-
Mám na 517! Ufff! rádoby esejistických příspěvku v opuštěném foru DIE TOTEN HOSEN, za posouzení jejich kvality a za hodnocení mích příspěvku předem děkuji. Stačí jednoduše přes seznam do vyhledávače zadat (uvést) Martin Dyntar-Die Toten Hosen..
-
-
Když už chceš někoho kritizovat,máš na na to právo ale prosím tě,dávej si pozor na pravopisné chyby.To je trochu trapné a mnohé to o tobě vypovídá.Tak šup zpátky do školy.A jak vidíš,nehodlám tě urážet jako ty Dana Landy.Měj se. *4*
-
-
Já si zase myslím,. že jsi to řekl jako vždycky.Buď takový jako jseš, takovýho jakého tě máme rádi.Ivo z Karviné.
-
miluji Landu je užasný ve všem jeho hudba ma smysl texty jsou skvělé! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Daniela Landu poslouchám,už od mala a jeho texty mají smysl jsem ráda,že v CR je někdo kdo ví o čem zpívá!Ve všem s ním souhlasím!Přeji Ti Dane hodně uspěchů v životě a jen tak dál tvoji hudbu budu milovat celý svůj život! *2*
-
Nejsem jeho velkým fanouškem.Něco z jeho tvorby se mi líbí,něco ne.Viděl jsem ho několikrát vystupovat v médiích a zanechal ve mně tento dojem:Člověk,který si hraje na něco,co není,hraje si na velkého intelektuála,ale nemá na to.
-
-
Jsi jen mediální loutka co neumí číst mezi řádky, tak se nediv, že to vůbec nechápeš ty jednoduchý člověče.
-
-
Landa to člověk na svím místě ví očem mluví. Jeho pisně mají smysl. Takových je tu málo. Jen tak dál.Jsi super *3*
-
každá písnička má nějaký smysl,pouze lidi to nechápou a nechjí se unášet blbostma přeji další krásné písnič
-
Dane opravdu si se pohoršil s tím prosovem na Českým Slavíkovi Mattoni 2013
-
Proč ty urážky? Dan je borec, je prostě original. Dane seš můj vzor, taky chci jezdit rally
-
Dan byl je a bude vždy číslo 1 a to se nikdy nezmění i když ho vetšina odsuzuje že byl skin no a? každej je neajkej i když byl skin tk si vždy uměl stát za svím a to dneska umý málokdo :) *5*