-
hudba z NARNIE
.....Dobrý den,PROSÍM,nevíte kde by se dala stáhnout na netu ta skvělá hudba z filmu NARNIE??? nebo nějaká jiná možnost poslechu této hudby.......prosím poradte.At se vám dařííí,zdraví Martin *4* -
Mrkněte se na dvavytecnicispencerahill.sweb.cz najdete tam různé věci, i píseň z filmu Jestli se rozzlobíme..... *1*
-
Videa
Na http://www.ashokagang.wz.cz/ najdete seriál "Ashoka Spencer", který je silně inspirován filmy s Budem Spencerem.... (doporučuji 2. a hlavně 4. díl...) *3* -
Autogram!
právě jsem byla na jedné stránce kde byla napsaná adresa Budova i Terencova. jestli byste nekdo chtel pozadat nektereho z nich o autogram napiste mi na mail a ja vam poslu adresu i jak muzete o autogram pozadat-ucim se totiz italsky... :)) *4* -
Bud Spencer bol moj prvy herecky idol, vzdy som ho uznaval a budem ho uznavat, nech si ti filmovi kritici hovoria co chcu.
-
-
Re:
je to moc dobrý herec
-
-
Nejlepší herec mám ho hrozně rád
-
ach jo
ach jo proč mu musí být přes 70 let stějně jako terencovi *14* *14* -
Bud Spencer
Najlepsie filmy su SUDA A LICHA, JESTLI SE ROZZLOBIME..., DVA MACHRI MEZI NEBEM..., DVA VYTECNICI, PRAVA A LEVA RUKA DABLA... JDI NA TO, DVOJNICI -
-
Re: Bud Spencer
To co jsi vyjmenoval hrál s Terencem Hillem ale pak sám hrál i v dalších filmech , který měl další díly pokud si vpomínáte na policajta, který se s ničím nemazlí a jde do toho se svoji zbraní pravou rukou *4*
-
-
Radi se divame na vas s terencem hillem jak hrajete to je užasné a držte se divacka s moravy s rodinou česka republika *5*
-
narozeniny
mu už je 80 ? já myslela že je mu tak 60 ale přesto všechno nejlepší -
-
Re: narozeniny
Vše nej! A ty seš tak blbá to vážně nemá obdoby! *15* -
-
Re: Re: narozeniny
blbá seš ty
-
-