-
Zorka? nebo Dorka?
Nazdárek,měl jsem to štěstí, že jsem viděl v divadle pohádku, kde hrála Bára Seidlová.
Bylo to představení pro děti, náhodou jsem se tam vyskytl a dost dobře jsem se bavil.
Jsem se chtěl zeptat, Báro, hrála jsi Zorku? anebo Dorku? Snad odpovíš dřív než za rok. Ahoj. -
naj herecka je seidlova napi.. lostdaikatan@azet.sk
je pekna a dobra -
pozdrav fanouškům
zdravím všechny fanoušky Báry a hlavně členy fanklubu ... víte někdo, kdy má Bára další představení se svým divadlem?
jinak můžu doporučit velmi dobrou divadelní hru Dámský krejčí - Činoherní klub v Praze ... Báře to tam moc sluší *4* -
Jsem tak trosku v oblacich
Nejkrasnejsi oci na svete. Nejkrasnejsi a nejatraktyvnejsi ceska herecka soucasnosti. Dneska jsem o ni myslel cely den v praci. Jeste 4 dni tomu jsem ani neznal tve jmeno a nevedel o tobe. Ziju v Chicagu a divam se na Ceskou televizi pres internet. Cely weekend jsem prosedel doma a sledoval serialy Misto nahore a Misto v zivote. A jeste Kdyz chcipne pes. Jsi moje tajna laska. Jo a v tom filmu Misto v zivote mi bylo trochu lito Ondry Vetcheho. Vyborny herec. Klobouk dolu pro nej tez. Ajoj *4* -
GOOD HOLKA
Ahojky Baruuunko posles mi prosim tvuj email nebo ICQ nebo jaky koliv kontakt prosiiiiim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim moc prosiiiiiiiiiim.Predem dekuji *14* -
Všechno nejlepší ke kristovým rokům.
-
martini
ahoj barčo.
piješ martini?pokud jo,tak jsem se strefil.
dobrý kino art.
měj se pěkně adam -
Mikulov??
Pokud vim, v Mikulově žádná porodnice není, leda že by Barunčina maminka rodila doma :-) Místo narození má být určitě Břeclav. -
-
Re: Mikulov??
Barbora Seidlová se narodila 23. 5. 1981 v jihomoravském městě Břeclavi a vyrůstala v nedalekém Mikulově. Vystudovala činoherní herectví na brněnské konzervatoři a poté i pražskou DAMU. Již v patnácti letech ji obsadil režisér Karel Smyczek do svého pohádkového filmu "Lotrando a Zubejda" (1997). Bára si tam zahrála hlavní roli princezny Zubejdy. Ve stejném roce také natočila inscenaci Romeo, Julie a tma, ve které si zahrála Ester. Během studií na FAMU účinkovala i v několika studentských filmech.
Svou divadelní kariéru začala v Divadle Bolka Polívky v Brně
(hra Nebe?), hostovala ale i v hrách v jihlavském divadle Na kopečku, v Činoherním klubu v Praze
(hra Dámský krejčí), Divadle na zábradlí (hra Plyš), Městském divadle Brno (Romeo a Julie-role Julie), v brněnské Redutě a Divadle komedie.
V seriálu se poprvé a naposled objevila v seriálu České
televize s názvem "Místo nahoře" (2003). V jedné z hlavních rolí tu Bára ztvárnila dospívající Martinu Lukešovou (dceru Vl. Táborského a S.Stašové). Po natočení dalších dílů seriálu (už na TV
Nova) s názvem "Místo v životě" se dobrovolně vzdala kariéry seriálové herečky. O
rok později si zahrála hlavní roli ve filmu Bolero (postavu Mariky Čihanové) a objevila se jako Tereza v teenagerské komedii "Snowboarďáci".
V roce 2005 se vzdala i kariéry filmové herečky a rozhodla se dál pracovat jen na divadelní scéně, kde má podle svých slov více volnosti. Momentálně je Bára herečkou na volné noze, nejčastěji je možno ji vidět v brněnském Divadle Bolka Polívky.
TADY TO JE HNED NA ZAČÁTKU *3*
-
-
K Báře
Jako divák ČT a dalších programů jsem ve městě u nás Báru poznala, ale musím říci, že když na pohled vypadá přijemně tak příjemná rozhodně není. Takový podpis by mohla dát, ale ona, že nedá...Nevím, je to takový divný přístup... -
HHHHHHHHHUUUUUUUUUUUSSSSSTTTTTTTTÝ ÝÝÝÝÝ
báru mám nejradši
z celejch OSOBNOSTÍ
je GOOOOOOOOOOOODDDDDD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*