-
:o(
Na hodinu ti budu muset zmizet Míši. Ale teď vidim že už je 9. Takže se tu bohužel dneska už neukážu. *9*
Ahooj Míšo, miluju tě. *14* *14* Dobrou noc. *3* -
-
Re: :o(
Nee... *9* *9* *9* Jenže, já už nevím kdy se tu zase objevím, bojím se, že zítra už ne... *9* Snad to vyjde... Tak ahoooj ... *14* MILUJU TĚ *14*
-
-
Klavír ...
Pokud jde o klavír ... tak totálně miluju když hraje na klavír Avrilka ... to je prostě táák krásný ... no a potom ... co mě vážně dostane ... Robert Pattinson ... to je vážně skvelý klavírista ...
http://www.youtube.com/watch?v= -wPlwwSlyEw
a moje nejoblíbenější od něj ...
http://www.youtube.com/watch?v =zsGZR7HXj5U&feature=related
To je prostě ... na tuhle krásu nedám dopustit ... to je něco vážně krásnýho ... *14*
No nejsem já praštěná? *15* -
:o)
Míšo, posloucháš vážnou hudbu? když se tu začlo mluvit o těch "umělcích". -
-
Re: :o)
Ne, neposlouchám, ale když už bych jí měla slyšet, tak mám pár, kter´é mě zaujaly, turecký pochod od Mozarta, nebo Pro Elišku od Beethowena ... *14* Já nevím, nemám ráda vážnou hudbu, příde mi depresivní ... ale miluju hru na klavír ... klavír to je moje, jakmile začne někdo hrát na klavír jsem celá úplně mimo ... je to rpostě něco krásného, a když jdeme na koncert a hrajou tam tohle na klavír ti super klavíristi, tak je to vážně krása ... *4* -
-
Re: Re: :o)
Já to taky neposlouchám, přijde mi to prostě o ničem. Všechno je to podobný *15*
Ale co mi opravdu líbí je skladba "Air" od Bacha a Smetanova Vltava. Für Elise, to je známá klasika. To taky můžu. *3* -
-
Re: Re: Re: :o)
Mě stejně příde nejhezčí Turecký pochod na klavíru ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Zejtra se na to podívám, co to je. *3* *1*
-
-
-
-
-
Víte na co sem teď přišel. Že ten Míši styl textu, ne slova. Vypadají jako kombinace Leoše Mareše, Lucky Vondráčkový a Ewy Farný. Míša mně ale za tu Farnou zabije. *15* -
-
Farnou ještě přežiju ... já tě zabiju za něco jinýho ... za toho kreténa vypatlanýho Mareše... teď si to podělal ... jak tohle můžeš říct ... já se ti tu seru s písničkou pro tebe ... a ty mi řekneš že sem skomolenina Mareše ... *15* *15* *15* Ty di někam ... teď si mě naštval ... *15* *15* -
-
No ale fakt, zní to jako Mareš před zhruba deseti lety. *15* Ten jeho kožich vždycky smradlavej. *15* -
-
Hele ale teďka už fakt skoušíš co vydržím, ten jeho kožich mi nepřipomínej, ten sem mu měla už tenkrát narvat do prdele kreténovi ... jestli mě ještě budeš dráždit ... tak to zdrhnu ... *16* *16* *15* *15* a zůstaneš tu s Kačkou ... sááám ... -
-
No dobře Mareše necháme na pokoji.Když tě vytáčí jako bejka červená barva. *15*
Mimochodem Kačka už je v tahu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Je to debil. To se ví. Jak byl nalitej v tej Evropě 2 *15* A jako moderátor stojí za velký hovno, na ty jeho hlášky nebo rádoby vtípky neni nikdo zvědavej. *15* *15* -
No ... tak bych prostě zdrhla a ty bys byl tady sám nebo bys šel pryč ... to už je na tobě, ale já bych šla pryč !!! *15* Jo a jestli někoho fakt nenávidím a pije mi krev tak je to právě Mareš ... kretén namachrovanej ...
-
-
-
Úplně ho v tom slyšim. *15* -
-
Nech toho!
-
-
-
-
-
Umí z vás někdo poskládat hudbu k textu? Potřebuju poradit. *15* -
-
já to nebudu xDDDDDDD -
-
Já to nějak poskládám. Jako Smetana nebo Dvořák to vypadat sice nebude. *15* Ale podívám se do not k Avrilce. *3* -
-
Když ne Smetana a Dvořák co takle třeba Bach nebo Mozart ... *15* *15* *15* -
-
A co třeba Vivaldi, Fibich, Janáček nebo Chopin. *15* -
-
Jo ... Čopin je nejlepší ... zabijácká hláška ... *15* *15* "Obvykle bych Vám zahrála něco z výběru ehhh ... Čopina ... ale rozhodla jsem se pro vlastní skladbu" *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
No vidíš a to má být prý ta lehčí část ... *15* -
-
Lehké je to v tom případě když ten text ještě nemáš. *15* -
-
Já nevím ... já s tímhle po pravdě opravdu skušenosti nemám ... *15* skus Hnaču ta napsala knihu tak kdoví třeba ti pomůže s písní ... *14* *15* -
-
Hanka ta to nebude umět. Ta píše nějaký vědecký knihy. *15*
-
-
-
-
-
:-)
Asi začínám chápat Avril, co myslí tím, když říká, že zpívání a textaření se nedokáže vzdát, ono jde mnohem líp říct co máš na srdci písní nebo se o to aspoň pokusit v mém případě. Je to divný, ale tím textem sem vystihla něco, co bych asi na rovinu neřekla ... *7* -
-
Re: :-)
no vidíš :-)))
-
-
Nezdá se ti zvláštní
Nezdá se ti zvláštní
proč já a proč ty?
