-
halo halo lidičky.. chtěla jsem se zeptat, zda jste už někdo sehnal tu zmiňovanou hudbu z filmu Až se rozzlobíme, budeme zlí? Jak zpívá Bud Spencer v tom sboru.. Děkuji předem. *3*
-
Bud Spencer
Všechno nejlepší -
Filmy
Ahojky, nemáte někdo nějaký filmy s Hillem a Spencerem?? Pár jich mám a scháním další. Předem díky za nabídky :-) *4* -
Bud Spencer
Carlo Pedersoli je vemi dobrz herec take filmi ake on zahral take nik nezahral a ani nezahraje ale narodky má 31.10 a nie 21 -
-
Re: Bud Spencer
pravda ale je ze se narodil opravdu 21.10 1929.dukaz na youtube.com Bud Spencer Documentumfilm.Tam je videt jeho obcanka a rodne jmeno Carlo Pedersoli a to je nejverohodnejsi nez se vsude pise
-
-
Bud se narodil 21.10.1929 nikoliv 31.10.jak se všude udává.měl jsem to štěstí se s ním osobně setkat a potvrdil mi tento datum.příjemný chlapík,byl to můj sen už od dětstvý se s Budem setkat.na pracovní návštěvě v Římě jsem měl tu kliku že byl zrovna doma.sice jen asi 10minut ale setkání to bylo užasné a poděkování mému kamarádovi který pochází z Říma.mimochodem na některých videií na youtube je jeho občanka a taktéž tam stojí datum 21.10.zdarec
-
Bud Spencer,je pro mě velmi dobrý herec.Nejvíc se mi líbí ve filmech Když se rozlobíme,budeme zlý,Sudá a lichá,Bananový Joe,Jdi na to!! atd.
-
Bud Spencer a Terence Hill jsou ESA!!!
5th element, Underword a filmi s terencem hillem a bud spencrem považuju za nejchytlavětjší pod sluncem, jo a že by se budova povaha zakládala na mlácení a tupém zírání, nebo co to píšete kekonci v životopisu - je to možné, ale celkově jsou to klasiky a dohromady to dává úžasné filmy!!!!!! Odpovědi prosím na mail -
pak je film sherif a mimozemstan ten uz taky nikde dlouho nedavali
-
ahoy hele nasla by se naka kruda duse ktera by byla ochotna poslat mi seznam vsech filmu co natocili bud spencer a terence hill ??? jestli nekdo takovej najde tak fakt diky moc,predem diky cao :-) ( zbyneksvehla@seznam.cz ) *3*
-
hudba
hojte nemate nekdo hubdu k filmum s budem a terencem? nemuzu ji nikde najit, nejlepsi je jestli se rozlobime ........ Jak zpivaji v tom orchestru, a paganini je chce killnout, umiram smichy pri tom *1* *1* *15*