-
Re: hehe
tak hele ja ji uz znam od meho detstvi a ona zpiva hezky jo a nauc se pisat napsalas zpival se S *13* *16* *1* -
Re: Re: She is best!
Hele ty cloveku nebo co si ja se znam s Connie je to moje nej kamoska a vypada hezky jen se nedelej tobe urcite jako malemu taky chybeli zuby takze *10* *10* *10* -
Re: oh gosh !
souhlasím. hrozně jí to přeju a myslím že takový talent už jsem hodně dlouho neviděla *4*. ale zamyslete se nad tím trochu. Teď jí je 8. Jaká bude třeba za 10 let? Co když dopadne jako jiné hvězdy, např. Mary-Kate Olsen (mám ji moc ráda jenom škoda že měla tu anorexii a teď vymetá všechny večírky) nebo Lindsay Lohan. Je jich spoustu a všechny tyhle hvězdy jsou slavné odmalička a teď je nejvíc baví, alkohol, drogy, divoké večírky atd. Z toho mám největší strach *9* . Z toho, že nezvládne ten tlak *9* -
oh gosh !
tahle osmiletá holká má opravdu obdiv ! takový talent! vždyť je jí 8 !! You rock Connie ! ;) -
...
Myslim, že tomuhle se řiká talent, o kterym by si mohlo hodně zpěvaček nechat jen zdát...jestil se bude zpěvu věnovat, tak to myslim dotáhne daleko... -
Budoucnost
Připomíná mi tak trochu Daru Rolins. Když zpívala zvonky štěstí... Byla asi o něco starší ale taky mladá. Ten její zpěv byl úžasný. A kde je teď? Třeba tak nějak dopadne Conie. Zpívá super, ale v česku se o ní moc neví, třeba Conie zkončí taky jenom v VB... -
Showbusines jí zkazí...
Ta holka je super, zpívá božsky, bohužel nemá svoje ale to se dá čekat když je tak malá... Ale co mě štve?? Že při natáčení čehokoliv ji maskéři dají makeup a různý ty hovadinky aby se jí neleskla pleť a tak... za pár let bude mít pleť nechutně zničenou... Bohužel ani její maminka si to neuvědomuje a nic s tim nejspíš nedělá... Ta holka je super ale je škoda že jí takhle ničí... *9* -
Božská
Ona je fakt úžasná!! Je jí ani né 10 a zpívá líp než Kája Gott. Obdivuju jí, hrozně moc!! Je krásná, roztomilá ale nic nepředčí ten její hlas. Ta má vážně hodně zlata v hrdle. Je totálně perfektní. Nemám slov...... *14* *14* *4* -
Re: Re: hmm
víš oni jsou i důležitější věci než ňáká osmiletá holka -
Re: She is best!
hele jako princezna nevypadá tři zuby ji tam chyběj a dokonce ve předu ale je pravda že zpívá dobře akorát ne vlstní jenom od někoho kdo to nazpíval dřív -
She is the best!!!
Ona je opravdu úžasná na to jak je malá zpívá Nádrehně...!!! *14* *14* malej andílek rozkošnej *4* kterej nádherně zpívá. -
Re: krásne spieva:)
je upe nej...a je i 4 roky mladší než já...je goood *4* -
krásne spieva:)
a na to,ze ma 8 je PROFICKA -
Re: Re: otázka
connie talbot -
She is best!
Ona je prostě úžasná, kam se na ní hrabe např. Ewa Farná *7* ? Prostě je skvělá a ještě k tomu vypadá jako princezna! Držím jí palce a myslím že to v životě daleko dotáhne!! *3* *14* -
Simona
Roztomilej andíleček.Talent strašně moc velkej.Fandím jí strašně moc.Je užasná.Connie Talbot to je hvězda!I love you Simona *3* *4* *4* -
WOW
to je něco neskutečného, má úasný hlas,jen někdy jí to malinko ujede,ale to by se dalo tritizovat u lidí tak 5 krát starších a ne u ní,je to naprosto úúžasné, koukněte taky na bincu ryan to je taky něco :) *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
jeeeje
jeee strasneee sa mi luubi pesnickaa i will always...je fest dobraa vii to lepsiii nez taa whitney houstoon alebo jak je je prostee good *4* *4* *4* -
hehe
no vubec se mi nelibi jak spiva sice spiva lepsi nez ja ale je strasne milenaa zlateee dite *4* *4* *4* *4* -
málá královna
no prostě válí kam se na ní hrabe::::prostě někdo