Nezdá se ti zvláštní
proč vlastně my?
Něco ti teď povím
co už dlouho vím.
Miluju Tě a chci Tě navždy mít,
vím, ale že ty mě nebudeš chtít.
Vím, že jsem jen kamarádka tvá
to, ale bolí, protože s tebou si připadám tak svá.
Ty si to boužel ještě nepochopil
a tak ptám se jestli
nezdá se ti zvláštní
že tě tu mám?
nezdá se ti zvláštní
že tě vždy volám?
nezdá se ti zvláštní
že nejsme spolu?
nezdá se ti zvláštní
že tě tak moc miluju?
Bože, to je kravina... *15* *15* *15* -
-
Re: Nezdá se ti zvláštní
Míšo, tohle mně úplně odrovnalo. *14* Je to moc hezký. Napsala si to, co si myslíš. Vím že je to o nás dvou, to moje bylo taky o tobě a o mně. *14* *14* Chci tě někdy vidět. Přijedu za tebou do Vodňan. *14* *14* -
-
Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Teď si odrovnal ty mě ... *15* Je to možná trapný, ale měla jsem takovou představu jak by to asi vypadalo kdybys přijel za mnou do Vodňan ... *15* Bože ... *15* A jo uhodl jsi ... myslela jsem při tom na tohle naše povídání a pak jsem si řekla, že skusím něco napsat no a tohle z toho vzniklo ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Proč bych tam nemohl přijet, jezdim všude možně, i mnohem dál. *1* Ale pravda, za někým sem ještě nejel. -
-
Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
No mohl a já budu jedině ráda ... bude fajn tě poznat osobně ... *14* a mluvit s tebou z očí do očí ... *14* Bude to zajímavý ... *14* Ale budu ráda ... už se těším ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Jo to je fakt to nejseš ... promiň ... *15* -
Blbej nejsem *15* Mám přece tvůj mobil, takže neni problém se domluvit. *3* *1* -
Hlavně dej včas vědět, abych náhodou nebyla úplně jinde na konci světa ... třeba v létě ... to bývám často někde jinde na konci světa ... většinou v Chorvatsku nebo Řecku *15* *15* -
Neslibuju že to bude v nejlbižší době. Protože prostě nemám čas. *9* Ale někdy si ho udělám. *3* *4* To jo.
-
-
-
-
-
náhodou! Mi se to moc líbí!! super! :-)) ♥ -
-
Ne, to mi nedělej ... tohle nemůže být hezký ... vždyť sem polospala, to sem napsala ve 2 hodiny ráno do iPodu ... celá rozespalá ale nemohla jsem usnout ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
A proč to vůbec píšeš? ještě ve dvě hodiny ráno. *1*
Ale věřím tomu, že nejlepší věci se dají napsat v tu nejméně vhodnou dobu. *1* -
-
Hele, já ležela se sluchátkama (Avril) v uších a nemohla jsem usnout a najednou sem si vzpoměla na psaní písniček a řekla jsem si, že bych něco mohla zítra zkusit jenže mě začaly napadat nápady a já sem si řekla že do rána to akorát tak zapomenu a začala ťukat do splašenýho iPodu *15* *15* *15* -
-
no vidíš! a vyplatilo se! :D
-
-
já ti nic nedělám! xDDDDDD .... jo M9šo, s tím souhlasím! :D
-
-
-
-
dyt je to hezký *3* -
-
děkuji *14*
-
-
-
Room
Zdravím lidičky :)... Mám na vás takovou prosbu. Dlouho jsem tu nebyla a vzpomínám si, že sem před nějakým časem nějaký fanda postnul odkaz na youtube, kde byla holčina a měla pokoj plnej všech možnejch věcí s Avril.... Natáčel to, myslim, její brácha a ona byla Avril i dost podobná... Jenže, já ten odkaz ztratila a nemůžu to video zaboha najít :(... Nemáte ten odkaz někdo??? Moc moc prosíím :) -
-
Re: Room
nn, nemám *9* -
-
Re: Re: Room
Škoda :(... No, nevadí. Zkusím ještě jednou propátrat youtube :)
-
-
-
Time Spent With You
It's four months ago
When I said let's go
To converse without dirty lies
I want to look in your blue eyes
Everyday is nice when we're together
I feel out of the blue much better
Today I can't be with you
You were lonely and almost cried
I always told you the truth
You're not cold as the morning dew
That's the why I Love you
I'm really glad for time spent with you
I would like to take you by the hand
Someday, someday I say
I first said I Love You on Saint Valentine's Day
I don't wanna wait for answer until to May, no
Sometimes you're not in the mood
But I've always understood
I want to show you romantic sunset
From this moment you won't be upset
Yesterday, I watched the sky
White clouds you remind me
i would like to take you by the hand
Someday, someday I say
Today I can't be with you
You were lonely and almost cried
I wrote this song to you
I would like to take you by the hand
Someday, someday I say
Someday, someday I say
Someday -
-
to je hezký *3* to je snad první anglický text kterej jsem nemusela dávat do google překladače *1* *1* -
-
Jo, to já taky nemusela ... *14* -
-
ale s mojí angličtinou je to docela rekord *1*
-
-
-
Teda Míšo, já smekám!! To je překrásné!!! Nechceš to nazpívat? :D -
-
Ještě zpívat, zrovná já? To už chceš po mne moc. *15*
Míša ti to zazpívá. *3* *14* s doprovodem na kytaru. -
-
V sobotu k tomu složim ještě noty. *3* *1* -
-
no wow!! .. tak to pošli Avril n nazpívání! xDDDDDDD
-
-
No to si věříš ... já zpívám asi jako vrata od chlíva ... *15* *15* *15*
-
-
-
Ááá ... bože to je překrásný Míšo ... tohle je vážně ... bože ... vážně děsně krásný ... *14* *14* *14* *14* *14* A te Valentýn tam ... yeahh ... *14* *14* *14* -
-
To sem moc rád že se ti to líbí. *3* *14* *14*
To je moje vrcholný dílo. Napsaný jako od Avrilky. *14*
A potom že je těžký složit nějakou písničku, řikal sem že to taky zkusim. *1*
Hned to vylepšilo náladu i mně. *3* -
-
No, ty seš prostě génius, já bych něco takovýho prostě nesložila ani kdybych se na hlavu stavěla a vlasy si trhala ... prostě nenapsala ... *15* Abych pravdu řekla něco jsem skoušela včera večer, ale nic z toho nevzniklo ... *15* prostě moje kravina ... *9* -
-
S tou tvojí sebekritikou si budeš myslet že je to kravina pořád. To budeš muset holt nějak překonat. *15*
Každej umí vymyslet něco pěknýho. *3* -
-
to je fakt ... ale občas si to poslechni i když je to děs ... chemie ... totální kravina *15* *15* *15* -
Neřikej že ty tvoje texty jsou horší než od Xindla X, to jsou teprve sračky. *15* *15* -
Fajn. Tak já vám to sem dám. Ale nechci slyšet žádný kecy že sem citově labilní pako. Protože ta písnička zní jako když jsem. *15*
-
-
Míši asi tak :D:D:D ... ale co ty víš! třeba to vůbec není hovadina! ;-) -
-
Boužel je, nemá to ani hlavu ani patu ... *9* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Bože to je kráva ... ááá ... nenávidím takové lidi ... doufám že jí to dělá dobře ... náně vypatlaný ... *8* Jsem totálně naštvaná ... nejradši bych jí nakopala někam ... *16* Kačenko, vykašli se na ní je to pipina ... neskutečná ... *16* *9* -
-
Re: ...
Já taky nenávidím takové lidí!! Však sme ji napsala zprávu!! A smazala! a je klid! -
-
Re: Re: ...
Já bych na to nereagoval vůbec. Ještě se srát s drzejma lidma. *3* *13* -
-
Re: Re: Re: ...
no tohle jsme ji napsat musela!!! at si o sobě zas tolik nemyslí! pi*a jedna! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To se mi to píše, že bych na to nereagoval. *1* Skutečnost by byla určitě jiná. Když mně totiž někdo takhle přivede do varu, tak umim bejt taky sprostej. *5* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
No to já taky, ale mírnila jsem se :D:D:D ... že je pi*a sem ji nenapsala, ale jestli mi odepíše a vytočí mě totálně, tak nevím! :D
-
-
-
-
-
Re: ...
Já mám z vás úplnej guláš. Vůbec nevim vo co gou. *15* -
-
Re: Re: ...
Kátě nějaká vypatlaná kráva s prominutím ale sem nasraná, napsala na FB úplně hnusný kraviny, jenom aby jí zdeptala a trápila ... *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: ...
Ať si z toho nic nedělá *3* Za chvilku sem hodim tu pohádku, co to vlastně melu. Pohádku, teda písničku sem chtěl říct. To vám snad zlepší náladu. *14* *3* -
-
jůůů už jdu na tu tvou písen! ♥ ... Míšo mě taky, ale nic si z toho nedělej! :-* Já ji už raději neřeším! ;-) -
Jo hoď sem tu pohádkovou písničku, ať si spravím náladu ... protože tohle já dobře znám a hrozně mě mrzí, když tohle lidi dělají ... je mi to prostě líto a mrzí mě to ... *9* *13*
-
-
-
-