-
Jsem neuvěřitelně zklamaná, měla jsem pana Landu ráda už za komunismu, hlavně ve skupině Orlík, ale jeho vystoupení na letošním zlatém slavíku mě opravdu urazilo, vystoupil jako namyšlený arogantní člověk, který žije někde jinde než já, on si vůbec neuvědomuje, že lidé, kteří vypalují CD nejsou jen špatní je to třeba i z důvodu, že opravdu na originální CD nemají peníze a dále si neuvědomuje, že třeba při volbách volili komunisty ne z přesvědčení, ale proto, že už nemůžou jinak, protože jsou na tom opravdu špatně díky současné vládě a jim podobných. Je mi z pana Landy opravdu špatně a dokázal mi zkazit nejen celý večer.
-
-
Když na to nemaj peníze tak maj smůlu, když nemám na rohlík ale mám hlad tak ho ukradnu?? Asi blbost co?? N
A ty co volej komunisti jsou jednoduše stupidní lidi at je to z jakéhokoliv důvodu timhle nás rozhodně nezachrání naopak.
Takže Jano oba tvoje názory jsou směšně dětinsky hloupé!!! -
Přesně tak je to LOJZA *12*
-
Existuje mnoho jiných stran než komunisti,ods a ostatní zlodějové...
-
plně souhlasim s pani Janou to co předvedl pan Landa na letošnim slaviku je vrchol arogance a hulvatstvi nejde o to co řekl ale jak to řekl.S pozdravem Maxkurt
-
Jsem sklamaná stebe.Je mi 51let a jsem nad míru spokojená co Dan všem těm poserum řekl a myslím,že se ještě držel.Všichni jste už zapoměli i když mě tenhle režim sere.Danovi držím palce ve sportu ahlavně v osobním životě.NEDEJ SE.Děkuji za Danielovi za vše co na Slavících řekl a za jeho krásné a pravdivé písničky,doufám,že se za rok vrátí a všem vám poserum natrhne prdel.Diíky Dane,Ruženka
-
-
No, paní Růženko, to jste se tedy vyznamenala. To, že není tento režim dobrý je fakt, ale že vám chybí slušné chování a noblesa je taky fakt. Člověk může mít různé názory a přesto se nemusí chovat jako hulvát. Pan Landa a vy to ale nechápete, že. *3*
-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám *4*
-
To je ... Kok-t
-
ahoj chtěl bych se zeptat budeš dělat tacho 2 nebo nějaký pokračování *14* *3*
-
Mijuji Tě, Dane.
-
Dan byl vždycky pro mě zvláštní člověk, v 90.letech mi jeho hudba nic moc neříkala,ale teď ho mám čím dál víc radši, ani nevím proč, je takový zvláštní, tajuplný a dost se změnil podle mého (k lepšímu). Už to není takový ten samolibý machírek (i když tahle image se mi taky docela líbila),ale teď se mi líbí víc. Přijde mi, že dospěl a víc se kouká okolo sebe a jeho hudba má takový zvláštní náboj a jeho texty jsou opravdu smysluplné a duchapřítomné, ne žádný prázdný bláboly. A že vypadá jako nácek? Mě to nevadí, bže věřím tomu, že náckem nikdy nebyl. Líbí se mi jak vypadá i jeho hudba, nemůžu si pomoct, ale já mu strašně fandím.
-
-
souhlasím s daisy i když je to poněkud časově jinde
-
a taky se mi líbí,že dokáže otevřeně říct svůj názor. Dane, máš moji podporu. *14* *4* *5* *5* *5* *5*
-
-
Orlík - dobrý písničky, pak dvě alba ještě taky dobrý, pak už odpad. Krysař - dobrá hudba. Ale nikdo mě nezbaví dojmu, že Landa přitáhl myšlenku čistý Evropy, čistého Československa (nebo jak to zformulovat). Prostě skíni jsou jeho děti, bohužel i dementní ultras.
-
-
škoda že si nepřitáhnul čisté myšlenky...
-
-
Čau zajímalo by mě jesli někdo nevíte, zdali má Daniel Landa původní jméno a příjmení nebo se jmenoval jinak dík.
-
-
já si myslím, že se jmenuje normálně Daniel Landa, asi to nebude žádný pseudonym, ale nevím to jistě.
-
-
nevite jestli nktery z jeho koncertu vozova hradba bude na dvd?
-
Dane, všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám *14* *3* *4*
Dana mám moc ráda, těším se na jeho koncert Vozová hradba tour 2011.
Vždycky když potřebuji vnitřně povzbudit, "osolím" si Dana a je mi vždy lépe. Touha pro mě znamená hodně, vyjadřuje vše. Jela jsem se podívat i na Danův úžasný muzikál "Tajemství", který je úžasný, moc na mě zapůsobil. Dane, ani nevíš, jak mi pomohl v těžkých chvílích, když jsem si vzpomněla na poselství Tajemství.
Ještě jednou Dane vše nejlepší, hodně spokojensti v osobní i profesní stránce a hodně životní pohody! *3*