Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Dane, chtěla bych se zeptat, proč máš koncerty jen v Praze? Jsem ze Západních Čech a do Prahy je to přece jen trochu daleko. Třeba v Karlových Varech. Děkuji předem za odpověd. Pavla
  • Pozdrav

Ahoj Dane, zdravím Tě z Bořanovic. Nevím, jestli si na mne ještě vzpomeneš. Má dcera Tě strašně ráda poslouchá a pokud pojedeš okolo našeho domu, stav se rád bych si s Tebou promluvil a zavzpomínal na naše hovory u mého dědy na parcele. Pokud budeš chtít, ozvi se na můj E-mail. Hodně štěstí a ať se Ti daří Jirka.
  • for us

čus lidi všechny vás moc zdravim jak se máte já v poho dík za voptání hlavně když sem na týhle stránce dan je fakt třída a hlavně nejvíc se mi líbí smrtihlav, krysař, ona... a taky večer s písní karla kryla pozdravujte každýho koho potkáte vod 90785
  • Všem

Já tu nechápu lidi, kteří sem píší "Ahoj Dane," když to tu nikdy číst nebude. Nesnažte se ho jen pořád kritizovat, nebo poplácávat po zádech, protože on je ten, kdo koná. Určitě je rád, když ho někdo za nšco pochválí,ale on tu svou cestu má. Hlavně lidé , kteří ho kritizují, jaký je to "vyvrhel," ale to jsou ti, kteří ho "neslyší." Karel Kryl, Jan Palach
  • Landa

Ahoj dane celá naše rodina tě pořád poslouchá moje mamka bez tvojich písniček nemůže žít.
  • Ahoj Daniel Landa

Čau Daniel si fakt dobrí spevák to ti tu asi píše každý ale nie slovák. U nás ťa počúva každý až na nejakých reperov a feťakov. Ja osobne mám 5 tvojich albumov. Tak ak si to budeš niekedy čítať tak mi odpíš. (Aj keď vraj slovákov nemáš rád.)
  • Landa je Bůh!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dopis

Ahoj jak se maš? Strašně se mi libý tvé texty a hudba. Ráda poslouchám tvé písně mám od tebe všechny CD. Moc se ti povedlo DVD o Krylovi to co tam říkáš je pravdivé a upřímné. Vzala jsem si stoho ponaučení. Byla bych ráda kdybys se mi ozval. papa BODLINKA
  • super

ahoj.když sem te slysela poprve tak jsem se zhrozila,ale ted uz neposloucham nic jineho, bo to ani nejde.tvoje pisnicky jsou fakt super a shanim si vsechny tvoje CD zatim mam jen tri ale to se brzo napravi.Tak ti drzim pesti do dalsich let:)
  • Mno

Ja vam jenom sdeluji,ze ti kteri zde a jinde hlasaji,ze Landa je nejlepsi zpevak v CR, se neskutecne pletou a asi neznaji nic jineho.Jeste vic si serou do huby ti,kteri povazuji Landu za nejlepsiho rockoveho zpevaka.Landa ma sice vetsinou dobre texty,ale zpev je hroznej.Odrecitovat pisnicku umi totiz kazdej druhej.A Landa svoje pisnicky ani nezna nazpamet,coz dokazala Vltava Tour.Vltava Tour taktez dokazala,ze Landa si tam pozval lidi z Arakainu a nazvucili to tak mizerne,ze jsem DVD vracel se znechucenim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit