- 

Equilibriumkdo tenhle film neviděl- doporučuju, tam je naprosto úžasnej!! Nemá tam chybu, skvělej film se skvělym námětem...a s nejlepším obsazením!!! :-)
- 

Re:já ne....xD ( možná tak do filmu bych ho obsadila v hlavní roli ale jako chlape fakt díki
- 

Re:má ženu a dcerushku......xD....a ta vypadá upe PSychoticky *7* *5* *9* *9*
- 

Re: Re: Čím to je?jako v batmanovi je v pohodě, ale je tam moc nudnej jenom samá spravedlnost to jeker je jiný kave .....takovej šílenec, s ním bych chtěla zajít na večeři...a pak bychom někomu něco udělali...xD
- 

Re: je to HEREC ne model...nějak tak..... vy jste uplní magoři... vy se na jeho filmy díváte jenom kvůli jemu.. přitom ani neoocenujete jiné věci ve flimu.... stejnak v batmanovi novým byl nejlepší JOKER
- 

Re: Nejlepší byl v Americkém Psychuamerický psycho byla pškná krávovina to měl být horor???? OMG to je už lepší remace Psycho od Hitchoka (jinak jeho oridinál je upe božííí)....a la lama bale byl nej v batmanech...a těším se na new terminátora )ptž tam bude i helena bonham carter *15*
- 

Nejlepší byl v Americkém PsychuMoc se mě Christiánek líbil v Americkém Psychu. Mám ho moc ráda
- 

Je nejnejnjeNEDÁ SE ŘÍCT ŽE BY SE MI LÍBIL NEJVÍC V JEDNOM URČITÉM FILMU PROSTĚ BYL BOMBOVEJ VŠUDE ALE ASI NEJVÍC V BATMANECH A DOKONALÉM TRIKU TAM BYL ÚÚÚŽASNEJ UŽ SE TĚŠÍM PUBLIC ENEMIES A TERMINATOR SALVATION+JE KRÁSNEJ *14* *14*
- 

.Nejlepší byl v American Psycho.
- 

ChristianJo, je to naprosto skvělý herec. Je to prostě krásný sexy chlap, co má všechny věci na správném místě. Zatím jsem ho sice viděla jen v Batmanech, ale i tak stál za to. V Batman Begines se mi strašně líbily ty jeho temné stránky, jak se málem nedokázal ovládnout a chtěl zastřelit toho vraha těch jeho rodičů apod. ty jeho psychické výkyvy. Četla jsem o něm článek a jeho nejlepší přítel o něm říkal, že kdo ho prý zná, ten ví, že Christian ty temné stránky svojí duše vůbec hrát nemusí. Takže buhví, co za zvláštní typ to je a co ho tak poznamenalo, no strach z netopýrů to asi nebyl.
- 

Re: Re: ChristianTak nic... Včera jsem si koupila Říše slunce a laurel Canyon sem vahrála na internetové aukci. Equilibrium si pravděpodobně koupím od jednoho uživatele na webu csfd.cz, kde jsem mimochodem taky přihlášená ;-)
- 

Re: Re: ChristianNaprosto souhlasím *14*, já už mám Temného rytíře předobjenaného a už jen odečítám dny *4* Jinak, nevíte teda, kde bych mohla ještě sehnat Equilibrium a třeba Laurel Canyon?
- 

Re: ChristianAno je nejlepší Batman ,dodal té roli co jí chybělo. Je prostě ůžasnej ten jeho hlas, to tajemno už aby vyšlo dvd. *14* *14*
- 

ChristianBale je skvelý, sympatický herec, hrá v dobrých filmoch. ako batman je naj
- 

Re: Re: Poradíte ?v originálu bych si ho koupila, protože ho maj na skladě, ale problém je, že to nemá ani titulky :-(
- 

Re: Re: Poradíte ?no, já si od arary taky nechávám posílat filmíky s Christiankem, ale to equilibrium tam maj i s dabingem, ale nedostupný, tak jsem chtěla skusit, jestli ho neseženu někde rychleji...jinak, já araře budu psát maila, jestli by mi neřekly, kdy by to mohli mít... a jinak, jasně, že christianek nemá žádnej špatnej film ;-) a ten příští rok? to je úplná slast, moc se těším :-) a to říše slunce, tak dobře, určitě si ho seženu ;-)
- 

Re: Poradíte ?Ahoj tak zaručeně mají Equilibrium na www.Arara.cz ale je jen v Originále . Zadej pak do vyhledávače jméno a vyjedou ti všechny co s ním mají . Já si od nich nechávám posílat filmečky a zatím vše ok! Určitě si kup ŘÍŠE SLUNCE moc pěkné! Christianek nemá žádnej špatnej film !Příští rok se máme na co těšit ! To bude paráda tolik novích filmů!!! *3* *3* *14* *14*
- 

Poradíte ?Připadně mi napište, snad víte kam ;-) na můj webík - christian-bale.blog.cz, tam mě zastihnete snad každý den, dost na něm pracuju, aby byl nejdokonalejší :-)
- 

Poradíte?A jinak,davám si dohromady christiankovu filmografii, celkem se mi to daří (zaťukat), ale prostě se mi nedaří nikde sehnat Equilibrium, sice ho mám objednaný na jednom e-shopu, ale tam je to nedostatkový zboží a nikdo neví, kdy by to mohlo přijít. Chci se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým obchodů, ked bych to sehnala...
- 

Re: Re: Uzasnypřesně! já sem to předevčírem zjistila a už se strašně těšim :-*** na toho mojeho miláčka :-***