-
Bára je opravdu užasná! Umí skvěle jezdit,a nedělají to jenom peníze.Nejde jen o ně.Zamyslete se Vy,co tu kritizujete Báru jen pro to,že jí závidíte !
www.barca-tomanova.blog.cz
www.equestrian-life.blog.cz *4* -
Hezoučké narozeninky, Baruš! :-)
Opožděně Barče Vše nejlepší!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Já jí prostě miluju!! Chtěla jsem jí to dáta vědět na těchto stránečkách http://www.prostemulluju.cz
ale moc mi to nejde. Nevíte jak jí tam můžu přidat i s fotkou? Dík *3* *3* *3* -
...
Musíte ale uznat, že kdyby neměla prachy tak by se tak daleko nikdy nedostala. -
-
Re: ...
Samozřejmě, ani Aleš Opatrný by se daleko nedostal, ani Zuzana Zelinková, protože kdyby neměli prachy, neměli by koně, a bez koně se parkury jezdí docela blbě. :D -
A pořád se tu děti budete hádat? *1* *1* *1* ach jo -
no a co ?? vsichni lidi na vrcholu jakehokoli sportu musi mit zazemi aby to nekam dotahli ja si zase myslim ze ty i kdyby si mela prachy tak to zdaleka nedotahnes tak jako bara !! -
-
Re: Re: ...
Kdybych měla dobrýho drahého koně kterého nemám tak bych to dokázala taky protože jezdit umim. -
-
Re: Re: Re: ...
To jsou trochu silná slova, ne? Nikdo o sobě nemůže říct, že umí jezdit, protože pořád se učí něco nového. Zřejmě si až moc věříš.
-
-
-
přesně tak,je to jen zásluhou jejich bohatých rodičů..kdyby moji rodiče měli peníze na to,aby mi splnili můj sen,tak bych koně vlastního už také dávno měla.
-
-
Bara
Teda nevím nevím, že by se i takový expert jako je pan Pecháček nechal obalamutit a vzal do Istanbulu holku, která neumí jezdit a má jen dobré koně? Zamyslete se trošku nad tím, co tady vypouštíte z klávesnice... 99% z vás by s jejími koňmi nepřelezli ani L-ko. Nejsem žádná Bařina obdivovatelka, viděla jsem ji jezdit když začínala s Colomanem třeba na MČR ve Frenštátě a žádná sláva to nebyla, ale je vidět, že holka na sobě maká a používá hlavu, což se rozhodně nedá říct o všech. *3* -
-
Re: Bara
hele ty chytrolíne !!! ty asi o koních moc nevíš, že?! protože bys jinak tohle nepsala. ty si jako myslíš že kdyby nic neuměla taky by byla jedna z nejlepších parkurovích jezdkin a že by vyhrávala i v zahraničí, jo koně má suproví ale myslíš si že to ti koně odskáčou sami , nebo co?! tak nejdřív použíj hlavu než něco napíšeš, ju !!!! *8* *8* *16* -
Re: Bara
Jo?? Kdyby Careful nebyl fit, tak by Bára nikam nejela :) takže to asi hodně záviselo na jejich koní. -
-
Re: Re: Bara
fakt??????tak natoho koně vylrz ty a předveď se machře..... a pak můžeš začít soudit *4*
-
-
-
Ahojky, po dlouhé době jsem se sem opět podívala a nic moc se tu nezměnilo .Jenom už dávno nestuduju na střední ale už na UNYP.Tak to prosím změňte.Před týdnem jsem přijela z Valencie a teď budu v Německu.Koníci jsou super hlavně Fulíček je prostě boreček :-D
Tak ahoj :-D -
Ahoj všichni, mám nový ask.fm.Tak sem mi můžete psát všechny otázky http://ask.fm/barca1tomanova *3*
-
Ahoj Baru. Chci se tě zeptat mám svojí kobylku je mi deset a chci závodit jako ty. Jakou stáj nebo jc by jsi mi doporučila jezdím od mala ale jako na licenci to není a mohla bych licenci dělat na mojí kobylce která je Hucul třeba ve 13 letech a pak na ní závodit?
-
Čauky lidičky, melete o penězích , ono kdyby Barča neuměla jezdit, jako že jezdí perfektně, tak by zkazila i dobrého koně.On se dá pořídit koník i za slušnou cenu. Koupit mladého, čtyřletého s dobrým původem a udělat si ho.Vím o čem mluvím.koupil jsem dceři mlaďase, občas na ni dohlédne trenér a dnes s ním už jezdí ,,S''. Občas se ji podaří porazit naše špičkové jezdce.Má 70% čistých parkurů.Všichni by jste chtěli pod zadek to nej. a vyhrávat
-
Ahoj, Baro jseš skvělá jezdkyně chtělal bych ti dát mnoho otázek ale nevím kde začít:-).Mam taky koně má 4 roky je to poník-WPB je to taky skokan baví ho to ale ještě jsme se nikde nedostali jenom tady poblíš minulý rok jseme byli 2 ale tet už 6.Naštvalo mě to že napsali pony parkur a byli tam velcí koně:-(. Chtěla bych se stebou seznámit :-)kdybys chtěla tak mi napiš na email.d.sikorka@email.cz Ahoj *3*
-
-
Ahoj, poníci jsou super.Nic si z toho nedělej parkurů ještě bude.Bára *3*
-
-
fotky
Ahojky všichni, prosím vás, když jste sem nahráli ty fotky, kdy se vám tu pak zobrazily? Já jsem je sem nahrála už v sobotu a ještě pořád tu nejsou... *7* -
-
Re: fotky
Mě se to tu hend objeviloo -
-
Re: Re: fotky
tak to máš dobrý....já mam asi 200 fotek Báry z různejch závodů a nechce mi to sem dát ani jednu.... *10* -
-
Re: Re: Re: fotky
narciku prosím poslala by si my na email nějaké barči fotky .můj email BajaBockova@seznam.cz *14* děkuju moc -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
*1* koukni se na baratomanova.blog.cz, je to tady i v odkazech. tam je fotek ještě víc, než já vůbec mám- a pořád přibývají *3*
-
-
-
-