-
Jsem tady holky, ale chystám se na tu soutěž :) ještě nějaká otázka na mě? :)
-
-
Dalik potom zaves nejake video na fb z tej prahy
-
Ze ci nas mas rad
-
Ja nemám žiadnu;)
-
-
Nevracej se sem!!! Je tu dost fejků!!!!!!! Uděláš líp , když jsme chodit nebudeš!!!! A klidně si všichni dejde "nelíbí" ale mě se Dalibor nelíbí!!!!!!!! Je hnusnej....je jak děcko!!!!!!!!!! Jsi takovej ten "šampónek" kterej všechny zaujme svím vzhlede a většinou i úsměvem!!!!
-
-
Tak co sem lezeš, když se ti nelíbí. Hnusná si ty, proč oněm tak píšeš. Tak si dej odchod a už se sem nevracej. Nejsme na tvoje kecy zvědavé.
-
Pihatka prestaň s tim!!! choď s tejto stránky ty preč. Keď si není Dalíková fanynka tak tu nem´ˇs čo robiť na tejto stránke takže si daj odpich!!! Dúfam že ty je to jasné. *16*
-
-
A kde si ty????
-
je mito lito ženemužo byt spolu *10* *10*
-
Timi, jestli je to pravda, že si jeho syn, tak by asi neměl radost z toho, jakého má blbečka, který se neumí chovat. Děláš mu pěknou ostudu!!! Že se nestydíš!!!
-
-
Prepáčte my za to!!!toto píšem ja.nechcel som tu nikomu nadavat.este sa tu vratim a ospravedlnim sa Slepcikovy
-
-
Dali chci se zeptat jak dlouho hraje s fotbal a jestli tě baví víc než zpívání ? Promiň za hloupé otázky jenom mě to zajímá,protože taky hraji fotbal ;) :D
-
-
Už od mala :)
Víc mě baví zpěv, ale fotbal je hned za ním :)
-
-
Dalí ještě nechoď:(
-
-
Promiň, jsem unavený :(
-
-
Ahoj dalííí. Jsem ráda že jsi tady
-
-
To my všechny
-
-
hele dost piše holek ppro to žě si frajer *4*
-
Vždyť je tak hroznej zpívá jako slepice, je hnusnej, je cikán, je z mafiánský rodiny chce se mi z něj zvracet. Jak se někomu může líbit jak vypadá a jak zpívá!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Drz pi*u koko*e a starej se o sebe vsak sem nelez nikdo te nenuti abys to tu cetl tak nech Daliho byt rozhodne je hezci nez vy zavystivci jste jen namysleni vol*ve ktery nic o Dalikovy nevedi tak toho koukej nechat
-
-
Vždyť je tak hnusnej *12*
-
-
Já bych tě nejradši teď praštila!!! Dala som si námahu napísať to česky. :D
-
-
-
To není PRAVDA je to nejbožejší a nejhezčí kluk na celý Zeměkouli!!!
-