-
Re: Connie je nejlepší!!
Ahoj Connie ja jsem Lenka jsem také zpěvačka a strašně se mi líbíš si krasna a moc krásně zpíváš mě je 10 let.Přijedeš někdy take do Ceské republiky mohli by sme si spolu zazpíávat co ty na to ? *7* -
zpiva nadherne
kdyz sem si pustila pisnicku I will always love you.. je to neco uzasnyho.. zpiva nadherne *3* z te jednou neco bude:) -
Simonetta
Proboha.Nemůžete se tu chovat slušně?Chcere říct něco více o malé Connie Talbot?Ááááá raději ne jinak mi též začnete nadávat!A mimochodem pro všechny!Píše se Connie Talbot!Kdyby to někdo nevěděl.Tak se tu prosím chovejte slušně a ukázněně!Děkujeme! -
Re: hmm
Simonetta není češka!Ale míšenka *1* mám tě ráda Simonetto jsem Tvá velká fanynka Nikola -
Re: Re: Re: nevím??
Simonetta je fotomodelka ty noumo!Ani jí neznáš! *14* Simonetta miluji Tě -
Prostě talent
Když jsem ji poprvé slyšel tak mi tekly slzy. Tahle malá holčina se s talentem už narodila. Má rytmus v sobě a to, že jí občas ujede hlásek v jejím věku vůbec nevadí.
Písnička I will always love you v jejím podání to je něco tak neskutečně krásného, že se to ani popsat nedá. *14*
Strašně ji přeju, aby jí zpívání vydrželo dlouho a aby ji showbiznis nezkazil. *3* -
rozplakala mě!
je úúúúúúúúúžasnáááááá ááá *14* -
Connie je nejlepší!!
je jí teprve osm a zpívá nádherně!! slyšela sem že prej bude mít nový dvě písničky..už se těšim!! je opravdu talent!! *4* -
To je nádhera
Slyšela jsem I Will Always Love You a to je nádhera natož že jí je 8 a postavit se před tisíci lidmi.. To si zaslouží obdiv!!!! Kam se hrabe třeba Farna!! Toto je talent!! -
connie
teprve osmiletá holčička a má krásný hlas -
Re: Re: nevím??
a jak ty muzes vedet jestli je to osobnost nebo ne pakarno -
je skvělá
je vážně úžasná, vypadá jako princezna a má krásný hlas, který se dá poslouchat vždy a všude, ať máte jakoukoliv náladu =) moc jí fandim -
Re: Re: Re: She is best!
hele nevytahuj se jo, tohle ti nikdo nezbaští =D ty jsi z čr a ona z anglie -
jaktože teda mluvíš česky? když jsi nejlepší kamarádka Connie, musíš bydlet v Anglii, nevim jestli bych já mohla bejtnejlepší kámoška. A moc se nevytahuj, já jsem zas kámoš Sáry Kaleta -
Re: nevím??
to já teda taky nevim, žádná osobnost to neni *16* -
přesně, a že nezpívá vlastní písně? co od ní chceš, je jí osm let!!! A na ten věk je úžasná. -
nevím??
Nevím, co dělá simonetta ve fotkách Connie. Taková fotka tam nemá co dělat. Tohle určitě není Connie. Dávání svých fotek na obdiv existují jiné weby. *16* -
je dobra
no na to kolik ji je tak to je fakt dobra moc pisnicek sem ot ni neslisela teda vlastne jen jednu ae spiva prekrasne doufam ze to dotahne este dal preju ji to z ni jednou bude rock star *1* -
Re: Re: oh gosh !
Hello.Thank you very very very-Kis kis kis. don't worry about that
*4* -
Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj
tak hele ty jsi sereda ja jsem jeji kamoska a kazdej rekne ze to neni sereda je dobra zpevacka a ty ji proste ZAVIDIS tak je to. *1* *10* *16*