Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Yeahh

4Real ... miluju tu písničku ... *14* A dneska sem totálně pořád dokolečka poslouchala Everybody Hurts .. už jí skoro umím nazpaměť ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Yeahh

jo 4real se mi taky líbí :-)
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeahh

Už jsme se rozhodla ... Everybody bude asi moje písnička ... *15* *14* *14*
  • puspuspusinka

:-)

Míšo ... já se na tebe normálně nehorázně těším ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: :-)

tě péro!! :D:D:D a kdy že máte spicha? :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :-)

Tve než něco plácneš tak čti ... *15* Ještě se neví ... není čas ... *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-)

ježíš jo furt, četla sem až pak :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :-)

*15* *15*
        • kvatro

Čas je, záleží teď už jenom na tobě. *1*
          • puspuspusinka

Na mě??? Jak jako čas je? Sem asi mimo ... diť si říkal že nevíš jestli je to uskutečnitelný ,.. nebo jak je to blbý slovo *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: :-)

Jako mně se za tebou chtělo jet, ale prostě jenom do těch Vodňan do města, z toho sem nadšenej nebyl. Ale na tu ZOO teda, to mám už jinej názor.
      Ale myslíš tu ZOO v Hluboký, nebo si myslela nějakou králíkárnu u sousedů? *15*
      Zatim stejně ale nevim jestli je to uskutečnitelný.
      • puspuspusinka

Re: Re: :-)

Neboj, nečekám, že se mi zítra zjevíš přede dveřmi ... *15* *15* Já vím, že to nejde hned ... *3* No hele do ZOO můžeme klidně do tý naší doma ... ale měla jsem namysli trochu lepší a to Hlubokou ,... miluju jí byla jsem už v sakra hodně zoo ... i v cizině ale Hluboká je prostě ta nejlepší *14* *14* *14* A proto právě tam ... *14* *14* *14*
        • kvatro

Pokud se máš jak dostat na nádraží v Číčenicích a zpátky. Tak to problém neni. Z Vodňan tam jezdí osobáky od Volar.
          U mně v tom problém neni, teď sem to zjistil *3* Potom můžeme klidně jet. *3*
          • puspuspusinka

Nějak nechápu ... *15* Tohle jsem ještě neměla čas řešit kde a jak jezdí vlaky ... *15* Já sem totálně spontální většinou něco takovýho zjišťuju na místě a pak sem totálně mimo když vidím že mi zbývá hodina nebo mi právě něco ujelo *15* tak pak du rači pěšky domu přeš lesy a louky *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Velikonoční prázdniny ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Malinkej problém je v tom že, V SO a NE to jezdí na prd. A ve všední den jseš ty ve škole. A teď raď. *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* Ještě že tě budu mít s sebou ... já sem schopná se ztratit i mezi busem a ZOO ... natož pak v tej ZOO a to tam nejedu poprvý ... *15* *15*
            • kvatro

Že sem se tady vůbec vytasil s takovýma věcma jako jsou jízdní řády natož vlaky. Obojí holkám nepatří do rukou, prosimtě já se ti tam na to podívám. *3* *1*
  • kvatro

.

Míšo, No tak aby jsme si rozuměli. ale jak je vidět tak asi budem.
    Prootže já po městě chodim nerad, už sem tady myslim řikal že když mám čas že jdu do přírody. Na okraji města kousek od baráku máme takověj pěknej les, prostě klídek od všeho. Tam si právě občas zajdu.
    Mimochodm ta ZOO je nápad ještě lepší. *3*
    • puspuspusinka

Re: .

Super... *15* Protože ve Vodňaech je totální nuda a navíc nevím co bys právě tam chtěl vidět ... *15* *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: .

Ale budu to muset ještě nějak vykomat doma ... asi řeknu že pudu ke kámošce na celej den do Vodňan ... protože pochybuju že by mě pustily do ZOO s 20 letým cizincem ... *15* *15* *15* *3*
        • kvatro

Re: Re: Re: .

Já kdybych byl tvůj rodič, tak bych tě taky nepustil jenom tak s nějakým "20 letým cizincem" *13* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: .

Nojo ... naštěstí nejsi ... seš něco lepšího než buzerující rodič ... *15* Ale tak oni tomu nerozumí ... myslím že v 15 letech už můžu mít svojí palici zvlášť když sem po otci kterej si ve 14 vodil jedun krávu větší než druhou domu ... *15* A cudák baby vždycky byla na prášky ... *15* Ale nechápu jak ho napadlo vodit je domů ... *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: .

Já sem ve Vodňanech byl už třikrát. A jako nic tam k vidění neni. To vim. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: .

Fakt??? *7* *7* No aspoň sem trefíš ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Taky si říkám ... mě pivo vlastně chutná ...

No pokud jde o ty hlášky tak to nechtěj ani vědět co tam mlely za kraviny ... ale jako kdyby si to spletly jednou, ale já se každých 5 minut jmenovala úplně jinak ... tohle jméno mi jako jediný uvízlo v paměti ... *15* *15*
    Ale ty jejich hlášky tam to nemělo chybu ... *15* *15* já musela vypadnout na vzduch a když se vyšla ven tak tam všichni úplne v normálu že jo a já tam v těch šatičkách s wendou za prdelí totální záchvat smíchu ... *15* *15* *15* No tak sme kousek popošli aby na nás tak nečuměly a Wenda to pak zabila a řekla ty wole já mám zmrzlý nos ... *15* *15* *15* A já ta div neležela smíchy na zemi ... *15* *15* Já fakt byla totálně mimo ... a to sem měla fakt jenom skleničku *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Podle toho, jak píšeš že si měla jenom jednu slkleničku a byla si mimo. Tak začínám věřit že bude mít vliv ten chlast co do mně lil děda, prostě jsem notorik už od dětství. protože já taky, když si dám jednu skleničku tam ses skoro hotovej. *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Skoro?? Tak to máš dobrý já úplně ... Míšo ... my až budeme spolu tak něco vypijeme ne? To bude teprve sranda... dva ožralové ... *15* *15* *15* z jediný slkeničky ... *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Tak jo. *15* Ale doufám že tam u Vás ve Vodňanech mají pohodlnou záchytku. *1*

Tady u nás třeba vidim skoro každou noc, se někoho "potácet". *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: xD

tak až vy dva půjdete chlastat tak u toho chci být! xDDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Já si ale nemám čim dojet. *1* Si myslíš že mám nějaký Ferrari. *1*
              Takže mi zůstává taky vlak nebo bus. Ale v případě tý ZOO spíš vlak. *15*
            • puspuspusinka

Hele tak to budeš muset asi busem ... *15* Pokud si pro tebe extra Míša nedojede *15* *15*
          • puspuspusinka

Hele záchytku nech spinkat ... to spíš poldové se serou kam můžou ... *15* *15* Ale napadlo mě jestli mě nechceš někam unýst kousek někam za Vodňany ... protože tam je nuda rači bych šla do přírody ... nebo do ZOO ... *15* *15* *15*
      • vterinka

Teda do mě nikdo nikdy nic nelil a 1 sklenička mi nic neudělá! :D:D:D nebo dvě a více, úplně v poho ... :D
        • puspuspusinka

Tve ... tak to ti závidím ... *15* Já prostě jsem vysmátá směji se fakt všemu ještě lepší bylo když si pro mě pak přišel Váša abych s ním šla tancovat ... *15* *15* A já blbka šla ... *15* *15* jenže to nebyl tanec ale pohádka ... *15* A tak já byla princezna a on můj princ že jo a pak mě tam nosil a já debil se furt jenom tlemila ... *15* *15* nejlepší bylo když sme si vyměnovaly boty ... *15* *15*
          • vterinka

jejda xDDDDDDDDDDDDDDdd ..... teda já sem vychlámaná i bez chlastu, stačí dobrá nálada! :-)
            • puspuspusinka

Jo to já taky ... *15* Ale prostě věnečky už nikdy nevynechám to jsou vždycky ty nejlepší večery ... *14*
    • vterinka

Re: xD

ježkovy oči!! xDDDDDDDDDDDDDDDD sviják! :D:DD:D rači už nepij! xD
      • kvatro

Neřikej mi, že ty se taky nenabumbáš. *15* To jsou určitě potom taky svijáky. *1*
        • vterinka

ale nabumbám a svijáky sou i bez toho! :D:DD
          • kvatro

To známe. Šup panáčka na posilněnou. *15*
            U mně by to možná bylo smrtelný. *1*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* 2 panáčky a sem tuhá *15* *15* Nee... náhodou když si dáš tequillu ta je to super ... sice mi stačí jenom jedna, protože ten citron a ta sůl tam to je rpostě hnusný ... *15* ale jakoo jinak dobrý *15*
          • puspuspusinka

*15* Tak počkej když se nebumbáš tak svijáky nejsou a když ne tak sou ty seš mi divnej patron *15* *15* *15*
            • vterinka

já neřekla, že když se nabumbám, tak že je nemám, ale že je mám i bez toho!! :D
        • puspuspusinka

*15* *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Vždyť já mám ten svůj iPod ... *15* Bude to sice asi zase psát kraviny, ale objevit bych se tu snad na chvíli mohla ... *15* Seru na baterky ... já to bez vás nevydržím ... je to šílená závislost ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Tak apoň že tak, ten iPod to trochu zachránil.

Měla sis přečíst varování, "časté návštěvy téhle diskuze způsobují závislost". Já sem to taky ale nečet. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Hele já tu závislost chytla až když ses objevil na scéně ty ... jinak jsem neměla problém vydržet to bez téhle diskuze týden ... *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

vidíš to, Míšo jsi naše droga! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

No to jee... *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jo, seš moje osobní značka heroinu ... jak by řekl Eda ... *15* *15* *15*
            • vterinka

dovol? :D:D:D ... máš štěstí, žes to aspon na druhý pokus dobře přečetl!!! :D:D:D
            • kvatro

Takže sem droga. *15* Já jenom že sem četl že sem "doga". Už sem si za to chtěl na Kačence smlsnout. *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Asi to tak bude. *1* Mezi námi bych se do tý diskuze, co tu byla když sem tu ještě nebyl. Taky moc nezapojoval. *13*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ...

a co tu byla za diskuse před tebou?
            • puspuspusinka

Jo to bylo vlastně kvůli mě ... já sem řekla kámošce (myslela sem si že je to kámoška) aby šla sem kecat aby se to tu oživilo jestli má ráda Avril že by to bylo fajn ... no a ona mi lhala a řekla že jo a tak sem šla a hned jak sem odešla začala tu řvát na ty moje milowaný lidičky ... pak sem jí hned vymázla a řekla jsem jí přede všema že je to rpostě kráva a jestli ještě jednou seřve někoho na kom mi záleží a koho miluju tak jí už fakt přetrhnu ... a ona mi dodnes leze do prdele ... *16*
            • vterinka

aha ... zvláštní, že já měla to štěstí, když sem sem chodila, tak se tu děsně hádalo, nadávalo a uráželo! to bylo teprve něco!
            • kvatro

Ta diskuze to tu byla dřív, to byla úplně obyčejná diskuze jako ostatní. prostě se tu probírala jenom Avril a všechno kolem ní. Ale většina příspěvků byla právě o tom že "támhle psali tohleto" a tady video na YT. A komentáře k tomu. *15* *15*
            • puspuspusinka

No jednou týdně se sem dalo video o Avril a to bylo asi tak všechno pak se tu pořád dokola řešilo aby se to oživilo jaký milujeme písničky a pak její tetování a to bylo všechno rpostě chcíplej pes
  • puspuspusinka

Óoooo...

Míšo, tobě bude už 20??? *7* *7*
    • kvatro

Re: Óoooo...

Nojo, už mi bude 20 *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Óoooo...

To je děsný jak seš starej ... *15* Hele tak to budeš mít nějakou super párty ne když sou to kulatiny ... *15* A kdyže je máš? 15.3.??? *7*
        • kvatro

Re: Re: Re: Óoooo...

Já nejsem starej, jenom trochu starší. *1*
          Ale ne že mi tu taky dáte přezdívku "dědek" jako to dostal Kuba. *13*
          Narozeniny mám 16.března.

Ale možná nějaká menší párty bude, nic velkýho. *1* trochu se vždycky napiju, a prootže nejsem zvyklej pít, tak z toho vždycky lezu po čtyrech. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Óoooo...

No to já taky mě stačí jedna lahev piva navíc nealkoholická plus sklenička nějaký sračky a už sem totálně vytlemen ... *15* *15* Já a alkohol to nejde dohormady... *15* *15* A navíc ho zatím odmítám ... jenom při důležitých věcech ... jakou je Silvestr nebo Májka tak to si trochu dám ale ne moc, protože sem už takle dost blbá ... a co po tom alkoholu potom ... *15* *15* Jinak neboj dědečku ti říkat ještě nebudu ... *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Óoooo...

*15* *15*
              Proč by holky nemohly pít pivo, žejo. *3*
              Já když si teda výjimečně přihnu, tak se směju úplně všemu i sám sobě. *15*

"Andrea Skočdopolová" *15* Splést si jméno To je ještě slabý, někdo je schopnej ze sebe vyloudit jeetě lepší hlášky. *15*
            • puspuspusinka

Hele tak to sme na tom stejně ... můj děda a pivo ... sem od malička závislák ... *15* *15* ten to do mě taky lil furt od 5 let když mě míval na hlídání po školce a pak po škole *15* A kluci u nás vždycky čumí když si místo coca coly na akcích kupuju rači pivčo ... ale dávám si ho tak nějak napůl se všema ostatníma a nejlepší sou ty kecy pak ... ty wole holka co pije pivo ty seš u mě borec na konec ... a takový kecy ... tam z nich sem fakt nemohla to bylo teďka na Vánoce sme byly na Věnečku a já tam seděla s Jardou Tomem Pešlíkem a s takovým debilem no ty se tam střískaly a já měla co dělat abych neumřela smíchy ... nejleší když sem jim řekla jak se menuju a oni po 5 minutách hey ty seš Andrea Skočdopolová že jo ... *15* To bylo prostě moc *15* Nechápu jak na to přišli *15*
            • kvatro

Pivo si dám pouze, občas někdy po obědě. *3*
              Alkhool rád nemám, možná i proto. Že když mi byl 1 nebo dva roky, tak mi děda dával pít pivo. *15* *15*
  • kvatro

:o)

Turné Black star bude prej víc akustické, a Avril bude větší část u klavíru. Ty tanečnice prej vykopala. *1*
    To je jedině dobře. *3*
    • vterinka

Re: :o)

proč je vykopla? :D:D:D .... týjo, ttj ale to se nebude dát tolik řádit :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Třeba už z toho vyrostla ... *15* i když podle WTH klipu pochybuju *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :o)

Určitě tam zahraje Complicated nebo Sk8er Boi, He Wasn't na tom se jistě vyřádí. *3* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :o)

myslíš, že tam budou starší skladby?
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

tak to jsem zvědavá :-))
            • kvatro

já nevim. těžko říct. GF tam bude ale určitě. Uvidíme až se zveřejní setlist kocertů.
        • vterinka

no já právě taky! :D:D:D a navíc to se mi na ní líb nejvíc! Jak je crazy, svá a uvolněná, jak lítá po podiu a blbne! ♥
    • puspuspusinka

Supeer... klavír a Avril ... co víc si přát...
      • kvatro

Avril na klavír je skvělá kombinace. A když si ještě představim jak hraje některý skladby z GL na ten kllavír. Úplně mi z tooh mrazí, jak to bude pěkný. *14* *3*
        • puspuspusinka

Jooo ... *14*
  • kvatro

Ahoj Kačenko, vidím že seš online. Tak jak ses dneska měla? *3* Já sem tak rád, že už je ten pátek. *3*
    • vterinka

