-
Postava svalnatá *15* *15*
-
Jsi blbec Leone a vubec te neznam a to ze vis ze jsem ivona pomajbikova neznamena ze me znas tohle sis mohl najit v tech starych zpravach tady v osobnostech a neotravuj tu normalni lidi ty osle a diky Lucko za zastani
-
Proč už nechceš soutěžit v superstar.Máš velkou šanci vyhrát.Doufám že tvoje album vyjde co nejdřív.jsi nejlepší *3* *14*
-
Ahoj Dalíku fandila jsem ti a fakt mi věř že i my je mi to líto že nešlo hlasování ale měl si po právu vyhrát ale přece se stoho nezboří svět, že ano.Mysli na to že krásně zpíváš a si úžasnej a držím ti palce i tak.
-
Včera jsem byla na instagramu Dalibora. Má tam pěkné fotky. Bohužel u komentářů jsou fejky. Nechápu proč se za něj pořád někdo vydává. Co z toho mají. Musí to být na nic, když za něj někdo píše. Vůbec se nedivím, že pomalu ruší své stránky. Pomalu nebude možné si s Daliborem psát.
-
Čaues :) To včera nebyl pravý Dalík... pravý umí psát ... -___- to byl nějaký fake -_-
-
No Ahoooj ja som Gizka Oňová ako sa mi mas.... Toto je šikantý pripad.... Problemy ja rieším.... :D
-
Ahoj Dali jak se máš co děláš a jak sis užil koncert?
-
Dobrou noc i vám holky :)
Ať a vám zdají pěkný sny :* -
-
*se
-
-
dalibor vyhras to :D *4*