-
Daniela Landu poslouchám,už od mala a jeho texty mají smysl jsem ráda,že v CR je někdo kdo ví o čem zpívá!Ve všem s ním souhlasím!Přeji Ti Dane hodně uspěchů v životě a jen tak dál tvoji hudbu budu milovat celý svůj život! *2*
-
Nejsem jeho velkým fanouškem.Něco z jeho tvorby se mi líbí,něco ne.Viděl jsem ho několikrát vystupovat v médiích a zanechal ve mně tento dojem:Člověk,který si hraje na něco,co není,hraje si na velkého intelektuála,ale nemá na to.
-
-
Jsi jen mediální loutka co neumí číst mezi řádky, tak se nediv, že to vůbec nechápeš ty jednoduchý člověče.
-
-
Landa to člověk na svím místě ví očem mluví. Jeho pisně mají smysl. Takových je tu málo. Jen tak dál.Jsi super *3*
-
každá písnička má nějaký smysl,pouze lidi to nechápou a nechjí se unášet blbostma přeji další krásné písnič
-
Dane opravdu si se pohoršil s tím prosovem na Českým Slavíkovi Mattoni 2013
-
Proč ty urážky? Dan je borec, je prostě original. Dane seš můj vzor, taky chci jezdit rally
-
Dan byl je a bude vždy číslo 1 a to se nikdy nezmění i když ho vetšina odsuzuje že byl skin no a? každej je neajkej i když byl skin tk si vždy uměl stát za svím a to dneska umý málokdo :) *5*
-
Dane teď jsi se hodně pohoršil tím proslovem! *10*
-
Danův proslov na Slavíku byl trochu ostrý, ale já mu přesto musím dát za pravdu, i když by to šlo říct jemnějším způsobem, přesto měl pravdu.
-
Zdravim.Výborně!!!Je třeba někoho kdo vás probere kopancem do ksichtu v přímém přenosu národe Švejků!Umíte být rozhořčený jenom s žejdlíkem v ruce,ale ráno se z toho proberete a zas rejete držkou v zemi a žere vás špatný svědomí jestli vás neslyšel kdo neměl,proto se tady v tomhle státě děje co se děje.Ty zlořádi nahoře nás už maj přečtený,proto si budou dělat co se jim zlíbí. A VY TO ZAPLATÍTE !