-
Dan landa
ten film s prostředí ralle se jmenuje tacho -
No comment
No jo, copak Náš Dan :) Kdysi se tomu, jak on zpívá, říkávalo 'Morální podpora'.Fandíme Ti, Dane, pokračuj v tom a dotáhneš to(ne že už bys nebyl známej) hodně daleko. ;) -
RODÁCI
Ve filmografii chybí seriál RODÁCI,v 8 dílu má patku *1* a dobrý texty *5* -
ĎAKUJEM
Niektorý ludia sú sebecké svine a preto nechápu texty piesní ktoré piše... Ja len Ďakujem Karlovi Krilovi že ho prinútil spievať. Ďakujem ti Daniel, otvoril si mnohým oči tak ako nikto iný ešte raz veľké Ďakujem aj za ten koncert na ktorom si nás vyhodil. S pozdravom Jana -
-
Re: ĎAKUJEM
Karel Kryl!!! Aspon se nauc psat jeho jmeno...
-
-
Dotkni se duhy
Dan natočil film z prostředí rally a do kin letos koncem roku. -
Dan
Zdravím, Dan je výbornej zpěvák i člověk, to bez debat, ale trošku odbočím, ta otázka ohledně toho kolik měří mě taky zajímá, tipuju tak 180? Kdo ho zná, kdo ho viděl, kdo ho potkal, trioufáte si odhadovat? =) -
-
Re: Dan
Ano, má 178cm *14*
www.daniellanda.hu.cz -
Re: Dan
Kdysi byl u nás v práci,chef ho sponzoroval v rally.Zdál se mi celkem prcek,tipuju tak těch 180 a méň
-
-
Dan = Osobnost
Dan je prostě člověk, který si získal můj obrovský obdiv. Pokud bych jednou dokázala aspoň polovinu toho, co on, byla bych spokojená. *4* -
Daniel je supr
Ahoj- rad posloucham Daniela Landu libisemi jeho pisnički. -
Dan Landa
Daniel je clovek,ktery ma charakter a prirozenou inteligenci.Dane,jen tak dal,bez Vas si svet nedokazu predstavit.Vazim si Vas. -
Pochvala
Dan,Dan a ještě jednou Dan.Paráda po všech směrech.Víc takových Danečků by svět potřeboval.Ale pořád má dost odpůrců.Škoda,že někdo nedokáže hodit za hlavu předsudky.