Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zorka? nebo Dorka?

Nazdárek,měl jsem to štěstí, že jsem viděl v divadle pohádku, kde hrála Bára Seidlová.
    Bylo to představení pro děti, náhodou jsem se tam vyskytl a dost dobře jsem se bavil.
    Jsem se chtěl zeptat, Báro, hrála jsi Zorku? anebo Dorku? Snad odpovíš dřív než za rok. Ahoj.
  • naj herecka je seidlova napi.. lostdaikatan@azet.sk

je pekna a dobra
  • pozdrav fanouškům

zdravím všechny fanoušky Báry a hlavně členy fanklubu ... víte někdo, kdy má Bára další představení se svým divadlem?
    jinak můžu doporučit velmi dobrou divadelní hru Dámský krejčí - Činoherní klub v Praze ... Báře to tam moc sluší *4*
  • Jsem tak trosku v oblacich

Nejkrasnejsi oci na svete. Nejkrasnejsi a nejatraktyvnejsi ceska herecka soucasnosti. Dneska jsem o ni myslel cely den v praci. Jeste 4 dni tomu jsem ani neznal tve jmeno a nevedel o tobe. Ziju v Chicagu a divam se na Ceskou televizi pres internet. Cely weekend jsem prosedel doma a sledoval serialy Misto nahore a Misto v zivote. A jeste Kdyz chcipne pes. Jsi moje tajna laska. Jo a v tom filmu Misto v zivote mi bylo trochu lito Ondry Vetcheho. Vyborny herec. Klobouk dolu pro nej tez. Ajoj *4*
  • GOOD HOLKA

Ahojky Baruuunko posles mi prosim tvuj email nebo ICQ nebo jaky koliv kontakt prosiiiiim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim moc prosiiiiiiiiiim.Predem dekuji *14*
  • Všechno nejlepší ke kristovým rokům.
  • martini

ahoj barčo.
    piješ martini?pokud jo,tak jsem se strefil.
    dobrý kino art.
    měj se pěkně adam
  • Mikulov??

Pokud vim, v Mikulově žádná porodnice není, leda že by Barunčina maminka rodila doma :-) Místo narození má být určitě Břeclav.
    • Re: Mikulov??

Barbora Seidlová se narodila 23. 5. 1981 v jihomoravském městě Břeclavi a vyrůstala v nedalekém Mikulově. Vystudovala činoherní herectví na brněnské konzervatoři a poté i pražskou DAMU. Již v patnácti letech ji obsadil režisér Karel Smyczek do svého pohádkového filmu "Lotrando a Zubejda" (1997). Bára si tam zahrála hlavní roli princezny Zubejdy. Ve stejném roce také natočila inscenaci Romeo, Julie a tma, ve které si zahrála Ester. Během studií na FAMU účinkovala i v několika studentských filmech.

Svou divadelní kariéru začala v Divadle Bolka Polívky v Brně
      (hra Nebe?), hostovala ale i v hrách v jihlavském divadle Na kopečku, v Činoherním klubu v Praze
      (hra Dámský krejčí), Divadle na zábradlí (hra Plyš), Městském divadle Brno (Romeo a Julie-role Julie), v brněnské Redutě a Divadle komedie.

V seriálu se poprvé a naposled objevila v seriálu České
      televize s názvem "Místo nahoře" (2003). V jedné z hlavních rolí tu Bára ztvárnila dospívající Martinu Lukešovou (dceru Vl. Táborského a S.Stašové). Po natočení dalších dílů seriálu (už na TV
      Nova) s názvem "Místo v životě" se dobrovolně vzdala kariéry seriálové herečky. O
      rok později si zahrála hlavní roli ve filmu Bolero (postavu Mariky Čihanové) a objevila se jako Tereza v teenagerské komedii "Snowboarďáci".

V roce 2005 se vzdala i kariéry filmové herečky a rozhodla se dál pracovat jen na divadelní scéně, kde má podle svých slov více volnosti. Momentálně je Bára herečkou na volné noze, nejčastěji je možno ji vidět v brněnském Divadle Bolka Polívky.
      TADY TO JE HNED NA ZAČÁTKU *3*
  • K Báře

Jako divák ČT a dalších programů jsem ve městě u nás Báru poznala, ale musím říci, že když na pohled vypadá přijemně tak příjemná rozhodně není. Takový podpis by mohla dát, ale ona, že nedá...Nevím, je to takový divný přístup...
  • m.j.

HHHHHHHHHUUUUUUUUUUUSSSSSTTTTTTTTÝ ÝÝÝÝÝ

báru mám nejradši

z celejch OSOBNOSTÍ

je GOOOOOOOOOOOODDDDDD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit