Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tryskomyska

jojo tomu se říká zpěvák

Daniel je uplně úžasný zpěvák.Bohužel jsem ještě neměla šanci se dostat na jeho koncert!A slyšela jsem že prý už nekonsertuje.Co je na tom pravdy? *7*
    • Re: jojo tomu se říká zpěvák

Nějaký koncerty Dan má,ale hodně hodně málo.Byla jsem vloni na jeho koncertě v Brně.A musím říct,že to fááákt stálo za to.Pravda k pódiu mezi vyholený hlavy jsem se nehrnula,ale parádně jsem si to užila.Dan je nádhernej chlap.Můžeme jen závidět Miriam
  • Dan

Dan je skvělý zpěvák a na koncertech to umí pěkně rozjet. Je to člověk s velkým charisma!!! Co dodat je prostě super
  • Nigredo

ahoj lidičky už mam to nove cd od dana landy to nigredo kolik tam ma pisniček ja mam jen 7 ozvěte se mi někdo pls na meil čuss
    • Re: Nigredo

ahoj,to není nové CD dana landy ale jen pár písniček z koncertu nové CD Nigredo vychází aš 15.6 ahoj
  • kristynska

best..:)

Dan no prostě dokonalej člověk:)krásný písničky dokonalý texty..:)jen tk dál:)
  • ...

no, co dodat! *14* *14* *14* *14* *14* love *14* *14* *14* *14* *14*
  • emiliosment

dani

dani jsi cool.miluju tvoje písníčky *14* *14* *14* *14*
  • žeru ho:-)

Landu poslouchám již od puberty a protože se jeho hudba vyvíjí vcelku podobně rychle jako já:-)) tak musím říct, že ho vlastně již od puberty žeru a stále mě to nepustilo. Myslím, že Landa je inteligentní muž a jeho tvorba to dokazuje! Moc fandím a přeju dobrou ,,můzu" i do dalších let
  • Landa

Dan je úžasný zpěvák a texty jeho písní mají něco do sebe a jsou smysluplné. Měla jsem to štěstí, být na jeho Plzeňském koncertě loni na podzim a opravdu nelituji. Je to skvělý člověk, který skládá jedinečnou hudbu. A taky nesmím zapomenout na jeho úžasné muzikály-naposled jsem viděla před 5 dny muzikál Touha a jsem naprosto nadšená. Také Krysař a Tajemství jsou skvělý. *4* Landa je nejlepší český zpěvák a ještě dlouho bude. *4*
    • Re: Landa

Dana mám ráda, je to super textař, ale jako zpěvák? Na koncertech mu vypadává text a zpívat taky neumí. Ale přesto ho poslouchám od mala. Myslím, že z něj vyzařuje určité charisma, které k němu táhne mnoho lidí.
      • Re: Re: Landa

jenez text mu začal vypadaávat po tý bouračce...
      • Re: Re: Landa

Co když umí, ale jenom nechce? *4* Já myslim, že umí...
    • Re: Landa

Dan je opravdu skvělý zpěvák a textař a jeho muziku můžu poslouchat stále!!!! *3*
    • lukaek

Re: Landa

si piš *3* *3* *3* *3*
  • xD

Daniel landa je uma boži je to fakt borec ty jeho pisničky nemaji chybu *14* *3*
  • JE NEJLEPŠÍÍ =*

JE TO BOREC *14* NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK =* TY PÍSNIČKY NEMAJ CHYBU =* Dan by měl vyhrát slavíka !!! a né ňákej Gott *15*
    • Re: JE NEJLEPŠÍÍ =*

Zlatým slavíkem byl, de facto, v letech 2004-05. Já už od roku 2000 Gotta nepočítám;)
    • Re: JE NEJLEPŠÍÍ =*

JJ, máš pravdu. Takhle můžem udělat soutěž vo stříbrnýho a zlatýho dát Gottovi bez hlasování!
    • emiliosment

Re: JE NEJLEPŠÍÍ =*

naš pravdu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit