-
Všechno nejlepší, Dane! *3* *14* *1*
-
Všechno nejlepší
-
Milý pane Danieli
Gratulace a přání k Vaším dnešním narozeninám všechno nejlepší! *4* -
Dan je jedinecna osobnost, ktera nutne rozdeluje populaci na 2 skupiny, co si zde vymenuji nazory. ja osobne Landu respektuji nejen kvuli hudbe, kterou produkuje, ale obzvlaste i kvuli nazorum, se kterymi prevazne souhlasim. A Orlík? co na tom, kazdy delame preslapy, ale on toho nelituje, tak nema smysl ho odsuzovat. Co bylo bylo , zivot jde dal, tak se radeji soustredme na jeho soucasnou tvorbu, ktera je relativne kvalitni.
-
je super a poslouchám ho snad od 5.Když sliším jeho písničku tak mě to až rozespívá a roztancuje,když ho sliším tak se přestanu bát být naštvaná a začnu bejt veselá.Jednou kdž jsme se pohádali s mojí nej kámoškou tak jsem si pustila jeho písničky a ................... nic byla jsem veselá a ani trochu naštvaná. *1*
*14* Dan Landa *14* -
ORLÍK
Škoda, že se ORLÍK rozpadl. nEVÍTE NĚKDO PROČ? Nemůžu to nikde najít... -
-
Někde jsem četl, že jim na koncertech část lidí začla hajlovat. A přece jen po revoluci každej nebyl hned pos**** když se zazpívalo cikán a tak,takže ten rasismus tam nákeju byl,ale do nácků měli(Orlík) sakra daleko. No a protože se s tim nemohli ztotožnit,tak se ny to vykašlali...tak nějak
-
-
Hodně dobrý zpěvák
Dobrý zpěvák a vlastenec -
-
Vlastenec? *15* Doporučuji si přečíst dnešní přílohu Blesku. Po přečtení jsem nabyl dojmu, že plivl na celý Český národ. Je to člověk, který si mění názor podle současného trendu. Je to obyčejný komerční koko.....
-
-
Dan je svůj
Dobrý den, moc se takových diskuzí neúčastním, ale pokud někdo viděl Dana na jevišti v muzikálu, musí uznat, že je úplně jedno kolik měří. On je osobnost. Jeho muziku je nutno vnímat jako živoucí příběhy. \jsem jeho vrstevník a v mnoha ohledech promlouvá za naši generaci. Je jediný, nakom se shodneme v autě s naší 20ti letou dcerou, 22ti letým zetěm a 15ti letým synem. To o něčem svědčí. Gábina P.S.Dane kašli na kritiku! Gábina *3* -
Dan Landa
Dobrý den, rád bych poděkoval zde přítomným odpůrcům Daniela Landy, že měli odvahu se vyjádřit. Dále bych rád, přesně v okouním stylu, rád vyzval všechny přítomné příznivce Daniela Landy, aby laskavě pálili do piči. Děkuji za váš čas. -
-
Abych použila tvuj výraz, tak do pitchi táhni sám. Daniel je nepřekonatelný a má obrovské charisma. Měl by jít do politiky a začaly by se tady v tom ovčím českém národě věci. A cos dokázal, ty? Kritizovat na netu a víc zřejmě nic. No tak si tu piš ty svoje kraviny a nezapomen byrzy vypnout PC a jít už konečně do té pitchi.
-
Re: Dan Landa
Rad bych pozadal tebe pako, abys sel k psychiatrovi. Vis vubec, kdo to landa je? Nejvetsi cech soucasna! Jako jeden z mala bojuje za nase prava! A akorat dementi jako jsi ty muzou za to kam nas stat speje! Zamysli se ubozaku... -
Re: Dan Landa
Co mate proti Danielovi Landovi no co Orlik 1 pak Orlik 2 posloucham ho do ted to neni o hudbe ale otom co spival a proto pro ty co ho odcuzuji jetz prot ze spival proti Cikanum to vam vadi .....nejsem cisti Rasista ale postupem doby se jim stavam ne kvuly textum pisni Landy ale kvuly tomu co se deje kolem mne sem bili tak do prace .....si cerny dozivotni duchod nojo voni nemuzou najit praci cim to je barvou ne takle si je ale nase spolecnost vychovala a voni toho vyuzivaji protze sou cerni..nedavavat socky ..vsem cernim ruzovim bilim a dalsim prizivnikum tehle doby a dat pravo na slusny zivot lydem kteri chodi do prace a slusnechteji zit ..Jarda -
-
Re: Re: Dan Landa
jo co mate proti landovi brzo dam vam vsem do drsky jestli mu neprestanete nadavat
-
-
-
A už jsem ve Fan klubu
Ahojte všichni! Dana miluju už leta a mockrát mi pomohlo, když jsem si ho sama pustila a pěkně na plný kule a pořád dokola..Se známými jezdím na Barumku a letos tam byl i Dan.Máme společné foto, je strašně milej a já ho miluju ještě víc. Jinak kouří a na fotu jsme v rovině, takže 176 cm. A určitě se půjdema podívat na jejich nový film, že. Všechny fanoušky Dana moc zdravím a Dana nejvíc, přeji hodně, hodně zdraví a ať se daří ve všem na co šáhneš *3*