Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Teďka mi jako pomozte nějak vysvětlit ... jak sem to dokázala ... *15* Jakto že seš zabouchnutej?? A jak si to dokázal ty že i já sem ... *15* Já to fakt jako nechápu ...

PS: Kačko koukni se už do vzkazů sakra... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Já sám nevim, na to neni žádná jednoznačná odpověď. Prostě se to časem nějak samo udělalo. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Aha... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

To sem zvědavej jak to popíšeš ty. Holky to uměji určitě líp. *3* *1*
    • vterinka

promin, už tam letím :D
  • puspuspusinka

...

Lidi ... já sem dneska úplně mimo ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

novinka dne xDD... co zas?:D
    • kvatro

Z čeho zase? Že by z toho plánovaného výletu. *15*
      • puspuspusinka

Asi anoo ... pořád nějak nemůžu uvěřit že se to fakt možná stane ... že prostě budeme celý den spolu ... jako fakt spolu vedle sebe bez počítače ... jsem z toho fakt nějaká vyvedená z míry ... bude to báječnéé ... *14* *14* *3*
        • kvatro

Já budu z toho vyvedenej z míry. Až když mi to trochu vůbec dojde, co sem to vlastně naplánoval.
          Ale zní to skvěle. *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Jo je to nějaký zpomalený coo ... nejdřív tady naplánujeme takovej bezchybnej a dokonalej den možná nejlepší v mém životě a teď mi teprve dochází ... jaké to bude ... *14*
        • vterinka

závidím vám, ale přeju vám to :-**
          • kvatro

Díky Kačko *3* *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Míšo, tos myslela jako vážně?? :D:D:D no fuha! :D já umírám! :D
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* Tak to je hezký ... *14* *14* *14* I když já asi taky ... sama nevím ... je to divný ... prostě nějak to mezi námi ještě nedokážu pochopit ... *15* Ale že seš do mě přímo zabouchnutej ... tak to sem fakt teď odrovnaná ... *14* *14* *14* *14*
            • kvatro

Kačko, Tak to si rovnou připrav rakev. protože já sem zabouchnutej už teď. *14*
            • vterinka

nemáte zač! :-))) jen z těchle řečí bych se smála kdybyste se do sebe zabouchli! :D já bych umřela smíchy! :D
          • puspuspusinka

*14*
  • puspuspusinka

...

Klid ... s Jíťou je to v pohodě ... je jim jasný že to bude do večera a že nebudeme zavřený doma a dyžtak mám u sebe mobil ne ... nemůžu jim říct ani poloviční pravdu i kdybych chtěla jet jenom s Jíťou tak mam smůlu ... to rpostě nejde... ale když jim řeknu že budu s kámošema ve městě tak je to v pohodě ... mě se taky nelíbí lhaní ... ale když já s tebou chci být a chci se stebou pořádně poznat *14* *14* ...
    • puspuspusinka

Nepřídou na to Kačko ... já sem sice malinká ale šikovná ... *15* Já už to zmáknu s nima. .. přece se nepřipravím o krásný výlet ... *14* *14*
      • vterinka

Jooo výlet je to krásný! :-)))) .. tak ti budu držet pěsti! a domluv se i s Jítou kdbyy něco! tak at o tom taky ví ;-) přeju vám hodně štěstí! :-)
        • puspuspusinka

No to by mě asi nenapadlo ... nejsem blbá ... *15* *15* *15* To je jasný že jí všechno řeknu ... i když jediný co já bude zajímat bude Michal ... to bude a uvidím ho a uvidím hoo ... *15* *15* *15* *15* jak slepice ... *15* ale jinak je super *15*
          • kvatro

To slepice, platilo na koho?! *5* *15*
            • kvatro

Až ted sem na to přišel. *15*
          • vterinka

tak to jo ... no u mě by to bylo to samé, kdyby to řekla kámošce!:D dyt já měla blbé rande a ona mi do toho hodí sms "tak co?? jaké to je? jste spolu??" :D:D:D
            • puspuspusinka

Jo asi tak ... *15* *15* Přijedu a ona bude celá napjatá čekat na nádraží a vůbec bych se nedivila kdyby čekala na čičenickém jenom aby všechno věděla... *15* *15*
      • kvatro

No jak myslíš. *3*
        Zeptají se Jíti jak jste se spolu měli a seš nahraná. *15*
        • puspuspusinka

Tohle by mi Jíťa nikdy neudělala ... *13* *14* Ona je moje terapejitka ... musí dbát na moje duševní zdraví .. *15*
  • puspuspusinka

...

Míšo když jsme u tý ZOO, jaký zvířata tam máš nejradši?? *14* Já asi automaticky zamířím k plazům ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Já mám nejradši slony, žirafy a potom lvy. Ty ale tady v hluboký těžko maji. *15*
      • puspuspusinka

Noo ... *15* Už tam vidím ty slony a žirafy všude ka se podíváš ... *15*
  • puspuspusinka

...

Hele, jsem možná úplně mimo pokud jde o nějaký navigování a někam dojed ... ale myslím, si že když si nemám s čím splést vlak tak snad zmáknu dojct do Čičenic bez nehod ... i když u mě nikdo neví ... *15* Sem schopná se přerazit i při vystupování ... *15* *15* *15*
    Ale v poho to zmáknu ... *15* v nejhorším mě aspoň hned poznáš ... ta co vypadne z vlaku ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Já vim že to zvládneš. *3*
      • puspuspusinka

Aspoň že ty mi věříš ... *15* *14*
    • vterinka

jůů ty se taky někam přesuneš jo? :D:D:D tak to začíná být zajímavé! :D:D:D ... to mi připomíná, že já jedu příští sobotu do Opavy za kámoškou a ještě sem tam v životě nebyla! xDDD
      • kvatro

Pokud v tom máš bordel jako Míša *15* a nevíš jak se tam dostat. Tak ti popřeju hodně štěstí aby si vůbec dorazila. *15* *1*
        • vterinka

já vím jak se tam dostat! :D jezím skoro tou trasou do školy, jen v Kunčicích přestoupím a pojedu na konečnou :D
          • kvatro

Vídíš Míšo, Kačenka problém s vyšplháním mít nebude.
            Nastoupí si pěkně do City Elefantu a pojede. *15* *15*
            • vterinka

no do Krnova ta kámoška chodí na školu :D .. ttj tos mě uklidnil, díky :D
            • kvatro

V OPavě sem byl když sem jel do Krnova.

Je to menší nádraží, asi tak dvě něbo tři krytý nástupiště. Ale ztratit se tam můžeš.
            • vterinka

tak to je snad poprvé! :D:D:D ... aha ttj :D tak já už mlčím :D .. a kdyžs tam byl, je to malé nádraží? Nebudem se tam doufám hledat sto let! :D
            • kvatro

Ten vlak sem si opravdu nehledal. *13* *1* Já mám totiž všechno co se týká vlaků v Čr v malíčku. A taky sem tam už byl.
            • vterinka

kurna! :D:D:D ty sis ten vlak hledal nebo co? :D:D:D ... jinak já musím nastoupit i do normálního vlaku! :D:D:D ale já jím jezdím 10x týdně, takže rozplácnutí nehrozí! :D
        • puspuspusinka

Já v tom nemám žádnej bordel ... jenom si nejsem jistá že stihnu nastoupit i vystoupit bez modřin ... *15* *15* *15* Já se znám vždycky když lezu do vlaku tak se skoro natáhnu ... *15* *15* A když lezu z vlaku tak vždycky čekám že to bude jako nomrální schod a ono je to toálně vysoko a pak se div nepřerazím ... *15* *15* ale klid ... já to zmáknu sem přece normální ... *15* *15*
          • vterinka

no právě! Ty jsi úplně normální! :D:D:D ..... a vaši tě pustí? mě by nepustili, kdybych nejezdila do Ovy
            • vterinka

Míšo st. máš pravdu!! Mi to taky tak říkali, ale po dvou randech na slepo už přežijou i kámošky z netu, takže v tomhle už problém nemám! :D
            • vterinka

tak u Jíti xDDDDDD dobre no :D tak se snaž nezabít! :D kdyby zjistili, že nejsi tam kde máš, tak bude průser xD
            • kvatro

Míšo, to teda nevim jestli je dobrý lhát, jestli na to někdo příde tak máš zaracha na 10 let.
              Ale když jim řekneš pravdu, tak tě nepustí prootže. "Vůbec ho neznáš, je úplně cizý" a takhle.
            • puspuspusinka

Ses picla nee?? Ty budou mít hezky kolem huby namazaný med s povídačkou že budu u Jíti ... *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

*15* *15* *15* Hele bude to zajímavý určitě pokud to vyjde a já doufám že ano ... *15* *15* Sama sem vlakem ještě nejela ... ale blbá snad nejsem a věřím si ... *15* *15* *15*
        • kvatro

No prosim, ona sama ještě vlakem nejela. to nechci vidět ten máš výlet. Co by si dělala kdyby si byla na nádraží v Berlíně nebo v Paříži? *15* *15*
          Podrobně ti to vysvětlim, takže bez obav. *3*
          • puspuspusinka

Hele neže se mi budeš smát ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Já se ti smát nebudu *4*
          • puspuspusinka

Hele klid ... říkám že ta co se tam rozplácne budu 100% já ... *15* *15* A náhodou jela jsem sama metrem ve Vídni ... jenom sem měla za prdelí strejdu ... *15* *15* ale to se nepočítá *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Koukám, že si dáváš opravdu záležet ... *14* Abysme se někde nesekli ... a aby to klaplo ... *14* Ty seš nějakej pečlivej ... *14* Aspoň jeden z nás ... *15*
    • kvatro

Pečlivej sem, ale to se musí. Nebudu nikde nocovat na nádraží. A taky ti tu nebudu tvrdit že tam určitě pojedeme, když by to nakonec třeba nešlo. *13* *15*
      • vterinka

ty nevedeš auto? :D
        • puspuspusinka

taky se divim ... *15*
        • kvatro

Ne, auto nevedu. *13*
          • vterinka

ahaaa :D:D:D a já myslela, že za ní přijedeš autem, tak nic xD
      • puspuspusinka

No to je fakt nocování na nádraží ... to by mě asi zabily doma ... *15* Zvlášť když jedu na vlastní pěst ... ale tak budu mít vlastně plnoletý doprovod .. *15* Jinak jako já vím ... nemá cenu něco plánovat když možná to nevyjde ... ale tak uvidí se ... já doufám že to vyjde ... chtěla bych moc aby to vyšlo ... *4* *4* *4*
  • puspuspusinka

???

Míšooo ... kde seš???? *7* *7* *7*
    • kvatro

Re: ???

Tady sem. Plán jak jet, je hotovej. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Ty si koumal plán ... *15* No to bude krása ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ???

Neni na tom nic těžkýho.
          Takže pokud by jsme tam teda jeli, tak takhle:
          Kolem desátý dopoledne odjíždí Os z Vodňan do Číčenic.
          Já přijedu do Číčenic protivínským rychlíkem, zhruba ve stejnej čas jako ten Os z Vodňan.
          V Číčenicích se v 11:00 přestoupí do Os na Hlubokou. To je všechno.
          Zpátky v půl páty z Hluboký. Jinak to uskutečnit nejde, a to něco podobnýho neorganizuju poprvý.

Podrobnosti, až by se opravdu jelo.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Pááni ... já žasnu ... no to by asi fakt šloo ... *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Ale záleží jestli zvládneš jet tim Os z Vodňan do Číčenic. *15* *15* Potom už to budu mít na starosti já. *3*
    • puspuspusinka

Re: ???

Áááá ... to je k zblázenění ...
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Ségra ...

vdyžtak mi něco koupíš a budeš na mým compu jo si jen tak jako nemysli
    • puspuspusinka

Re: Ségra ...

Kurwa tos neměla vidět ... *15* *15* Klídek ... *15* *15* Ježiši ... stejně mě tam pustíš to už víš líp než já *15* *15*
      • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Re: Ségra ...

No to si nejsem tak jistá a máš pravdu to jsem nemela videt *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ségra ...

Di se rači dívat na svýho Kačera a neotravuj ...
          • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Re: Re: Re: Ségra ...

jak svýho takovej pitomec ... a neotravuju jen jsem zjistila že mi něco dáš a já tě tam pak nepustím *15* Ale newím jestli tam tatka ty libanky vubec da
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ségra ...

hmmm
  • kvatro

:o)

Míšo, kdy máte ty velikonoční prázdniny?
    • puspuspusinka

Re: :o)

21.4. - 22.4. vím je to za dlouho ... je to čtvrtek a pátek ... děsný ... Hey ale te%d tak uvažuju bude to fungovat ta ZOO a všecko když sou Velikonoce?? *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Já myslím že právě tam v ZOO si to nenechají ujít, dni kdy mají školáci volno. Otevřeno bude. *3*
        Ale něco sem zjistil, dám se tam jet i každou neděli. Všechno by se dalo, jenom jedna drobnost. V neděli tam k vám z Vodňan určitě žádnej autobus nejezdí.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Jestli myslíš spojení mezi Křepicema a Vodňany ... tak to vůbec neřeš, jestli mi ten kyselej ksicht v tej hranatej plechovce nepojede, tak mi to vůbec vadit nebude ... *15* Budu prostě pěšky nebo řeknu mamce ať pro mě dojede ... *15*
  • xkostex

:(

lidi tak vam zejtra rano odjedu na tejden na slovensku bude se mi stejskat ale uz nehodlam cist ty vase diskuse!
    • vterinka

Re: :(

tak si to tam užij! :-))) ... jak nehodláš číst naše diskuse? ... tak si je nečti, když nechceš, ale chodit ut budeš ne?
      • puspuspusinka

Re: Re: :(

Koho by to bavilo každej den číst 15 stránek ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :(

ted se tu toho zas tolik nepopíše, a může přeskakovat
    • puspuspusinka

Re: :(

Samotnou mě tu necháš ... to umřu ... samotinká jen s Evičkou na icq ... bože ze mě bude nebožtík ... já se z ní zcvoknu ... *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: :(

nehrot to! :D stejně tu přes týden nebudeš, když ti chcípne ipod :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :(

Hele to mě asi neznáš ... já tu budu ... když tak něco koupím ségře aby mě sem pustila já si to umím zařídit a tátovo rozkazy občas šikovně očůrat ... *15* *15* Sem holt správnej čech ty si vždycky najdou nějakou tu cestičku ... *15* *15* *15* a navíc sám taťka mě učí že zákazy sou od toho aby se porušovaly a když mi něco zakáže tak to najendou neplatí ... tovíže joo ... *15* *15* sem holt dcera svýho otce má smůlu *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :(

ani nevis jak sem z toho nadsena ze tu nebudu a ze to nebudu moct cist
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :(

*15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :(

tak ok xDDDDDDDDDDDDD to sem zvědavá :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit