Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já netrpím žádnými komplexy,narozdíl od tebe.ČAU!
  • Pro ,,údajnou\" Braboru Seidlovou

Myslím si,že nejseš Barbora Seidlová,jen sis dala takovou přezdívku(tady nikdo není tak blbej,všichni to poznají,že to není dooprvská Bára Seidlová!!!
  • hehe jestli si to ty Barborko tak te moc zdravim jestli je to nekdo jinej tak se tes az si zjistim tvoji IP adresu ! You will be burn in fire of rightness !
  • Všechno nejlepší ke třítuctovejm narozkám!
  • *3* *9* *5*
  • pozdrav

tady to zije :) Sami inteligentni fandove :) Cas od casu se sem mrknu tak sem si dneska rek ze sem i neco pisnu ... nechtel by ten kdo ma tydle stranky na starosti sem hodit trosku vic fotek slecny Bary ? :) Takova pekna holka ... to je skoda na fotkach setrit *1* Mno nic, se tu mejte flameri se zase nekdy ukazu :) BTW: email mi Bara asi neda co ? *3*
  • Question for Bára

Zdravím Tě Báro!Vždy,když Tě vidím v TV,tak mě to potěší,v hantýrce řečeno"ohřeju si oko".Chci se Tě zeptat,ve kterém divadle v Praze hraješ,ve které hře a kterou mi eventuálně doporučíš ke zhlídnutí.Jinak Ti přeji hodně vydařených rolí v divadle i ve filmu a spokojenost v osobním životě. P.S.Preferuji ruskou klasiku. *5*
  • ahojda Báro,jsi mi velice sympatická a moc rád bych dostal šanci tě lépe poznat.Budu moc rád za každou odpověď.Díky Martin
  • email

Ahoj baru posles mi tvuj email prosim???
  • Bára v Olympii Brno

Ahojky Báro,v neděli 18.2. si měla autogramiadu k filmu Maharal-Tajemství talismanu,několikrát jsme se na sebe usmáli,asi nebudeš vědět,usmívala si se skoro pořád a moc hezky,tak jsem si řekl,že tě zkusím nějak kontaktovat,kdyby si tohle nahodou četla,tak mi napiš na mail,jestli budeš chtít,rád tě poznám. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit