Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KOTĚ
  • dodatek...=0)

Kdyby jsi přecejen náhoudou chtěla napsat(spíš asi ne)tak na adresu marasama@seznam.cz
  • fotka

Ahoj Barčo, moc a moc bych tě chtěla poprosit jestli by si mi nemohla poslat fotku s podpisem. Moc děkuju, přeju ti moc moc úspěchů a ať natáčíš furt tak super filmy a seriály jako teď, tak moc předem děkuju. Pá
  • Ahoj Báro. My už se známe. Jen sem chtěl pozdravit.
  • Pre Barboru

To je naozaj hrozne.Vsetci tu hodnotia Tvoju karieru, vyznavaju Ti lasku alebo Ta pozyvaju na snowboardove rande -(co nemusí byt zle).Ja som sa sem nalogoval, bo som chcel zistit nieco viac o Tebe.Herecke ktoru som uz dlhsie registroval v niekolkych filmoch a serialoch.A poviem Ti, ze som prijemne prekvapeny.Konecne nevidim v ceskom filme stale rovnakych hercov.Napr.Snowbordaci su svetlým prikladom. A este nieco si neodpustim: ak sa podobas na mamu tak jej povedz ze je "moc hezka".
  • krava a je strasne namyslena

krava a je strasne namyslena
    • Re: krava a je strasne namyslena

To jí tak strašně závidíš?, že ji tu tak "srabsky" urážíš?, když už něco takového říkáš, tak řekni, proč by měla být to, cos o ní napsal. Nejspíš jsi nějaký chudinka.
      A pokud se s tebou například někde nebavila, tak pochop, proč by měla. *13*
      • Dost dobrá herečka

Myslím, že v tom co Barbora Seidlová dělá, je perfektní, a bude ještě lepší.
  • hezká

Hezká, hezká, hezká a navíc příjemná, inteligentní, kultivovaná, vzdělaná ... Je to vražedná kombinace a budeš mít v životě asi problémy se závistí žen a žárlivostí mužů. Přeji ti hodně úspěchů v práci i osobním životě a buď pořád tak krásná a okouzlující - díky.
  • pro barborku

Barborka je podobná mé kamarádce ze střední školy.
  • Mám tě rád

Si krásná!Mám tě na ploše. Napiš mi e- majl na ld.cibula@seznam.cz ahoj
  • Bára

Bára je dobrá herečka jak ve Snowboarďácích tak v místu nahoře a v Lotrandu a Zubejda Je to prostě dobrá herečka narozdíl od nějakých pidihvězdiček jako je Jirka Mádl a tak dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší