-
Odpověď všem ...
Proč na diskuze lezou rádoby odpůrci neonacismu?Asi proto,že jim texty pana Landy taktéž něco říkají?A pokud je to z jiného důvodu,tak fakt nevím,co je neonacismus,jelikož ty vulgárnosti kulturní lidé ani ti tolerantní nepoužijí!!!!!Nebo snad ano? P.S.Tolerance snad znamená taktéž neposlouchat a tudíž nereagovat na nic,co mě nutí odporovat/slušně/!!!!!! -
poděkování
Chci poděkovat a zároveň vyslovit chválu k poslednímu CD.Hudba je skvělá,ale texty jsou to co nakopne a povzbudí.Našel jsem v nich sám sebe,je to opravdu emoční šupa.Moc díky a jen tak dál... -
Novodoby Karel Kryl
je to clovek ktereho zajima nase vlast lidi si dnesni republiky ani nevazi i kdyz se rika ze je to skinhead a nacek porad lepsi nez kdyby fetoval a jiny blbosti je to opravdu dobrej clovek -
Zdárek Dáňo.Tebe zřejmě už nebaví číst samou chválu o tom jak všichni co sem píšou tak maj všechny tvý céda a bla bla...jen jsem chtěla říct, jestli si trochu vzpomínáš na svojí minulost??včera jsme byli na místě kam jsi chodil když si ještě byl to, na co asi nerad vzpomínáš.Sójovice jestli ti to něco řiká.Teče tam Jizera a je tam takovej posed.Byla na něm výborná píchačka:o)3.11.se na tebe přijdu mrknout do T-mobile.Seš borec a trochu můj vzor kterej mi pomoh se vyhrabat z těch sraček ve kterejch jsem byla.Mam tě ráda jestli tě to zajímá.Tak v listopadu..zatim
-
kniha
at landa vydá memoáry zabalené v úhledném balíčku Mein Kampf a bude to kasovní trhák -
DanLanda
Zdar chlape,mám všechny tvý cd a i orlíky ale bohužel vypalovaný tak jestli ti to neva. protože je to strašně drahý. jsi prostě jedna z nej osobností čech!!!! jen tak dál a slavík je tvůj!!!! ( už né gott furt) -
FITNESS TYRAN
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
si taký, aký si - nemeň sa, ale ber aj kritiku
-
skinsheads
si proste naša 777 hviezda -
Ahoj Dane myslím si o Tobě,že jsi ten nejfantastičtější kretééén co se snad dá u nás vidět...nechápu jak se nácek jako ty může producírovat po veřejnosti....
-
-
Re:
twl dan neni nacek jses uplne vypatlanej?!? *13* esli nevis ze skinheads jsou proti nackum tak to te dost lituju nic proti lidem ktery to neresej ale lidi co sem neco takovyho napisou by si o tom mohli aspon to zakladni zjistit!!!jenom tady placas kraviny, dan byl s orlikama NEJLEPSI!!! di si poslouchat Káju a sem se neser *15*
-