Ahojky Míšo, měla jsme se skvěle! V matice totální svijáky! :D A začly mi prázdniny takže super! a Jak ses měl ty?
      • kvatro

Kačko, asi jako každej pracovní den. *1*
        Takže to ušlo, prostě vcelku fajn. když mně nikdo nenaštve.
        To se nestalo už dobrej měsíc, že by mně někdo nasral ale čekám kdy to příde. Do mých narozenin by to ještě ale mohlo vydržet. *15*
        • vterinka

aha ttj xD tak doufám, že tě do narozek nikdo nenasere! xDDDDDDDDD
    • puspuspusinka

Já nee... *9* Jsem tu naposled ... *9*
      • kvatro

Jak že si tu naposled?, zítra je přece sobota a potom neděle. *3*
        • puspuspusinka

Jenže ... jsem tu byla celý prázdniny a tak o víkendu už nemůžu ... *9* Takže se uvidíme asi nejspíš zase až příští sobotu ... snad ... teda poku tu budeš ... no a jinak pokusím se ještě přemluvit na zítra ale pochybuju ... *9* *9* *9*
          • vterinka

cože? Néééééééééééééééé :-(((((((((((((
            • vterinka

super! no snad to tu popíšem! xDDD
            • kvatro

Kačko, tak dobře. *3* Celej příští tejden. To se tu zase popíše stran. *15*
            • vterinka

Míšo, tka já ti budu dělat společnost xDDDDDDDd I když vím, že Míša je nenahraditelná! :D
            • puspuspusinka

Hele tak to je humus ... *9* Já se snad zastřelím ... posraná 4 a podělám si tejden s tebou ... no vidíš to joo ... njn za debilitu se platí ... *9* *9*
            • kvatro

Jenom každej víkend. Míšo teď mi řekni co tady budu dělat když sem celej příští tejden doma? *15* *15*
            • vterinka

debilní 4! :-(( .... to je fakt! ;-) strašně rychle to utíká!
            • puspuspusinka

Necožuj ... tak to prostě jee ... jedna pitomá 4 a tohle je ... ale už jsou to jenom 4 měsíce... a když máknu tak mě tu máte každej víkend ... *14* To už nějak vydržíme ne ... *7* *4* *9*
  • kvatro

A jak tak vidím Haňulák je stále nepřítomen. Tak co s vámi děvče?

Jak se zdá, na povel to tu má pořád ten chcípnutej pes. *15* *9*
    • puspuspusinka

Hanča se nejspíš nasrala, že už tu vedeme jenom ty naše "inteligentní řeči" a zapoměly jsme na ty její "inteligentní řeči" ... a Kačka zase vraždila psy?? *15* *15* *15*
      • kvatro

"Inteligentní řeči" jsou podle Hannah řeči o Avril. Jenomže album už vyšlo, turné je ještě daleko, takže nevim co se tady bude o Avril probírat. *15* Asi nic jako vždy. *1*
        • puspuspusinka

Noo ... to je pak těžký ...
          • kvatro

mně to ale takhle vyhovuje. *3* *15*
            • vterinka

jo no! :D asi tak .. kdyby se tu řešila jen Avril, tak to tu stojí jak u Kikeho ...
    • vterinka

vy už ste tu? Tak já tu sem tež :D
      • puspuspusinka

Vidím ... *15*
  • puspuspusinka

Ahojky ... :-)

Ahoj ... *14*
    • kvatro

Re: Ahojky ... :-)

Podívejme *14* Míša je tu už taky.
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojky ... :-)

No já už sem prakticky chodím rovnou až na půl 6 ... protože ty tu dřív nejseš ...
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahojky ... :-)

Koho by napadlo že otevírací doba týhle diskuze bude až kolem půl šestý. *15*
          Přes den zavřeno. *1* Jde to tu nějak do kytek, ale to sem tady už párkrát řikal, vim že se opakuju. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky ... :-)

to nev, opakuješ totiž pravdu .. :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit