-
Ahoj holky, už jsem tady :)
Určitě se mě budete ptát, jak se mám, takže mám se celkem na nic, kvůli škole, vůbec se mi tam zítra nechce :(
A taky vás vždycky zajímá, co jsem dneska dělal. Byl jsem v Teplicích :)
Kdyžtak si to holky přečtěte všechny, i ty co přijdou třeba později, nechce se mi to psát pořád znovu a znovu, potom totiž nestíhám odepisovat na další otázky, na který jsem třeba ještě vůbec neodpověděl :)
Děkuji, snad to chápete :) -
-
Naprosto :)
-
Ahoj tak to jsi musel mit hezky den ;-)
-
Ahoj Dali. Však si tu dnes 1x?
-
-
Ahoj lidi. Byla jsem na FB a tam jedna Adéla Adel mě pořádala o kontakt. Psala , že co mám Dalíka v přítelích tak je fake. A já jsem ji napsala , že mám i hlasovku takže je pravej. A ona napsala tohle : Ale tak napiš aby ti poslala hlasovku kde říká Ahoj Nina Ninuš mám tě rád :) bude se vymlouvat a když nepošle tak Fake :) ja chodím s Dalikem a nemá tenhle fb. JAKO LOL EPIC... :DDDDDDD
-
A Dalikk čo tak dame si tu to stretko o tej pol desiatej Rano ak ano tak odpis ahoj;)
-
Nevadí já se mu tu nejdu doprosovat !!! Když ho už nezajímají jeho fanynky tak co! O 5 fanynek ( u nás ve škole ) už přišel a za chvíli přijde o všechny ... Takže Dalíku pokračuj a za chvíli nebude o5 o tobě nikdo slyšet ... :) Milovala jsem tě ale ty na nás s prominutím s*reš cca. 2 týdny tak není o čem už tě nezajímáme ... :(
-
Ahoj Dali, ozveš se dneska? Bylo by to super kdyby ses ozval! ❤❤
-
Ahoj Dalíku, užij si koncerty a měj se hezky, pa! :)
-
A co děláte takhle o prázdninách? :)
Užíváte si volna? :) -
-
Dalibore uŽívame si ne volna ale hovn* blbečku SLepica omrdaná skurven* vyjeban´* Ty ses ale škaredej koko** !! Nosáč jeden Chlastavej zmr* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Jsi fakt trapný. Co z toho máš, jako dělá ti dobře, když můžeš někomu nadávat. Je to hnusný a nechutný. Jdi do háje.
-
Máš pravdu Leon je to kkt. To už Tatar je lepší o 100000000000000%
-
-
Ahoj Dali,já jsem dneska byla na pouti v Klatovech a co děláš ty?
-
-
Je tu někdo?
-
-
ahoj. já
-
-
ahoj
-
-
Ahoj
-
-
Ahoj, ty jsi tady dlouho nebyla. Jsi už v pohodě?
-
-
Nic moc ale je to lepší
-
-
-
-
-
-
Majte sa dievčatá aj ty Dali ...Toto ma položilo ... :‘(
-
Dalik to vyhraje citim to :* .. je najlepsi :*
Holky na krase nezalezi .... ale to co ma vovnutri :) ... mam ho strasne rada aj ked ho nepozna, ale rada by som ;) proste je top :* kazdu nedelu posielam po 10 15 hlasov :D