Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je výborná

Já Báře fandím. Viděl jsem ji hrát v divadle a bylo to bezva.
    • Re: Je výborná

Já také souhlasím.
  • Bára je SUPER!!!

Já mám Báru moc a moc ráda a strašně jí fandim!!!
  • Šípková Růženka a Příkopy

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli nevíte kde bych sehnala na netu seriály Šípková Růženka a Příkopy? Chtěla bych s epodívat na Báru,jak tam hrála..Díky :-)
  • Dobrý den.Nevim,kam jinam bych to pro vaší maminku mohla napsat.Je to výňatek z článku Mrtví lékaři nelžou (1)
    25.08.09 Dr. Joe Wallach "Další mýt se týká Alzheimerovy nemoci. Přestože před padesáti lety byla Alzheimerova nemoc u lidí neznámá, trpí dnes touto nemocí každý druhý Američan ve věku nad 70 let. Za doby mých studií veterinářství jsem se učil, že je možno tuto nemoc u vepřů vyléčit zvýšenými dávkami vitamínu E spolu s rostlinným olejem. V červenci roku 1992 publikovala kalifornská universita v San Diegu zprávu, kde se mimo jiné uvádí, že vliv Alzheimerovy nemoci u lidí je možno zmírnit zvýšenými dávkami vitamínu E.
  • Člověk jako čloěk

Možná že je Bára protekční-aspoň televize nepřijde o nadanou herečku, možná má nehezkou pleť a žluté zuby-aspoň to dokazuje to, že ne všechny slavné celebrity musí být krásné. Tím nechci říct, že je Bára škaredá. U každého člověka musíte hledat osobní kouzlo, které vás zaujme a už nepustí. Moje kamarádka má oblečej samý pupínek a fixní rovnátka-proč se ji nikdo neposmívá, že je hnusná? Protože není slavná celebrita? Ano. Všichni ví, že by se dozvěděla, jak ji všichni kvůli tomu pomlouvají, proto jsou zticha. Ale když čloěk ví, že se to nedozví, budou to šířit po celém světě a je jim to jedno. Vyjadřujte svůj názor, ale ne tak, aby to někoho zranilo. Jak by se to líbilo vám?
  • vercaaliza

TýTý Bára ano vyhraješ seš nej!!!!!

Ahoj lidi Bára to TýTý musí vyhrát poslala jse jíé taky hlasy tak mi zbejvá už jen doufat nefandim nikomu jinýmu jenom jí takže držim palce Barunce... *14* *14* *14* *14*
  • Ordinace

Tak to už začalo, tedy spíše pokračuje! *14*
    • Re: Ordinace

jojo, taky mám z toho radost *14*
  • jejky,moc se omlouvám-popletlajsem nemoci-juj,to se stydím. Ale i tak,možná je pomoc v oblasti doplnění některých chybějících látek v těle
  • millagros115

Bára je skvělá

Bára je skvělá herečka nechápu, proč se tady do ní všichni navážejí. Jetsli se vám nelíbí, tak sem nelezte a je to hotový.... *4* Bára je bombastická,. svý práci rozumí a to je to, co z ní dělá ženskou na svým místě zdar a zdravím všechny fans *4*
    • jansovka

Re: Bára je skvělá

Asi tak, naprosto souhlasim, tyhle stránky by měli bejt pro lidi co maj Báru rádi. Tak ať sem ten zbytek neleze. Vaše názory nikohoho nezajímaj, a přestaňte tu tvrdit že je Bára protekční. Mám pocit že tomu vůbec nikdo nerozumí. takovou kravinu totiž nemůže napsat nikdo jinej. tak dejte pokoj. Bára je prostě NEJvíc SUPER. *3* nazdar
  • Baruška je nej

*14* Bara je hrozdne sympaticka *4* a uplne normalni tak nwm co proti ni mate kdys se vam nelibi tak to je vas problem a ste stim trapni ze ji porad urazite *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší