný xDD
      • vterinka

Re: Re: ♥

Jooo u Míše je to jasné! :D:D:D:D *14* *3*
  • kvatro

Míšo, vim že tu ještě jseš, ikdyž nejseš přihlášená. *15*
    • puspuspusinka

No tak to si měl nejaky halusky xD Protože ja uz tu pak nebyla kdyz táta vypl net ... XD
  • kvatro

Zatim tady můžete s Kačkou pokračovat v tý vaší terapii. Nebudu vás rušit. *15* Já se jdu vykoupat, za 20 min. jsem zpět.
    • kvatro

Takže vidim že tady zůstanu s tou léčitelkou zamotaných hlav Kačkou, sám. *15*

Ahoj Míšo, Miluju Tě *14* *14*
      • vterinka

Tak příští týden si o tom můžeš popovídat se mnou, pokud budeš chtít. :-)) a Klidně přes zprávy ;-))) *3*
    • puspuspusinka

Goodbye my love ... *14* *9*
      • kvatro

Gooodbye *9* *14*
  • puspuspusinka

I go to sleep...

Musím jít ... je mi líto, ale táta už chce abych šla spát ... takže zase někdy .... pochybuju že tu zítra budu, no ale uvidím .. *14* *4*
    Ahoj Kačí ... *14*
    Ahoj Míšo, Miluju Tě ... *14* *14*
  • puspuspusinka

...

Holky že to umí vylíčit líp?? Já myslím, že jsem to dostatečně řekla tém textem ... jak já to cítím ... ale nechápu že to tak je i u tebe a jak se to prostě stalo ... chápeš že je mi 15 ... *15* Já v tom mám prostě děsnej zmatek ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Zmatek v tom máš právě kvůli tomu že ti je 15.
      Já sem to taky zmínil ve svom textu co si myslim a podle toho to možná pochopíš jak se to u mně stalo. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Sem nehorázně ráda, že se dobře bavíš ... *15* jo zamotal ... máš problém? *15*
  • kvatro

Co si tam píšete do těch vzkazů, sakra?! *1*
    Jsem zvědavej. *1*
    • puspuspusinka

Ale jenom si srovnávám bordel v hlavě a ten citový zmatek a Kačka mi dělá terapejitku *15* *15*
      • kvatro

Lžeš jako když tiskne. *15* Kačka rozdává rady a svoje poznatky, určitě. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Sakra nelžu ... ty si mi zamotal hlavu ale totálně a já potřebuju někoho kdo mi to trochu srovná ... vidíš to co si to udělal?? *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Pár větama ti zamotám hlavu. *15* To je věc teda. Dej vědět až jí bude mít odmotanou. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Stačí jediné slovíčko a my holky už máme zamotanou hlavu a nevíme co si myslet ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit