-
barbora
je to super holka. vypadá pěkně a myslim si, že z těch holek co hráli ve snowboardácích je nejhezčí. šel bych do ní. -
laska
BARBORA JE SUPER NIELEN VO FILME VYZERA FANTASTICKY HADAM ZE JE AJ MUDRA FILM SA JEJ VYDARIL TAK PRAJEM VSETKA DOBRE JE SETRASNE SEXY AK BY SOM JU STRETOL HNED BY SOM JU NIEKDE POZVAL.....LLLUUUBBBIIIMMM TTTAAA!!!!!! -
hádej, kdo jsem ???
Barčo, jestli uhodneš, tak odepiš :-))) -
Intimní dotaz
Ahoj Baruško. Mám takový trochu intimnější dotaz. Prdíš a grgáš před svým přítelem. Ahojky Plynař. -
Pamatuješ?
Ahoj Báro, na začátku roku ses představila s divadlem Malé hry v Jeseníku.Na závěr ses dceři podepsala.Jen letmo jsem ti řekl, že je moc pěkné, to co děláte pro děti.Jen tak dál.Jseš skvělá mladá herečka.A tak jak nám postupně odcházejí herecké hvězdy do div.nebe, přicházejí nové.Ty si jednou z nich, díky moc.Jestli budeš mít chviličku čas, byl bych poctěn tvou odpovědí.Ahoj Roman -
jen pro báru
Ahoj báro, už několikrát jsem ti psal a žádal o nějaký kontakt na tebe. Jsem tvůj velký fanoušek a byl bych šťastný, kdybych získal tvou podepsanou fotografii. Vím, že takových vzkazů dostáváš desítky, ale pokud budeš mít čas, tak prosím odepiš. Děkuji moc. -
???
ahoj.zajímalo by mě,jak jsi točila v Boleru tu scénu znásilnění, jeslti jsi měla kalhotky nebo jsi byla vyholená.jsi super kočka... -
???
!?!?!?!?!?!?!?!?!?! -
jen pro Báru
Ahoj Báro. Dnes jsem dostal Tvůj dopis a fotku. Udělal mi moc velkou radost. Mockrát děkuji. Do Brna se za tebou do divadla určitě přijedu podívat a konečně pokecáme. Měj se krásně a přeji mnoho úspěchů v práci i v osobním životě.Krásné vánoce a na silvestra to moc nepřežeň. Ahoj -
4princess
ahojky,musím ti napsat asi hodinu hledám jak tě najít.musíš to mít krutý.ale zpátky,sedím s rodinkou na vánoce a tys byla na nějakým tom kanálu v diskusi,hlásím mamce,to je pinceznička.mamča hlásí,ona je hrozně,ale hrozně maličká,já s ní jela do Prahy v autobuse,nezdálo se mi to a mamča ona je asi jak tvoje sestra(168)načež sestra vybuchla,že ani ona ani ty nejste maličký,hádka,malá italská rodinka.tak to vidíš,někde je to rybí kost a někde se stačí rafnout kvůli tvé výšce,ale nakonec jsme se nasmáli až mi tekly slzysmíchu.měj se božsky,bud sama sebou a pořád se usmívej jak jsme zvyklí.zkus napsat,teda jestli napíšeš tak...peace..michael...brno