-
Re: Re: chester
nekde sem cetla ze LP prochazeji svy fanouskovsky stranky *4* myslim ze to rikal sam Mike *7* ale uz se nezminil jestli chodej i na ty cesky *15* *15* ale stejne by tomu asi nerozumeli *3* *3* -
Re: chester
kdyby si to četl takovej krasnej chlap!! -
chester
Krásy teda moc nepobral, ale zpívá úplně skvěle!! *15* -
Re: Re: ....
Ale zas když je směšná konkurence je ro o ničem... -
Re: Re: ....
i kdyby LP vyhrajou!!!! -
Re: ....
jj JB ted skoncili takze ted by pro LP nemel bejt problem udrzet si 1. misto *15* *3* teda jestli nepridaj nakou tvrdou konkurenci *8* *8* *8* -
....
jo je to divný *7* Hele prosím hlasujte na t-musicu pro LP páč teď zas klesli na 2místo. Sice druhý místo taky není špatný ale první je lepší! *1* -
Re: diskografie
Jo asi je ale to neřeš už sem četla u jiných osobností i větší kraviny v diskografii a i filmografii.. Bych se ani nedivila kdyby tam měl diskografii Evy a Vaška.. *1* *1* -
diskografie
hej lidi nejti ta Chazzova diskografie trochu blbost?? trochu divny kdyz tam ma MtM, Meteoru a HT ne???!!! *7* *7* *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Transformers
No není no *9* *9* v te 1 ani né pul minuty a v té 2 se mi zdá že je eo něco málo dýl škoda.. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tracklist DBS..
Tak to nejsi jediná...já už na to šetřim kdoví jak dlouho a stále nvm jestli mi to vlastně vystačí... Takže si ještě budu muset rozmyslet jestli koupit nebo stáhnout DBS... *9* Protože mi musí zbýt na new album LP.. *3* *5* -
Re: Re: Re: Transformers
jo v Cranku sice hraje ale v jednicce je tak asi pul minuty vic ne *9* dvojku sem sice nevidela celou ale tam taky nak extra dlouho nejni *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transformers
To je v pořádku...nic se nestalo *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transformers
Heh, tak jsem se překoukla sorry lidi *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Transformers
Jj v transformerech opravdu bohužel nehrál *3* *1* -
Re: Re: Re: Re: Transformers
Ne, koukni tam, je tam opravdu jen Crank a Crank 2, Transformers tam má jen jako skladatel.... -
Re: Re: Re: Transformers
Já nevím, ale když se podíváš do filmografie, tak tam máš napsáno i Transformers - jako nějakej chlápek v parku. Tak sem ho tam vyhlížela, ale neviděla jsem ho tam tak fakt nevím. -
Re: Re: Transformers
on hral jenom v Cranku ne?! *14* -
Re: Transformers
On tam byl??? Že o tom ani nevim.... *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tracklist DBS..
Kdybych na to měla, tak bych vůbec neváhala *4* Ale bohužel se mi o komplet originál diskografii LP a Chestera může zatim jen zdát. *9*