-
Daniel Landa!!!!!!!!
Nejlepší zpěvák!!!!!!!!! Nevim proč ještě nevyhral zlatého slavíka!!!!!! Je fakt nejlepší!!!!!! -
Dan je nejlepší rockovej zpěvák na světě!!!!!!!
-
Pocta Danovi...
Dan Landa je jeden z nejlepších(konkrétně nejlepší) zpěvák co se objevil na naší české scéně a můžu říct,že znám i ty co se jim Dan nelíbí,ale ti nerozumí muzice...Stačí se zaposlouchat do jeho textů a ta hudba má prostě úplně jinej rozměr.... -
Karel Kryl a Dan Landa
Karla Kryla poslouchám už hezkou řadu let a mě osobně nevadil koncert:Pocta Karlu Krylovi,ale trochu mě zarazilo to,ze Daneil Landa zpival pisne z papiru ktery mel pred sebou.To je vse. -
Daniel
Dane dobře si hrál taky s Orlikama seš pořát perfektní -
Daniel Landa-To mluví za vše
Dan je jedinečný člověk v naší společnosti a na hudební scéně. Jeho tvorba je dokonalá a dokáže v člověku lecos probudit. Takových lidí by mělo být na světě víc.... S úctou Pointer -
Dan je nástupce K.Kryla
Dana posloucham už od 5.třídy jsem do něj blázen mam všechny cd a zdravim ho in odnasich kluku BSB skinheads zdraví pavel -
Dan je rockovej bůh
Ahoj všichni. Já si myslím že Dan je úplně bombovej a ty jeho písničky skvělý. Dan prostě vládne rocku a nikdo na něho nemá. Je NEJLEPŠÍ!!!!! -
super zlato
je super, skvělej,hezkej, nádhernej, má superextramegatřída písničky a je to můj bbbbbbbbbbbbbbůůůůůůůůůůůůůůůůhhhhhhhhhhhhhhhhhhh -
koncert na památku K.Kryla
nemůžu si pomoci, ale musím tady něco napsat. Nedávno jsem vydělal vystoupení D.Landy na Čt2. Bylo to ohledně uctění památky K.Kryla. Dan mu věnoval koncert. To by bylo v pořádku, ale měl jsem z něj divný pocit. Nic proti Landovi, ale ta role "kazatele" mu vůbec neseděla a to i přesto, že měl dobré myšlenky. Snad to jeho věrné fanoušky od něj po této epizodě neodradí. Snad se na něj nebudou dívat ve zlém a jako na hlupáka, který se mícha do církevních záležitostí. Každopádně Dan takové vystoupení nemá zapotřebí. Přesto si ho jako umělce vážím. Tolik k tomu.