-
:))
niet čo dodať, proste najúžasnejšie texty piesní má Daniel Landa... a kto tvrdí opak, tak tým textom nerozumie.. Daniel si borec... -
Kouří ten Dan
Ahoj, kouří ten Daniel???Ví někdo??Vím že s tím bojoval. -
Daniel Landa
Milý pane Danieli
Blahopřeji Vám k dnešním narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví. *4* -
DANIEL LANDA
Tak tohle je skvělý muzikant. Sice hudba a zpěv pokulhávají, ale ty texty jsou naprosto skvělé, výstižné. Je hodně lidí, co je nechápou! A proto ho nemají rádi. Nebo ho taky odsuzují kvůli jeho minulosti. Ale člověk v mládí dělá mnoho chyb! Pro mě je to naprosto geniální a charakterní osoba!!! -
-
Re: DANIEL LANDA
slyšela jsi někdy jeho melodie? vnímala jsi je? asi ne moc dobře... jsou to nádherný a silný melodie...jinak souhlasim, je to inteligentní muzikant díky kterému jsme v zemi o něco bohatší..je perfektní
-
-
Super
Čauky Dane,musím tě pochválit,protože ten videoklip Tata je fakt super a opravdu se ti to povedlo.Jen kdyby bylo takovích klipu víc. *3* -
-
Re: Super
dan je super a posloucham ho uz od mala.porad same pecky a to je dobre *14* *14*
-
-
posím posím
chtěla bych poprosit jestli by mi někdo napsal jastli někdy landa vyhrál Slavíka a jakýho?? prosím pište na icq 388928958 nebo na můj mail kashenka162@email.cz prosím co nejdřív potřebuju to do soutěže.. *9* -
uffff
no tak k Danovi není co dodat *4* ten nemá konkurenci a je to fajn chlap na pokec *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Nigredo
Dan opět nezklamal totálně skvělé CD uplně parádní !!!! Ty texty to je nádhera !!!! jen tak dál !!!!!!! *14* -
nej nej zpěvák!!!
TaK TOhlE Je UplnĚ SupeEeR ZpěváK PísničkY Má NejlepšÍ JE ÚplnĚ BezkOnkurenčnÍ A ZpívÁ ÚplnĚ BožskY a JehO PísničkY MajÍ HlavU I PatU No PlOstE Je tO NeJ ZpěváK S VelkýM ´´Z´´ *14* *14* -
-
Re: nej nej zpěvák!!!
souhlásím MÁŠ úplnou PRAVDU taky ho ***ZBOŽŇUJU***
-
-
DAN
DANA LANDU MILUJU JE TO MŮJ NEJ NEJ NEJ ZPĚVÁK A TRYSKOMISKO NEVÍM ALE MYSLÍM ŽE POŘÁD KONCERTUJE. *1* *1* *3* *5* *4* *3* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*