-
Landa je nejlepší spjevák
-
-
Landa je žito? tak ho posekat také je kouhout? tak uvařit polévku
-
-
Daniel Landa je super zpěvák , který ví o čem zpívá.
Moc mu fandím *3* -
-
Daniel je dobrí spjevák
-
-
Dan je uzasny clovek a ma to v hlave srovnany a vi o cem zpiva a mluvi,kdyby vsichni pochopili jeho texty,tak by treba CR nebyla tam kde je je smutny,že nekdo muze o Danovi psat takove veci,kdyz on je ten ktery se snazi aspon neco pro nasi republiku udelat,ale nebudu se dohadovat,ptz.to nema smysl...Dane ve vsem ti fandim a preji ti mnoho uspechu ve vsem co delas a dekuji ti jsi uzasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dan je dobrý zpěvák, viz. písnička Bohemia, naprosto mi mluví z duše. Neboj Dane, bude líp.
-
Dobrý den, prodám 2 lístky - do 2. řady - na dnešek od 19:00, divadlo Kalich, Tajemství. Bohužel nemůžeme jít. Sleva možná.
I.Bajza 603338276 -
Neznám ho jako člověka..., ale za ikonu ho mají zpravidla neukotvení mladíci kteří si prošli kriminálem.Tak nějak nahnědlé jsou jeho narcisoidní výstupy.Sám nevěří tomu co zpívá. Třeba píseň pozdrav z fronty vyznívá pateticky ale ví prd vojáci prožívali na frontě. Můj děda zažil za WWII frontu a nikdy žádné patetické camry jsme od něho neslyšel, protože ve skutečnosti to vyznívá v porovnání s realitou úsměvně a hloupě...
*16* -
-
U Daniela Landy jsem kdysi jako rocker začínal, protože nic jiného a lepšího z české rockové hudby v té době zrovna bohužel nebylo po ruce k mání. Nicméně u mě je Daniel Landa zakomplexovaný, zamindrákovaný zmr.!! Byl, je a vždy bude. bohudík si cením jen jednoho jeho jediného stuiového alba "Smrtihlav" ...skvělé album. Dávám 100%, a to nemám Daniela Landu vubec v lásce,ale snažím se být alespon trochu,jen trochu,jen malinko k němu dnes nepředpojatý.
-
Mám na 517! Ufff! rádoby esejistických příspěvku v opuštěném foru DIE TOTEN HOSEN, za posouzení jejich kvality a za hodnocení mích příspěvku předem děkuji. Stačí jednoduše přes seznam do vyhledávače zadat (uvést) Martin Dyntar-Die Toten Hosen..
-
-
Když už chceš někoho kritizovat,máš na na to právo ale prosím tě,dávej si pozor na pravopisné chyby.To je trochu trapné a mnohé to o tobě vypovídá.Tak šup zpátky do školy.A jak vidíš,nehodlám tě urážet jako ty Dana Landy.Měj se. *4*
-
-
Já si zase myslím,. že jsi to řekl jako vždycky.Buď takový jako jseš, takovýho jakého tě máme rádi.Ivo z Karviné.
-
miluji Landu je užasný ve všem jeho hudba ma smysl texty jsou skvělé! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*