Přejít na výpis diskuzí

Dakota Fanning

OSOBNOST 31.12.2006 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misutlin

Vše nej

Všechno nejlepší k narozkám...
    *1*
  • Milý Jiříku, Dakota nebere drogy, neopíjí se, nestřídá chlapy, nechová se lascívně, tudíž pro naše bleskopisálky není zajímavá. S tím se musíme smířit. Vždyť já se o filmu Now is good dozvěděla teprve letos, ůplně náhodou, od kluka mojí ségry. *9*
  • nessy02

narozky

všechno nejlepší
  • Top 20

přiznávám a omlouvám se, ale tohle je už kompletní a přesný žebříček hereček do 20 let podle csfd k 21.dubnu 2011
    1.Dakota Fanning - 865 fanoušků
    2.AnnaSophia Robb - 227 fanoušků
    3.Miley Cyrus - 173 fanoušků
    4.Chloe Moretz - 170 fanoušků
    5.Emma Roberts - 144 fanoušků
    6.Selena Gomez - 141 fanoušků
    7.Abigail Breslin - 137 fanoušků
    8.Saoirse Ronan - 112 fanoušků
    9.Evanna Lynch - 52 fanoušků
    10.Demi Lovato - 49 fanoušků
    11.Emily Osment - 48 fanoušků
    12.Bonnie Wright - 48 fanoušků
    13.Jodelle Ferland - 42 fanoušků
    14.Elle Fanning - 38 fanoušků
    15.Taylor Momsen - 27 fanoušků
    16.Dakota Blue Richards - 18 fanoušků
    17.Isabelle Fuhrman - 10 fanoušků
    18.Hailee Steinfeld - 9 fanoušků
    19.Alyson Stoner - 5 fanoušků
    20.Bailee Madison - 3 fanoušci
    Vím, že tedy Alex Pettyfer měl teď 21 roků, ale pořád platí, že vládnou holky. Jediný, kdo by mezi nimi udělal průvan, je Taylor Lautner - 126 fanoušků, promiň chlape, že jsem na tebe zapomněl.
  • Asi víš, co říkáš.Já musím říct, že nejsem fanatik do Dakoty. Mám milión jiných zájmů, tahám činky, plavu, knihovna, příroda, baví mně všechno. Tedy kromě háčkování a pletení...Ale vadí mi, že jsem fandou hvězdy, jak říkáš správně s vysokým kreditem a parádní filmografií a přitom tady v Čechách - v TV jednou za 5 týdnů, zatímco spousta ksichtů je tam 4x týdně, někdo 3x denně. Její staré filmy nevychází v reedicích, za to jiných jsou plné trafiky. A v časopisech ? Tam je ůplně mrtvo. Tady na tomhle odkaze http://tinyurl.com/ba3vok4 jsou fanouškovské statistiky z csfd. Dělal jsem je 2 roky a 5 měsíců, Stáhlo si je u nás stovky fans, ve světě, střízlivý odhad, statisíce. Zpracoval jsem i aktuální hitparády filmových serverů z Francie, Německa, Polska, Ruska, Turecka a přidal bych i jiné, kdyby tam měli na psané počty fandů u herců. Sečetl jsem i všechny fandy dohromady a vznikla působivá ,,Mega Top 20,, Pro zajímavost, třeba Elle Fanning má 5022 zaregistrovaných fandů v těhle zemích dohromady,Je desátá. A kdo je první ? Zkuste hádat... Tohle by si měli stáhnou naši mediální magnáti, možná by se jim v těch dutých makovicích rozsvítilo. Jinak popularita Dakoty, je přímo ůměrná tomu, kolik lidí vidělo a hodnotilo film Now is good. Proto drtí konkurenci hlavně v Polsku, kde ho hodnotilo už neskutečných 25 tisíc lidí.Takový malý filmek a co dokáže.
  • kirushka97
    Přeji všechno nejlepší! :)
  • v sobotu

Zdravím všechny fandy v sobotu v 20:00 budou dávat na nově válku světů tak se dívejte *3*
  • autogram

devil: kde si shnal její autogram???????? :-O
    • 111devil111

Re: autogram

mám adresu, ked chceš tak ti ji dám. Ale na ten autogram se čeká nekdy aj rok. Lebo Dakota má teho moc
      • Re: Re: autogram

jouu to bys byl moooc hodný!!!! tak mě ji napiš na e-mail mctarcia@seznam.cz a mooooc ti děkuju :-)
        • 111devil111

Re: Re: Re: autogram

jj došlo ti to?? *7*
  • ...

Na to jak je mladá, tak to je úžasná herečka a já smekám. Navíc z ní roste krásná slečna. Ta bude jednou lámat srdcí *4*
  • Filmografie

....měli by doplnit filmografii, chybí tam Cutlass, Hounddog, Winged Creatures a novinky Push, Tajný život včel a Coraline....plus budoucí New Moon a The Runaways..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit