-
beztak je to nej borec ze vsech
-
Brandon:-*
Skvělý herec,krásný chlap,úžasný člověk...Škoda,že těch titulů na svém kontu nemohl mít více *9* ale přesto je SKVĚLÝ!!! -
koukam na vranu
koukame na vranu tak jsme se sli sem podivat a je nam ho strasne lito doufame ze ten kdo ho zabil tak si to odpokal *13* -
-
Re: koukam na vranu
Byla to nehoda. Zastřelil ho Fan Boy (Michael Massee). Nikdy nebyl obviněn. Vlastně ani nebylo proč. Ale je to obrovská škoda, Brendon byl vinikající herec.
-
-
Brandon
Brandon umřel když mi byly dva roky, škoda, že zemřel byl to nadanej herec a mohl být ještě lepší -
vsimla jsem si že by před dvěma dny oslavil 47 narozeniny doufam že nejsem jedina ktera si vzpoměla pozdě ale přece
-
Videl som jeden dokument,o Bruce Lee kde ukazovali na konci Brandona a to jeho záhadné úmrtie. Bolo to v českom dabingu, kde vravel že v akom filme Brandon zahynul,a bolo tam jasne povedané že to bol film Dav o Vrane tam nepadlo ani jediné slovo a ani žiadne zábery z filmu Vrana. čo bolo aj mne zvláštne, že prečo by to potom zvalili, na Michaela Masse teda Funboya, čo by bolo dosť od veci. Jedine ak si zahral aj v tom filme Dav a tam sa to stalo. Možno že Brandon točil súčasne dva filmy zároven aj ten Dav v ktorom zahynul, a potom sa už dotočila iba Vrana s iným hercom, dvojníkom.
-
Nikdo nikdy nepřekoná jeho otce Bruce. Byl to ojedinělý talent na světě.
-
-
nikdo se nesnažil
nikdo se o to podle mě ani nesnažil - myslím překonat Bruce. Je logické, že jeho syn jen pokračoval v tom, k čemu ho Bruce od mala vedl...
-
-
Brandon vs Bruce
Proč je pořád porovnáváte? Ok, Bruce byl skvělý, asi jeden z nejlepších, proto ty dva srovnávat je dost nefér... *16* *13* -
Immortel
I když zemřel,tak ho budu brát za nesmrtelného. -
Shadows
Ten kdo zabil Brandona,musí být jednou také zabit. Ten vrah musí pykat za to,připravil svět o tak skvělého člověka,jako byl Brandon. *16* -
-
Re: Shadows
Ty asi nejsi normální když přeješ smrt člověku který dostal do ruky rekvizitu a prostě dělal svou práci.Může za to ten kdo jí ostře nabil.Víš jak se musí cítit.... -
-
Re: Re: Shadows
on přece nenapsal,že přeje smrt člověku,který na Brandona vystřelil, nýbrž tomu,kdo jej zabil (tedy tomu,kdo to připravil vraždu),protože jen ten musí být považován za viníka!
-
-